Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για μεταγραφικές βόμβες . Κάποιοι τις έριξαν ήδη , κάποιοι τις ετοιμάζουν για αργότερα . Αυτές λέγονται …βραδυφλεγείς βόμβες . Υπάρχει και μια από σύλλογο Β’ Κατηγορίας που αν «εκραγεί » θα τραντάξει όλο το Ποδοσφαιρικό στερέωμα Πειραιώς , Αθηνών και περιχώρων , για να μην πω όλης της επικράτειας .Προς το παρόν πάντως είμαστε  στις … ετοιμασίες…..

Ένας φίλος που γνωρίζει καλά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο , μου είπε πως  «βόμβα» είναι και η μεταγραφή του Ράπτη στον Αμπελακιακό , Και αυτό θα διαπιστωθεί σύντομα….

Πάντως είτε λέγονται « βόμβες» οι μεταγραφές είτε κάνουν «μπαμ» και «μπουμ», θα φανούν στο γήπεδο . Εκεί φαίνεται η αξία κάθε ποδοσφαιριστή. Στον αγωνιστικό χώρο…..

Δυο ποδοσφαιριστές που απέκτησε το καλοκαίρι η ΑΕ Μοσχάτου δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα . Είναι ο επιθετικός Μανώλης Βεζύρης που επέστρεψε στον Φωστήρα και ο Γιάννης Ψυλλάκης  που έμεινε ελεύθερος . Ο τελευταίος ευχαριστεί  τη διοίκηση της ΑΕΜ καθώς και το τεχνικό τιμ  για την άριστη συνεργασία και εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία στη συνέχεια…..

Ένα νέο ξεκίνημα για τον 22χρονο τερματοφύλακα Σάββα Λευκόπουλο που αποχώρησε από τον ΑΠΟ Κερατσίνι και συνεχίζει την καριέρα του στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού.  Με δήλωση του ο ταλαντούχος πορτιέρο  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Κερατσινίου κ. Αντώνη Αραβαντινό που στάθηκε ΚΥΡΙΟΣ και ήταν άψογος στην συμπεριφορά απέναντι του.   Παράλληλα ο Λευκόπουλος τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα να δικαιώσει τον πρόεδρο της νέας του ομάδας Νικήτα Νικολάκη και τον προπονητή του Λεωνίδα Πανοηλία  που πίστεψαν στην αξία του…..

Με δυο αγώνες  αυτό το Σαββατοκύριακο εγκαινιάζεται το  ανακατασκευασμένο γήπεδο Περάματος. Το Σάββατο θα παίξουν εκεί το Νέο Ικόνιο με την Αναγέννηση Μοσχάτου , ενώ την Κυριακή θα γίνει το ντέρμπι κορυφής της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στον δεύτερο Ολυμπιακό Περάματος και τους  πρωταθλητές  Χειμώνα Φιλάθλους Πειραιά . Να επαναλάβουμε ότι οι ομάδες δεν μπορούν ακόμα να προπονηθούν εκεί και θα πατήσουν το γήπεδο λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού…..

Μαθαίνω ότι με εντολή της Δημοτικής αρχής, ξηλώθηκαν οι διαφημιστικές ταμπέλες από το γήπεδο Περάματος. Ένα έσοδο είχαν   οι ομάδες από αυτό , πάει κι αυτό. Γιατί όμως ; Μήπως θα μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση ένας υπεύθυνος;….

Το όνομα του Πέτρου Κουρούνη είναι συνυφασμένο με τον Φαληρικό. Ο έμπειρος άσος πήγε φέτος στον Ήφαιστο , στον οποίο έπαιξε μόνο για λίγους μήνες . Έτσι επέστρεψε  στην αγαπημένη του ομάδα . Η επιστροφή του συνέπεσε με τα  γενέθλια του , αφού χθες ο Πέτρος έκλεισε τα 31 του χρόνια ….

Σχεδόν η …μισή ΑΕ Νίκαια του πρόσφατου παρελθόντος  έχει «μετακομίσει » στην Κύπρο Κορυδαλλού τον τελευταίο καιρό , καταλαμβάνοντας διάφορες θέσεις . Διαβάστε ονόματα : Σάκης Τσαμούρης, Κώστας  Χαυτάκος , Γιώργος Κουρκουτιάδης , Τάσος Σιδέρης με τον γιο του Κώστα.  Ισχυρές μεταγραφές……

Στην Δάφνη Ταμπουρίων  έγινε ξεκαθάρισμα  έμψυχου υλικού τις τελευταίες μέρες.  Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και με εισήγηση του προπονητή  Γιάννη Πολίμου θα αποκτηθούν νέοι ποδοσφαιριστές .Ριζική ανανέωση στον σύλλογο που αλλάζει πορεία….

«Πετάει στα σύννεφα »τις τελευταίες μέρες   ο προπονητής του ΑΟ Καραβά και της Μικτής Νέων Πειραιά Τέλης Μελάς  που έγινε για πρώτη φορά παππούς. Η κόρη του Θεοδώρα έφερε στον κόσμο ένα  πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι . Στον φίλο «χαζοπαππού» και τους πανευτυχείς γονείς Θεοδώρα και Δημήτρη   τις καλύτερες ευχές μας.…