Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σπουδαία παιχνίδια έχουμε το Σαββατοκύριακο στους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων που επαναρχίζουν μετά από διακοπή δυο εβδομάδων . Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην δεύτερη Κύπρο Κορυδαλλού και τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό. Και μην ξεχνάμε . Σε Α’ και β’ Κατηγορία βγαίνουν οι πρωταθλητές Χειμώνα αφού είναι η τελευταία αγωνιστική του α’

γύρου……

Στη Γ’ Κατηγορία ξεκινά ο 2ος γύρος και όπως συνέβη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα γηπεδούχα σωματεία δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας , παρά μόνο τον γιατρό και τον παρατηρητή……

Αυτό που συνέβη με το γήπεδο Περάματος είναι πρωτάκουστο και εξωφρενικό . Παραμονή αγώνων ο

εργολάβος κ. Ζαφειρόπουλος αρνήθηκε να παραδώσει το έργο και δεν επέτρεψε να τοποθετηθούν τα γκολπόστ , λέγοντας ότι θα μπορεί το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Ο κύριος αυτός «έγραψε » τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη που είχε δεσμευτεί για να διεξαχθούν εκεί δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο .Και δεν συγκινήθηκε ούτε από τις εκκλήσεις του δημάρχου, του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, των στελεχών της ΕΠΣΠ Βασίλη Κουτσούπη , Παναγιώτη Νταλάκου . Αποδείχτηκε έτσι για μια ακόμα φορά ότι ο εργολάβος « παίζει μόνος του » όλο το παιχνίδι. Αυτός αποφασίζει πότε θα ξεκινήσει το έργο, πότε θα δουλέψει και πότε θα το παραδώσει. .Και κανείς δεν γνωρίζει ουσιαστικά ποιοι είναι οι λόγοι της άρνησης του αυτής. Κρίμα ….

Στα αξιοσημείωτα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει αναλάβει και άλλα γήπεδα για να ανακατασκευάσει τον αγωνιστικό τους χώρο( Παντ. Νικολαΐδης, Σιταποθήκες κ.α ) . Παράλληλα με το Πέραμα έφτιαχνε τώρα το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Αττικής…..

Οι προγραμματισμένοι αγώνες στο γήπεδο θα γίνουν , ο μεν Νέο Ικόνιο –Αναγέννηση Μοσχάτου αντί για σήμερα , αύριο στις 12.00 στο γήπεδο Νικαίας , ο δε Ολυμπιακός Περάματος – Φίλαθλοι αντί για αύριο στις 15.00 , θα γίνει στις 10.15 στο γήπεδο Σιταποθηκών . Πρωί- πρωί με την δροσούλα…..

Σε καλό δρόμο , καλύτερο από ποτέ , βρισκόμαστε σχετικά με το γήπεδο του ΣΕΦ και σύντομα θα υπάρχουν νέα για την ημερομηνία που θα κλείσει .Βάση της μελέτης που έχει γίνει θα πραγματοποιηθούν έργα αποστραγγιστικά- αρδευτικά, αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα, , επισκευή- συντήρηση των υπαρχόντων κτιρίων- αποδυτηρίων, ανακατασκευή του ηλεκτροφωτισμού και συντήρηση της περίφραξης…..

Τεράστια είναι η προσπάθεια που καταβάλει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης ώστε να ξεπεραστούν τα σοβαρά γηπεδικά προβλήματα στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά . Γι’αυτό άλλωστε και η ΕΠΣΠ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση …..

Τελικά την πλήρωσε ακριβά ο Παναγιώτης Ορφανός με τις απειλητική συμπεριφορά και εξύβριση κατά του διαιτητή Λεμπέση , την ώρα προπόνησης στο γήπεδο Μοσχάτου . Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ έλαβε υπόψη της την καταγγελία του διαιτητή και επέβαλλε ποινή στον ηγέτη της Αναγέννησης Μοσχάτου τεσσάρων αγωνιστικών ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων και πρόστιμο 40€……

Το έχουν βάλει σκοπό στον Αστέρα Νίκαιας να ενισχύσουν και πάλι την ομάδα και να την φτάσουν ψηλά. Εκεί που βρισκόταν παλαιότερα . Οι μέχρι τώρα κινήσεις των διοικούντων στις μεταγραφές αυτό δείχνουν …..

Ο Παναγιώτης Κουτσούκος δεν θα είναι πλέον στην ανδρική ομάδα του ΑΣ Δραπετσώνας σαν συνεργάτης προπονητής και γυμναστής . Παραμένει όμως στην Ακαδημία του συλλόγου……

Το Δ.Σ ΤΩΝ βετεράνων των Νέων Ευγενείας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ . Κανέλλο Λάλο για την ευγενή προσφορά του, δωρίζοντας στην ομάδα μια εμφάνιση, αλλά και για αυτά που έχει προσφέρει κατά καιρούς τόσο στην ομάδα όσο κ στην γύρω περιοχή Για όλα αυτά οι βετεράνοι τον θεωρούν ένα κομμάτι της ομάδας τους .

Χρόνια Πολλά σε όλους !! Καλή φώτιση για την άγια σημερινή ημέρα .

Χρόνια Πολλά και στους Γιάννηδες που γιορτάζουν αύριο. Και είναι αρκετοί ζωή να’ χουν !!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply