Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

H μεγάλη νίκη του πρωτοπόρου Ατρομήτου Πειραιά( μαζί με την ΑΕ Μοσχάτου )  επί του Ερμή μέσα στον Κορυδαλλό ήταν το σημαντικό  γεγονός του Σαββατοκύριακου .

Σημαντική εκτός έδρας για τον Αμπελακιακό επί της Χαλκηδόνας , ενώ «στραβοπάτησε » στη Χαραυγή ο ΑΟ Καραβάς . ….

Ερμής και Καραβάς αναμετρώνται αύριο στις 15.30 στο πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Πειραιά…

Τέλος ο Τέλης Μελάς από τον ΑΟ Καραβά . Μια απόφαση που πάρθηκε μετά το  1-1 με την Χαραυγή . Η ομάδα έχασε και νέο  πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος που την απομάκρυνε από την κορυφή. Για τη θέση του  νέου προπονητή του συλλόγου ακούγονται πολλά  ονόματα . Σίγουρα το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες…..

Δεύτερη παραίτηση του Παύλου Δαούτη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από τον ΑΣ Ποντίων , αποχώρησε τώρα και από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Ο λόγος ήταν ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στον σύλλογο που αδυνατεί να σχηματίσει διοίκηση.  Αύριο θα γίνει μια νέα συνάντηση μήπως και βρεθεί λύση . Είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ομάδα…..

 « Εχθρική και περίεργη » χαρακτήρισε την διαιτησία του Πουλόπουλου  στον αγώνα με την Χαλκηδόνα ο Γενικός  Αρχηγός του Αμπελακιακού Μάκης Αλεξίου . Δεν γνωρίζω τι έγινε και αν έγινε στον αγώνα κατά του Σαλαμινιώτικου συλλόγου. Οι υπεύθυνοι της  ομάδας  «βρήκαν πάτημα » στον  ορισμό του νεαρού διαιτητή στο  δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Σίγουρα δεν είναι παράνομο κάτι τέτοιο , αλλά ορισμένα πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή . Με αυτόν τον τρόπο η Επιτροπή προστατεύει και τον διαιτητή ……

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Ατρόμητος Πειραιά κατά του διαιτητή Τσαμούρη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας έδωσε …συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί άφησε παραπονούμενες και τις δυο ομάδες . Να σημειωθεί  ότι γ ια την επιστροφή του  Τσαμούρη από τα Χανιά  , μετατέθηκε το παιχνίδι , κατά μια ώρα αργότερα. Δεν έχει ξαναγίνει  κάτι τέτοιο στο παρελθόν….

Τα δυο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου η ΕΠΣΠ  τα πρόσεξε ιδιαίτερα. Στον αγώνα Ερμή – Ατρομήτου Πειραιά  όρισε τριάδα αξιολογημένων στην Σούπερ Λιγκ , ενώ στο παιχνίδι Χαραυγής – Καραβά διαιτητής ήταν ο Κακριδής μια πολύ αξιόπιστη λύση που ήλθε φέτος στον Πειραιά και έχει βοηθήσει πολύ σφυρίζοντας σε αρκετά ντέρμπι . Και στους δυο αγώνες είχαν ορισθεί από δύο παρατηρητές…..

Με τον διαιτητή Ορφανό τα έχουν στην Θύελλα Μοσχάτου για το δεύτερο γκολ της Κύπρου Κορυδαλλού . Όχι για το πέναλτι το οποίο ήταν αναμφισβήτητο , αλλά γιατί δεν διέταξε επανάληψη αφού ήταν φανερό πως ο παίκτης που σκόραρε ( Παυλόπουλος) στην επιστροφή της μπάλας μετά από την απόκρουση του γκολκίπερ είχε μπει πριν από την εκτέλεση . Φαίνεται καθαρά και στο βίντεο. Το μοναδικό λάθος του διαιτητή ήταν ότι δεν πήρε καλή θέση . Δεν είχε πλήρη εικόνα αφού βρισκόταν  περίπου στην ίδια ευθεία με τον εκτελεστή του πέναλτι και δεν είδε από πίσω του τον παίκτη που μπήκε νωρίτερα.  Αυτό ήταν το λάθος . Από το σημείο όμως να γράφονται διάφορα εμετικά στο διαδίκτυο σε βάρος του, πάει πολύ. Ο Ορφανός είναι άμεμπτος σαν χαρακτήρας και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ηθική του…..

Εκτός του στόχου ανόδου έμειναν ουσιαστικά Ίκαρος Καλλιθέας και Αμφιάλης μετά τις εντός έδρας ήττες τους από ΑΣ Δραπετσώνας και Παντζιτζιφιακό….

Ο τελευταίος επικράτησε με 2-3 στο 89’ χάρη στο γκολ του Κωνσταντίνου  που μπήκε αλλαγή στο 85’……

Με τον Νίκο  Ζήνωνος κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε η Χαραυγή απέναντι στον Καραβά. Ο ικανός πορτιέρο είχε να παίξει από τον αγώνα του α’ γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες ……

Τέλος μετά από έξι μήνες από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση άλλης ποδοσφαιρικής στέγης . « Αποχωρώ , έχοντας κάνει μόνο φίλους  Μάγκες σας ευχαριστώ όλους για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Να θυμάστε ότι το ποδόσφαιρο δεν χωρίζει μόνο ενώνει.. Είναι μέσο για νέες φιλίες νέες γνωριμίες και διασκέδαση.»….

Τέλος για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Λευτέρης Ευδαίμων . Ο έμπειρος  άσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον ΑΟ Κορυδαλλό  στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ελλάδα Ποντίων , καθώς μετακομίζει για μόνιμη εγκατάσταση  στο Ηράκλειο Κρήτης όπου θα αγωνίζεται πλέον εκεί. Ο ΑΟ Κορυδαλλός , αλλά και ο υπεύθυνος της στήλης  του εύχονται καλή συνέχεια στη προσωπική και επαγγελματική ζωή του.…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply