Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση  που δημοσιεύσαμε χθες για την  ένσταση του Εθνικού ΟΦΠΦ  για κακή συμμετοχή παίκτη της εφηβικής ομάδας της ΑΕ Μοσχάτου στον αγώνα της με τη Νίκη Ρέντη ως έχων έννομο συμφέρον . Αντέδρασε ο παράγοντας της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας , όπως και πέρυσι , πάλι σε ένσταση του Εθνικού , τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι  δεν πρέπει τα σωματεία να κάνουν τυπικές ενστάσεις γραφειοκρατικού χαρακτήρα σε πρωταθλήματα  υποδομής στα οποία επίσης δεν πρέπει να τηρείται βαθμολογία …..

Είχαμε δυο επίσημες αντιδράσεις . Η πρώτη από το μέλος  της Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΠ Σταύρου Μορφόπουλου που  τονίζει : «Σωστό ολόσωστο ότι η βαθμοθηρία είναι κακό για τα τμήματα υποδομών. Αλλά άλλο είναι να τιμωρείσαι με αποβολή για τράβηγμα φανέλας και δεύτερη κίτρινη και άλλο είναι να τιμωρείσαι για εξύβριση διαιτητή , συμπαίκτη , αντιπάλου η αντίπαλου προπονητή !!!! Ο συνετισμός των παιδιών από τους παράγοντες των ακαδημιών είναι τεράστιο ΘΈΜΑ και καλό θα ήταν στις συγκεντρώσεις της επιτροπής να παρευρίσκονται περισσότεροι και όχι οι συνηθισμένοι 10-12 .Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και να έχουμε να λέμε . »…..

Από την πλευρά του ο ηγέτης της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε:  «Ο Εθνικός είναι ένα τεράστιο σωματείο σε ιστορία. Είναι κρίμα κάποιοι παράγοντες να το μικραίνουν με τις ενέργειές τους… Είναι κρίμα να νομίζουν ότι ο τελικός ενός πρωταθλήματος υποδομών είναι ο τελικός του Champions League. Έχετε χάσει το νόημα μερικοί… Ετσι τα παιδιά αποπροσανατολίζονται και μαθαίνουν ότι μετά το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το plan b…
Συγχαρητήρια στον Σωκράτη Πτερνέα  που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κατά την γνώμη μου οι πραγματικά μεγάλες ομάδες προσέχουν την εικόνα τους και δεν την εμπιστεύονται σε οποιονδήποτε. Η ομάδα του Εθνικού έχει ανάγκη να την συμπαθούν όλοι στον Πειραιά…δεν χρειάζονται τέτοιες άστοχες ενέργειες. Κάποιοι μπερδεύουν το νόμιμο με το ηθικό. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Χάρισμά σας…»

Για την προσεχή Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 17.30 στο γήπεδο Νικαίας ορίσθηκε από την ΕΠΣ Πειραιά  το ..υπόλοιπο του αγώνα Ηρακλή Νίκαιας – ΑΕ Χατζηκυριακείου που είχε διακοπεί από τον διαιτητή Αλατσάκη στο 76’ …..

Το Σάββατο 14/4 θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ  για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία . Οι δυο επόμενες αγωνιστικές  που απομένουν θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 22 και 29 Απριλίου….

Πραγματοποιείται σήμερα στις 11 το πρωί στο γήπεδο Περάματος  όπως κάθε χρόνο την Μεγάλη Παρασκευή , ο αγώνας βετεράνων ανάμεσα στο Άνω και το Κάτω Πέραμα . Αναμένεται να δώσουν το παρών και να αγωνιστούν αρκετοί  παλαιοί  γνωστοί ποδοσφαιριστές  της περιοχής. Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης και  πολλοί άλλοι….

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά που διοργάνωσαν στο γήπεδο της Νίκαιας οι βετεράνοι της Προοδευτικής με τη συμμετοχή και των  Αιγάλεω , Φωστήρα και Αίαντα Σαλαμίνας . Συγκεντρώθηκαν αρκετές ποσότητες  τροφίμων τα οποία παραδόθηκαν σε άπειρες οικογένειες . Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι Δήμοι Κορυδαλλού και Νίκαιας  ενώ η διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω παρέδωσε επιταγή των σούπερ Μάρκετς  «Σκλαβενίτης». Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του τουρνουά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διευθύνοντος συμβούλου της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ , Στέλιου Σκλαβενίτη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν από τον Δήμο Νίκαιας ο αντιδήμαρχος  Αθλητισμού Γιάννης Μπακατσέλος και από τον Δήμο Κορυδαλλού ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Μιχάλης Λώνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος  Γερακάρης( έκανε και την παρουσίαση ) , Κώστας Βράκας …..

Το ΔΣ του ΑΣ Ποντίων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ Μισιάδη Δημήτριο ιδιοκτήτη του πανέμορφου ξενοδοχείου«  Διόνυσος» στην Ίο για το ευαίσθητο κοινωνικό πρόσωπο που έχει κατά καιρούς επιδείξει και επίσης για την μεγάλη τιμή που έκανε να στηρίξει τόσο ηθικά όσο και υλικά τον σύλλογο…..

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Ολυμπιακός Περάματος. Εξέδωσε ανακοίνωση  με την οποία συγχαίρει το σωματείο « Φίλαθλοι » για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και τον προπονητή Θοδωρή  Ντέμο  για τον οποίο αναφέρει ξεχωριστά:
«Είναι ένας από τους εξαιρετικούς προπονητές που δουλεύουν στον Πειραιά και του ευχόμαστε καλή πορεία και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν εάν και εφόσον παραμείνει και δουλέψει στον σύλλογο.»…