Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Έτοιμο λοιπόν το γήπεδο Περάματος, προς πλήρη επιβεβαίωση του – προχθεσινού – ρεπορτάζ της στήλης. Το ανακοίνωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης στους υπευθύνους της ΕΠΣ Πειραιά . Που θα έχει μια επιπλέον λύση για τους αγώνες των πρωταθλημάτων της . Μια μεγάλη ανάσα για τα Περαματιώτικα σωματεία , που μέχρι τώρα γύριζαν από δω κι από κει για να γυμναστούν και να αγωνιστούν . Με τεράστια ταλαιπωρία και μεγάλα έξοδα μετακίνησης ,αλλά και ενοικίασης γηπέδων για προπόνηση…….
Από την προσεχή Τρίτη 1η Ιανουαρίου ξεκινά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η ΕΠΣ Πειραιά εξέδωσε οδηγίες για τον τρόπο που θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις Μετεγγραφών, Υποσχετικών και Επανεγγραφών. Όμως συμπληρώνει δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση μεταβολών σωματείων που οφείλουν , αν πρώτα δεν έχουν τακτοποιήσει τις τυχόν οφειλές τους…..
Η Δόξα Πειραιά , είναι μια αγαπημένη οικογένεια και το έχει αποδείξει. Προχθές βράδυ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας όλες οι γενιές της ομάδας . Οι Παλαίμαχοι, η ανδρική ομάδα και το τμήμα της Ακαδημίας όπου προπονητής ανέλαβε ο Χρήστος Τζιας , που εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Έγιναν αγώνες ανάμεσα στο παρελθόν , το παρών και το μέλλον του συλλόγου μέσα σε μια πολύ όμορφη και γιορταστική ατμόσφαιρα. Στο τέλος απόλαυσαν όλοι τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν μαζί με ποτά και αναψυκτικά …..
Ο Αργοναύτης ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα σωματεία , όχι μόνο του Πειραιά , αλλά και όλης της Ελλάδας . Έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες στο παρελθόν , αλλά και πέρασε πολλές περιπέτειες στη συνέχεια . Φέτος ξεκίνησε αργά και αφού είχε να περάσει ένα σωρό εμπόδια. Χάρη στην προσπάθεια τριών βετεράνων ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον σύλλογο. Του Γιώργου Καλαφατά , του Λευτέρη Φραγκίσκου και του Γιώργου Ξανθόπουλου. Αυτοί οι τρεις μαζί με έναν νέο και φιλόδοξο τεχνικό τον Κώστα Κριμιτζά ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια. Σιγά – σιγά ο Αργοναύτης βρίσκει τον δρόμο του με στόχο την δημιουργία ενός ικανού συλλόγου. Τώρα κινείται για την ενίσχυση του στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Θέλει δυο μέσους ( αμυντικό και επιτελικό) καθώς και ένα σέντερ φορ. Παράλληλα ο Χατζηκυριακιώτικος σύλλογος οργανώνει και τις ακαδημίες του. Η προσπάθεια των παραπάνω παραγόντων αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Χρειάζεται όμως και τη συμπαράσταση του κόσμου ……
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν των Νέων Ευγενείας που πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στην «Κοκκινιώτισσα ». Με ανακοίνωση του ο σύλλογος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του ανέφερε: «Αυτή η οικογένεια μας θα παραμείνει δυνατή και ενωμένη στα εύκολα , αλλά και στα δύσκολα όπως είναι 80 χρόνια τώρα,, και στα επόμενα 100 και θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο .Γιατί ο σύλλογος είστε όλοι εσείς!!!»……..
Στον χορό του Αετού Κορυδαλλού που είχε κι αυτός μεγάλη επιτυχία και έγινε κι αυτός στην «Κοκκινιώτισα » ιδιοκτησίας του Λευτέρη Θεοδώρου , την παράσταση έκλεψαν δυο ποδοσφαιριστές ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος και ο Νίκος Μάναλης που είχαν την ευκαιρία να δείξουν και τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες . Εκτός από την μπάλα φαίνεται πως έχουν και άλλου είδους ικανότητες . Στο τραγούδι . Όπου πήραν το μικρόφωνο και έδωσαν ρεσιτάλ. Και φυσικά έγινε «χαμός» στο κέντρο από τους παρευρισκόμενους που καταχειροκρότησαν το «δίδυμο»……..
Τέλος καλό , όλα καλά για τον προπονητή της ΑΕ Αίγινας Θανάση Μπακόμητρο . Τη νύχτα των Χριστουγέννων , άγνωστος έκλεψε έξω από κοσμικό κέντρο του νησιού την μοτοσυκλέτα του . Υπήρξε γενική κινητοποίηση και η μηχανή βρέθηκε σε ένα δρόμο – αδιέξοδο . Προφανώς ο δράστης πανικοβλήθηκε και την έκρυψε σε εκείνο το σημείο μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος.. Τώρα τον λόγο έχει η Αστυνομία , που αναζητά τον «δράστη» από τις κάμερες του νυκτερινού κέντρου οι οποίες έχουν καταγράψει το γεγονός…….
Πριν από δυόμιση χρόνια ο Γιάννης Καλαϊτζής προσελήφθη προπονητής στον Πανιώνιο Κερατσινίου . Το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη θέση του κι μπήκε στη διοίκηση του συλλόγου σαν υπεύθυνος τύπου .Τώρα παραιτήθηκε και από κει και αποχώρησε . Για προσωπικούς λόγους , όπως ανακοίνωσε κι ο ίδιος. ……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply