Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σήμερα ολοκληρώνονται και οι αγώνες της πρώτης φάσης των πρωταθλημάτων των Μικτών Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πειραιά που υποδέχονται στις Σιταποθήκες τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής στις 12.30 και 14.30 αντίστοιχα. Για την ομάδα των Παίδων υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο ή στους δυο καλύτερους δεύτερους των ομίλων . Σε αυτές τις περιπτώσεις , προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Για τους Νέους ο αυριανός αγώνας έχει καθαρά τυπική διαδικασία , αφού δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση……

Νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου ξεκινά στον Πειραιά στις 18 Ιανουαρίου μετά από έγκριση της ΚΕΔ/ΕΠΟ . Υπεύθυνοι θα είναι οι Γιάννης Χασάπης και Χαράλαμπος Μοιραδωράκης ενώ τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΠ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και την ημέρα έναρξης των μαθημάτων .Όσοι νέοι αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι καλό να ασχοληθούν. Η διαιτησία χρειάζεται «νέο αίμα »…..

Η« βόμβα υδρογόνου » έπεσε. Όχι από την Βόρεια Κορέα και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά από την ΑΕ Μοσχάτου και τον Στέφανο Φαναρίτη. Ο Σταμάτης Σαπαλίδης, ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Α’ Εθνική ( ΠΑΣ Γιάννινα ) και Β’ Εθνική ( Κισσαμικό ) πήρε μεταγραφή για τον Μοσχατιώτικο σύλλογο . Ο 27χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Χαραυγής , από κει όπου και άλλοι ποδοσφαιριστές άρχισαν και έκαναν καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο( Μενδρινός, Ποτουρίδης κ.α ) …..

Επιστρέφει στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Στούπης μετά από ενάμιση χρόνο . Ο ικανότατος άσος που έπαιξε για δυο χρόνια στην ΑΕ Μοσχάτου και ένα στον Ίκαρο Καλλιθέας , γύρισε αλλά σε άλλη γειτονιά , αφού πήρε μεταγραφή για την Κύπρο Κορυδαλλού. Στον ίδιο σύλλογο , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας θα πάρει μεταγραφή και ο Γιώργος Φλέγκας , αδελφός του Τάσου που αγωνίζεται στον Αετό Κορυδαλλού. Δυο αδέλφια λοιπόν θα βρίσκονται μαζί στην ίδια πόλη, στο ίδιο γήπεδο, αλλά σε άλλες ομάδες και σε διαφορετικό όμιλο….

Το όνομα του Μάνου Πάχου , έχει συνδυαστεί με τον Ήφαιστο . Ο παίκτης έχει αγωνιστεί για δυόμισι στην ομάδα και επέστρεψε εκεί για τρίτη φορά…..

Πρώτη μεταγραφή και για τον Αίαντα Σαλαμίνας ο 19χρονος Κώστας Γκλεγκλές που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Προοδευτική . Το επίπεδο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου ανεβαίνει αισθητά. Και κάτι ακόμα ο πατέρας του νεαρού Γκλεγκλέ έχει παίξει μπάλα για χρόνια στην ιστορική Χαλκηδόνα….

Τις δυο πρώτες του προσθήκες πραγματοποίησε και ο έτερος Σαλαμινιώτικος σύλλογος, ο Αμπαλεκιακός, που απέκτησε τους Ράπτη και Κοφσανίδη, ενισχύοντας αρκετά το ρόστερ του Τάκη Αγγελάκη……

Άκουσα ότι ποδοσφαιριστής συλλόγου Α’ Πειραιά , μόλις έμαθε ότι ανάμεσα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του είναι και παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του, άρχισε να «κάνει νερά» . Σε πρώτη φάση απείχε από κάποιες προπονήσεις. Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια…. Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ηλίας Μαργαρώνης πεθερός του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννη Σπάθα . Στην κηδεία που έγινε χθες στο Νεκροταφείο Σχιστού , παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεωτσάκος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΦ Ανδρέας Στρατής , ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΠ Βασίλης Κουτσούπης, οι διαιτητές Γιάννης Κοντιζάς, Κώστας Κωνσταντόπουλος , οι παράγοντες Λάζαρος Καλογερόγιαννης , Γιάννης Στεφάνου, Αργύρης Κεραμίδας, Γιάννης Αντωνόπουλος κ.α. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Γιάννη Σπάθα την σύζυγο του Ελένη στα παιδιά τους Βασίλη και Ηλία και σε όλους τους συγγενείς….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply