Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου« Γ. Καραϊσκάκης » θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να ρυθμισθούν θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Πειραιά «Γ. Γκαμίλης » ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 15.15 . Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο διάθεση εισιτηρίων, θύρες που θα λειτουργήσουν κλπ ……..
Θα ασχοληθούμε σήμερα εκτενέστερα με τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Κερατσινίου Πάρη Τσάγαρη ο οποίος υπέστη ολική ρήξη τένοντα στο γόνατο . Μια υπόθεση που αναδεικνύει πολλά διαφορετικά θέματα παράλληλα . Το πρώτο και βασικότερο είναι η υγεία . Το παλικάρι χειρουργήθηκε , θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να αποκατασταθεί το πόδι του. Παίζει μπάλα για την πλάκα του, αφού είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής . Θα έχει πρόβλημα με την εργασία του. Έστω και αν η επιχείρηση είναι δική του (πλυντήριο αυτοκινήτων ) «Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε υγεία. Είμαστε όλοι ερασιτέχνες και αύριο θα πρέπει να πάμε στις δουλειές μας » δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης Ιωακείμ που έδωσε την δική του διάσταση και στο δεύτερο θέμα λέγοντας :« Όσοι παίζουν μαζί μας, μας έχουν τρελάνει στις κλωτσιές . Από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι της Κυριακής μας έπαιζαν σκληρά . Στη φάση του τραυματισμού του Πάρη δυο παίκτες κρεμάστηκαν σε αυτόν Ο ένας του έπιασε το πόδι και ο άλλος πήδηξε από πάνω του . Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Αυτό που περνάω φέτος δεν τα έχω περάσει 8 χρόνια που έχω τον Αστέρα και 10 χρόνια σαν Γενικός Αρχηγός στη Χαραυγή . » Και ο Π. Ιωακείμ κατέληξε : « Και έχεις και τον κατά τα άλλα πολύ καλό διαιτητή Τραϊφόρο να είναι πάνω από τον παίκτη που σπάραζε από τους πόνους και να του φωνάζει: «Σήκω πάνω και παίξε». Αν είναι ποτέ δυνατόν. Εγω δεν είπα να σφυρίξει το καταφανέστατο πέναλτι , αλλά ήταν συμπεριφορά αυτή ;.»…
Όλα πήγαν καλά στον ΑΟ Κορυδαλλό την Κυριακή . Και συγχαρητήρια στους παίκτες του. Που με δική τους πρωτοβουλία πήγαν σε αγώνα του εφηβικού για πρώτη φορά και ενίσχυσαν την ομάδα. Που συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα έδωσαν στην «Αλληλεγγύη» για άτομα που έχουν ανάγκη και φυσικά έκαναν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Χαλκηδόνας . Δικαιολογημένα λοιπόν ο προπονητής τους Δημήτρης Αλειφεράκης , καμάρωνε για τους παίκτες του…..
Την απόκρουση της χρονιάς έκανε την Κυριακή ο τερματοφύλακας της ΑΕ Μοσχάτου Βασίλης Παπαδόπουλος στον αγώνα με την Ένωση Α.Α. Ρέντη . Και μάλιστα εις τριπλούν. Εκτός από το ότι απέκρουσε το πέναλτι του Μιρντίτα καθώς και το δεύτερο σουτ του ίδιου παίκτη , έκανε και εντυπωσιακή τρίτη απόκρουση σε φοβερό ανάποδο σουτ του Κουϊμτζίδη. Φάση για όσκαρ και ρεσιτάλ αντίδρασης από τον γκολκίπερ της ΑΕΜ…..
Το παιχνίδι του Πειραϊκού με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας πήγαινε προς το τέλος του . Πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο 18χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Βασίλης Ράμο πιάνει ένα δυνατό σουτ από 30 μέτρα. Η μπάλα φεύγει με δύναμη , κάνει μια περίεργη πορεία και καταλήγει στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σταυρίδη . Κινηματογραφικό γκολ που δεν βλέπεις συχνά σε Ελληνικά γήπεδα….
AE Θυέλλα Αχιλλέας Κορυδαλλού και ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά . Καταρχήν και οι δυο ομάδες προέρχονται από συγχώνευση. Και οι δυο βρίσκονται στον 1ο όμιλο της Α’Κατηγορίας και προσπαθούν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό στη Β’. Και οι δυο δεν έχουν ακόμα σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα . Έχουν μόνο από μια «στα χαρτιά » λόγω Οδηγήτριας. Χωρίς νίκη παραμείνει και ο Προφήτης Ηλίας στην Β’ Κατηγορίας……
Σαν νέο ανερχόμενο διαιτητή τίμησε η ΕΠΣ Πειραιά τον Χατζηγιάννη στην πρόσφατη εκδήλωση της . Με την διαφορά ότι ο νεαρός διαιτητής αρνείται επίμονα να ανεβάζει στο σάιτ της Ένωσης τα αποτελέσματα των αγώνων που διαιτητεύει . Την Κυριακή διαιτήτευσε δυο παιχνίδια . Σε κανένα από αυτά δεν έγραψε τους σκόρερς στο φύλο αγώνα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τα στατιστικά στοιχεία της ΕΠΣΠ, που βγάζει κάθε χρόνο τους πρώτους σκόρερς .Απαράδεκτος ή ανεπίδεκτος;;;…..
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι βάση του ετήσιου προγραμματισμού των αγώνων, το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου, αγωνιστικές υποχρεώσεις θα υπάρχουν μόνο για τους 2 ομίλους της Α΄ Κατηγορίας (26η αγωνιστική). Αντίθετα η Β΄ Κατηγορία και η Γ΄ Κατηγορία θα έχουν ρεπό. Όπως ακριβώς συνέβη την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply