Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Με την νέα χρονιά που μπήκε από χθες το Πειραϊκό ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό το Σαββατοκύριακο των Φώτων και του Αγίου Ιωάννου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα και των τριών κατηγοριών που είχαν διακοπεί για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά . Σήμερα θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΠ και το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου…..
Από δω και πέρα η επόμενη και τελευταία διακοπή για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα είναι μόνο την εβδομάδα του Πάσχα ( 7 Απριλίου). Αντίθετα για Β’ και Γ΄ Κατηγορία θα υπάρχει μια ακόμα διακοπή στις 25 Μαρτίου…… Αντίθετα η δεύτερη φάση των πρωταθλημάτων υποδομής ( παιδικό, εφηβικό) θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου με ομάδες να είναι διαχωρισμένες σε κατηγορίες Α’ και Β’ όπως ακριβώς έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Ο διαχωρισμός των κατηγοριών θα γίνει την επόμενη εβδομάδα…..
Από σήμερα ξεκινά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου . Τα σωματεία , θα μπορούν να καταθέτουν τις σχετικές αιτήσεις Μετεγγραφών, Υποσχετικών και Επανεγγραφών. Θα πρέπει πάντως να λάβουν υπόψη τους ότι οι αιτήσεις μεταβολών θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες, θεωρημένες στο πίσω μέρος από Ιατρό, ενώ όπου απαιτείται επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής του κηδεμόνα στην περίπτωση που ο αθλητής είναι ανήλικος. Προσοχή όμως. Όπως επισημαίνει δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μεταβολών σωματείων που οφείλουν αν προηγουμένως δεν θα έχουν τακτοποιήσει τις τυχόν οφειλές τους…..
Ξεκινάει λοιπόν η μεταγραφική περίοδος . Αν κρίνουμε λοιπόν από τις πληροφορίες που έχουμε αναμένονται εντυπωσιακές κινήσεις, από ορισμένες ομάδες που έχουν στόχους πρωταθλητισμού . Ήδη έμμεσα αναφερθήκαμε προχθές σε κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι κοντά στο κλείσιμο των μεταγραφών τους και «σπάσανε» τα τηλέφωνα από περίεργους που ήθελαν να μάθουν . Λίγη υπομονή και η κατάσταση θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μπορεί κι από σήμερα….
Για κάποιους Βραζιλιάνους για τους οποίους ενδιαφερόταν η Κύπρος Κορυδαλλού , το θέμα φαίνεται πως δεν προχωράει .Τουλάχιστον για την ώρα…..
Ένα νέο ξεκίνημα κάνει ο ΑΣ Ποντίων με τον Λουκά Κάλλα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Ήδη ο σύλλογος που δεν άρχισε καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα , πέτυχε νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι, στο ντεμπούτο του ικανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Το διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος ο Κάλλας δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του και όπως μας είπε , αυτό έκανε καλό στην ομάδα του. Πάντως όπως τόνισε ο ίδιος , θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης των Ποντίων σε αυτές τις μεταγραφές με παίκτες που θα βοηθήσουν πραγματικά σε θέσεις που έχει ανάγκη ο σύλλογος…..
Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστας Χολέβας εύχεται σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία, τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές , διαιτητές, παρατηρητές και φιλάθλους Καλή χρονιά με υγεία ευημερία και το 2018 να είναι καλύτερο για όλους…. Κοντά στα τρία χρόνια βρισκόταν στην Κύπρο Κορυδαλλού σαν τεχνικός διευθυντής ο Αλέκος Λιθόπουλος που παραιτήθηκε όπως γράψαμε προχθές για προσωπικούς λόγους. Ο Αλέκος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ευχαριστεί τους υπευθύνους του συλλόγου , την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαν. Παράλληλα εύχεται ολόψυχα στην Κύπρο καλή επιτυχία για την συνέχεια και να επιτύχει τον στόχο της ανόδου….
Ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να αποκτηθεί από σύλλογο Α’ Κατηγορίας ( είναι σχεδόν σίγουρο ) την τελευταία αγωνιστική πριν από τα Χριστούγεννα αγωνίστηκε αντίπαλος της…..
Λίγο πριν ανατείλει το 2018 ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης και η σύζυγος του Μαίρη είδαν την κόρη τους Φωτεινή να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Αλέκο Αθανασίου που είναι ποδοσφαιριστής στην ΑΕ Κω. Ακολούθησε η βάπτιση της πανέμορφης εγγονούλας τους στην οποία δόθηκε το όνομα Μαρία . Τα δυο μυστήρια ετελέσθησαν στον ναό των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στο πάρκο Πρεσόφ στο Κερατσίνι. Τις πιο θερμές μας ευχές ……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply