Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σε αντίθεση με το χθεσινό μας κείμενο αυτό που αναφέρουμε σήμερα .Στην κοπή της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου το παρών έδωσαν  ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας και Ανδρέας Ποτηριάδης αντίστοιχα. Την παρουσία τους ανέφερε από βήματος ο πρόεδρος της ΑΕΜ Στέφανος Φαναρίτης τονίζοντας ότι οι σχέσεις των δυο σωματείων είναι άριστες και είναι  «αντίπαλοι » μόνο στα γήπεδα διεκδικώντας την  άνοδο.  «Αν δεν καταφέρουμε εμείς να ανέβουμε στη Γ΄ Εθνική , θα θέλαμε να είναι ο Ερμής  αυτός που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου.  » . Οι δυο ηγέτες του Ερμή κλήθηκαν να κάνουν μια βράβευση τιμής ένεκεν και ο κ Πρέκας πήρε το μικρόφωνο και είπε με νόημα : « Κάποιοι ζουν από το ποδόσφαιρο , ενώ κάποιοι άλλοι όπως το Μοσχάτο και εμείς ζούμε για το ποδόσφαιρο Είμαστε φιλικά σωματεία , αλλά μην ξεχνάτε  θα τα πούμε στο γήπεδο. Σας περιμένουμε στον Κορυδαλλό.»  Το αναφέραμε γιατί έτσι πρέπει να λειτουργούν  τα σωματεία.   Αν  όλοι είχαν αυτή τη λογική το ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ διαφορετικό. Για όλους …..

Με το θέμα της βίας ασχολήθηκε η Επιτροπή Εκτάκτων  θεμάτων της ΕΠΣΠ που συνεδρίασε στα γραφεία της Ένωσης. Για την καταπολέμηση  των κρουσμάτων της βίας  απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αυστηρή τήρηση του Πειθαρχικού Κώδικα . Να επιβάλλονται οι σωστές ποινές ειδικά στα σοβαρά κρούσματα……

Συνεχίζει τις σπουδαίες μεταγραφικές του κινήσεις ο Ατρόμητος Πειραιά . Οι υπεύθυνοι του συλλόγου δουλεύουν σοβαρά κάνοντας μελετημένες κινήσεις . Και χωρίς υπεκφυγές ξεκαθαρίζουν και λένε αυτό που πιστεύουν . Ότι η ομάδα πηγαίνει για άνοδο. Δεν μασάνε τα λόγια τους…..

Εντυπωσιάστηκα από την πολύ καλή οργάνωση της κοπής της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου. Μια εκδήλωση με πάρα πολύ κόσμο , που τα είχε όλα . Χορό, τραγούδι , βίντεο και άλλα . Που οργανώθηκε  με πολύ μεράκι  από ανθρώπους της ομάδας που έχουν μεγάλη διάθεση για προσφορά . Γι’ αυτό λοιπόν και το σωματείο λειτουργεί άψογα  φέτος. Σε όλους τους τομείς…..

Από τους δέκα  διαιτητές που  σφυρίζουν σήμερα  οι επτά( Ντουμιτρέσκου, Δαμιανάκης, Γεωργόπουλος, Μπαλαχούτης, Πουλόπουλος, Ορφανός, , Σφούνος ) διαιτητεύουν και αύριο. Δυο διαιτησίες έχει αύριο ο Χρήστος Βλαντής . 10.30 το  πρωί στο Ρέντη , 3.30 το μεσημέρι  στο Μοσχάτο . Ένα …τσιγάρο δρόμος…

Ο βοηθός Παναγιώτης Γκολές θα βρίσκεται αύριο από το πρωί στις Σιταποθήκες όπου  έχει τρεις συνεχόμενες εποπτείες. Θα πάει από τις 10 το πρωί και θα φύγει στις 6 το απόγευμα . Πλήρες ωράριο με κανονικό μεροκάματο…..

Ένα σοβαρό θέμα έθιξε ο αντιπρόεδρος του Ερμή  Ανδρέας Ποτηριάδης μιλώντας στην κοπή της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου  .Αναφερόμενος στους γονείς των παιδιών των ακαδημιών  τους ζήτησε όταν  εκείνα αθλούνται στο γήπεδο να μην ασχολούνται μαζί τους και να  τα αφήσουν ήσυχα . Εκεί την ευθύνη την έχουν οι προπονητές .Με λίγα λόγια  ο κ. Ποτηριάδης  είπε πάρα πολλά. Γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται με αρκετούς γονείς , όταν τα παιδιά τους παίζουν σε αγώνες. Το έχουμε δει αρκετές φορές….

Τέλος από την προεδρία του Πανφαληρικού η Χρυσή Παπαδάκη.  Μια γυναίκα λιγότερη στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Παραιτήθηκε επειδή την αγνοούσαν . Αυτό μας είπε . Όπως και ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες . Και κατέληξε κάνοντας λόγο για κάτι ευχάριστο . Χωρίς να κάνει λόγο . Σε αυτή την περίπτωση μιλάει η λογική. Και αφού δεν  έχει σχέση με το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει σχέση με γάμο ή γεννητούρια ή και τα δυο μαζί . Λέω εγω τώρα . Μπορεί να είναι και η ιδέα μου.Ότι και να΄ναι πάντως , με το καλό!!!.

Ο Σταύρος Λαζάκης ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ερμή Κορυδαλλού  στον ημιτελικό με τον ΑΟ Καραβά , είχε προχθές τα γενέθλια του  και δέχτηκε εκατοντάδες ευχές  από φίλους και συμπαίκτες . Έκλεισε τα 31 του χρόνια . Να τα εκατοστίσει και να έχει πάντα επιτυχίες !!…

Δυο  ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες από τον ΑΟ Κορυδαλλό . Και οι δυο κατέληξαν σε ομάδες με το όνομα Ολυμπιακός.  Ο πρώτος είναι ο πασίγνωστος Λευτέρης Ευδαίμων που μετακόμισε για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο Κρήτης και πήγε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου . Ο δεύτερος είναι ο Λευτέρης Αθανασίου πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Λαυρίου…..

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  θα κόψει αύριο, Κυριακή στις 11 το πρωί  ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης( Λεωφόρος Δημοκρατίας 28) . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κελεσίδης, Τότης Φυλακούρης , ο παλαίμαχος προπονητής Στράτος Κωστάκος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διαιτητής Ηλίας Σουγκλάκος , οι βετεράνοι Περαματιώτες ποδοσφαιριστές Μιχάλης Τζιβελέκης, Γιάννης Μακρόγλου και Κώστας Βαρούτης …