Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

 Για το γήπεδο Αίγινας τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα . Τώρα ο εργολάβος λέει ότι θα είναι έτοιμο στις 15 Απριλίου. Πρέπει πρώτα να γίνουν τα αποστραγγιστικά έργα και να τοποθετηθούν οι σωλήνες για τα νερά και μετά οι υπόλοιπες εργασίες. Για να δούμε θα είναι έτοιμο το γήπεδο έστω και τότε; Γιατί το ποδόσφαιρο στο νησί πάει να μαραζώσει . Η ομάδα έχει φτάσει στον πάτο οικονομικά με τα συνεχή πήγαινε – έλα στον Πειραιά για εντός και εκτός έδρας αγώνες . Μια κατάσταση που κρατάει πάνω από 16μήνες και όπως όλα δείχνουν θα φτάσει τους είκοσι και βλέπουμε . Ουσιαστικά δηλαδή ο νησιώτικος σύλλογος χάνει μια ακόμα χρονιά μακριά από το σπίτι του .Και κάτι ακόμα . Ψάχνοντας το ημερολόγιο του 2018 είδαμε ότι 15 Απριλίου που λέει ο εργολάβος , είναι μια εβδομάδα μετά το Πάσχα . Κυριακή του Θωμά. Του Άπιστου !!! Τυχαίο;;;…..
Πάμε και πάλι στο γήπεδο Περάματος , για την ανακατασκευή του οποίου όλοι πανηγυρίσαμε . Όμως οι επόμενες μέρες μας υποχρεώνουν να είμαστε – αινιγματικά – συγκρατημένοι . Ναι μεν το γήπεδο θα δοθεί για αγώνες Πειραϊκών πρωταθλημάτων το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου αλλά για προπονήσεις ούτε λόγος . Οι ομάδες του Περάματος θα ξεκινήσουν να γυμνάζονται εκεί στις 16 Ιανουαρίου!! Ούτε καν την εβδομάδα μετά τους πρώτους αγώνες . Αυτό αποφάσισε η Δημοτική Αρχή της πόλης , με την αιτιολογία ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. Όσο για τον φωτισμό ,που θεωρείται ελλιπής, το σκεπτικό του Δήμου είναι « να μπουν πρώτα οι ομάδες και βλέπουμε » . Τι να δουν ; Δεν θα μπορούσαν να το δουν , πέντε μήνες τώρα;; Μυστήρια λογική…..
Τον Λευτέρη Θεοδώρου τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τον ξέραμε σαν ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας « Λευτέρης » στην Αγία Βαρβάρα που επέκτεινε φέτος τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με το νυκτερινό κέντρο « Νέα Κοκκινιώτισσα » Ένας εξαίρετος επαγγελματίας, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος. Το τελευταίο διάστημα προσφέρει δωρεάν φαγητό από το ψητοπωλείο του σε άπορες οικογένειες, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω. Σε ανθρώπους που αυτές τις Άγιες μέρες έχουν την ανάγκη μας, ο Λευτέρης έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του . Συγχαρητήρια….
Με φιλικό παιχνίδι κλείνει σήμερα την αγωνιστική του δράση για το 2017, ο Αετός Κορυδαλλού . Ο πρωτοπόρος τους 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα παίξει στις 15.00 στους Τράχωνες με την ομώνυμη ομάδα . Στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν μετά το νέο έτος για να προετοιμαστούν ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Αμφιάλη……
Έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες στην Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Γενάρη , μέχρι τις 10 του Φλεβάρη και δραστηριοποιούνται οργανωτικά. Στις 24 /1 θα γίνει η ετήσια γιορτή βραβεύσεων σε πρόσωπα και φορείς που πρόσφεραν τη χρονιά που πέρασε στον αθλητικό και στον κοινωνικό τομέα . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί , όπως και τα προηγούμενα χρόνια στον Πολυχώρο « Απόλλων» στα Καμίνια . Θα ακολουθήσουν δυο εκδηλώσεις στις αρχές του Φλεβάρη. Η πρώτη είναι η αιμοδοσία στις 7/2 και η δεύτερη η χοροεσπερίδα στις 10/2 …..
Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στα μάτια υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Μάρκος Θεολόγου. O έμπειρος άσος που θα επιστρέψει πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση στα μέσα του Γενάρη, ευχαριστεί όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα του, για το τεράστιο ενδιαφέρον τους …. Την προσεχή Δευτέρα λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς τα γραφεία της ΕΠΣΠ θα παραμείνουν κλειστά . Θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όπου αρχίζει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply