Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Θα πάρω αφορμή από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας η οποία ενόψει του νησιώτικου ντέρμπι με τον Αμπελακιακό αναφέρει μεταξύ άλλων : «Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να θυμίσουμε σε όλους ότι η φιλική καζούρα διαρκεί 90’ , να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός » Λόγια που απηχούν την πραγματικότητα . Γιατί έτσι πρέπει να βλέπουμε τους αγώνες. Μακάρι να ισχύσουν όλα αυτά .Ο φανατισμός δεν έχει θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Ας το υπερασπιστούμε όλοι όσοι το αγαπούμε …..

Η μάχη της Σαλαμίνας αναμένεται να γίνει σε κατάμεστο γήπεδο αν κρίνουμε από την προπώληση των εισιτηρίων .

Η διοίκηση του ΑΙΑ ενημερώνει ότι όπως για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα που φέρνει φιλάθλους έτσι και τώρα θα ανοίξει η θύρα φιλοξενούμενων .

Να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι αυτό έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα……

Ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας διευθύνει το αυριανό Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι Ερμή – Αετού . Ο ορισμός αυτό δείχνει ότι ο κορυφαίος ρέφερι προετοιμάζεται για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν ……

Το παιχνίδι Αίαντα Σαλαμίνας – Αμπελακιακού θα διευθύνει ο νεαρός Κώστας Δαμιανάκης, ο οποίος σήμερα σφυρίζει και τον αγώνα Ατρομήτου  Πειραιά – ΑΣ Δραπετσώνας….

Δυο παιχνίδια διεκδικητών ανόδου σφυρίζει το Σαββατοκύριακο και ο Γιάννης Κακριδής. Σήμερα ΑΟ Καραβάς – Ελλάς Ποντίων και αύριο ΑΕ Μοσχάτου – Δόξα Πειραιά. Διπλά παιχνίδια έχουν και πάλι οι Αλατσάκης, Σφούνος, Χατζηγιάννης .  Ο τίτλος του ….Σούπερμαν απονέμεται  και αυτή την εβδομάδα στον Δημοσθένη Ορφανό που σφυρίζει τρείς αγώνες . Ένα για κάθε μέρα του τριημέρου . Σήμερα Κύπρος Κορυδαλλού – Χαλκηδόνα , αύριο Αστέρια Δραπετσώνας – Ένωση Α.Α. Ρέντη και την Δευτέρα ΑΟ Κορυδαλλός – Χαραυγή …..

Στο προσεχές μάθημα της νέας σχολής διαιτησίας της ΕΠΣΠ που θα γίνει την προσεχή Τρίτη και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά , θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας για διάφορα θέματα που αφορούν το  ποδόσφαιρο. Η ομιλία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που ο κ. Σπάθας έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και διαιτητής και γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία και των δυο πλευρών……

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕ Χαραυγής  την προσεχή Τετάρτη . Η ανακοίνωση μιλάει για «συνέχιση λειτουργίας της υπό αυτή την μορφή ή  άλλως , ενδεχόμενη συγχώνευση με όμορο σύλλογο και άλλες προτάσεις μελών » Και όλοι όσοι το διάβασαν είχαν την ίδια απορία: « Τι «μαγειρεύει» πάλι ο…. ακατανόμαστος;»…..

Λάβαμε  επιστολή  από την διοίκηση των Νέων Ευγενείας σχετικά με το χθεσινό κείμενο της στήλης για τον  Μπάμπη Τοπίκογλου και την ανάληψη καθηκόντων του στην ομάδα της Ένωσης Ρέντη όπως ανακοινώθηκε από την τελευταία .

Διευκρινίζεται λοιπόν ότι : « Ο κ. Μπάμπης Τοπίκογλου εκλέχτηκε στις εκλογές της 31ης-05-2017, στο νέο διοικητικό σχήμα ως  μέλος  του Δ.Σ. και κατά συνέπεια δεν είναι πρώην διοικητικό μέλος αλλά νυν & ενεργό μέλος της Διοίκησης. Είναι δε εγγεγραμμένος στο βιβλίο μελών του Συλλόγου και ήταν & παραμένει αξιοσέβαστο και ενεργό με κάθε τρόπο μέλος του Συλλόγου μας για πολλά χρόνια..

2) Μέχρι σήμερα, δεν έχει ενημερώσει την Διοίκηση του Συλλόγου της οποίας είναι μέλος, σε κανένα από τα εβδομαδιαία συμβούλιά μας στα οποία και εκείνος συμμετέχει για τις προθέσεις ενασχόλησής του με το σύλλογο της Ένωσης Ρέντη, σε προπονητικό επίπεδο και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, διευκρινίσθηκε ότι υπάρχει καταστατικό ασυμβίβαστο προπονητικής ιδιότητας και διατήρησης της ιδιότητας του ως μέλος συλλόγου μας. Μέχρι σήμερα δε, δεν υπάρχει καμία προφορική ή γραπτή δήλωση – αίτηση παραίτησης από το διοικητικό σχήμα  ή διαγραφής του από το μητρώο μελών.

Ο κ. Μπάμπης Τοπίκογλου διαβεβαίωσε ότι ήταν & παραμένει ΕΥΓΕΝΕΙΑ»…

Πολύ σημαντική είναι η προσφορά του φαρμακοποιού    Νικόλαου  Τζιναράκη  προς τον ΑΣ Δραπετσώνας .  Τα τελευταία χρόνια προσφέρει στον σύλλογο όλο το φαρμακευτικό υλικό που χρειάζεται η ομάδα . Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση αισθάνεται την υποχρέωση να  ευχαριστήσει δημόσια τον σπουδαίο αυτό  άνθρωπο για όσα προσφέρει στον ΑΣ Δραπετσώνας ……

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει αύριο η Αναγέννηση Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης ( Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως) . Θα τιμηθεί ο Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του κόσμου » και ο πατήρ Αντώνιος για το τεράστιο κοινωνικό του έργο. Επίσης θα τιμηθούν    για την προσφορά τους στην ομάδα οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της δεκαετίας 1980-1990  αδελφοί Γιώργος και Βασίλης  Κολτσίδας   . Επίσης θα βραβευτούν για την είσοδο τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα οι αθλητές της ομάδας  Λάμπης Βελισσαράτος  Θωμάς Σφακιανάκης καθώς επίσης και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν τη χρονιά που πέρασε…..

Τροποποίησαν οι άνθρωποι του Πυθαγόρα το έμβλημα της ομάδας. Το έκαναν λίγο πιο μοντέρνο ενώ πρόσθεσαν και την τριήρη που είναι το έμβλημα της πόλης του Περάματος ενώ η χρονολογία ίδρυσης είναι με μπλε χρώμα που συμβολίζει το δευτερεύον χρώμα ……

Φιλικό αγώνα που αξίζει να παρακολουθήσετε θα δώσουν την Δευτέρα στις 18.30 στο γήπεδο Δραπετσώνας οι βετεράνοι του Εθνικού με αντίπαλο τους παλαίμαχους της Ένωσης Παραλιμνίου Κύπρου…..

Ένα μικρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε  ο φίλος  φωτορεπόρτερ και ιδιοκτήτης του  Sportactive Στάθης Γιάππαπας  που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο . Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο υπεύθυνος της στήλης εύχονται στον αγαπητό φίλο περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντα του….