Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Από την προηγούμενη αγωνιστική ξεκίνησε η ευθυγράμμιση των αγώνων σε Α’ και Β’ Κατηγορία . Σωστή και επιβεβλημένη κίνηση από την ΕΠΣΠ . Όμως θα πρέπει αυτό να εφαρμόζεται σωστά , ώστε να ξεκινάνε όλοι οι αγώνες την ίδια ώρα .  Συνήθως  όμως αυτό δεν γίνεται . Γιατί κάποιοι όλο και βρίσκουν τον τρόπο για να καθυστερούν . Την μια με τα δελτία που αργούν να τα πάνε στον διαιτητή  , την άλλη με τα τρύπια δίκτυα  που πρέπει να μπαλωθούν εκείνη τη στιγμή  , πάντα κάτι σκαρφίζονται για να αργήσει να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι διαιτητές πάντως  θα πρέπει να προνοούν  ώστε όλοι οι αγώνες να ξεκινούν στην ώρα τους . Έτσι είναι το σωστό…..

Συνεχίζεται σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Νίκαιας ο αγώνας Ηρακλή Νίκαιας – ΑΕ Χατζηκυριακείου που είχε διακοπεί  στο 76’  και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούντο με 3-1. Να θυμηθούμε τους σκόρερς . Δυο γκολ είχε σημειώσει ο Δάππας ( 56’, 65’ ) και ένα ο Ντομπρίν 72’ . Το μοναδικό των Χατζηκυριακιωτών ο Τσαλατσάνης στο 5’.

Θα παιχθούν λοιπόν σήμερα τα 14 εναπομείναντα λεπτά. Το Χατζηκυριάκειο θα παίξει με οκτώ παίκτες , αφού έχουν αποβληθεί οι Μαστοράκης, Τσαλατσάνης και  Νάνος . Οι δυο ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιους ποδοσφαιριστές  θέλουν. Κι ας μην είχαν παίξει στο προηγούμενο παιχνίδι . Θα πρέπει πάντως να σημειωθούν ότι  τόσο ο Ηρακλής όσο και η ΑΕ Χατζηκυριακείου , έχουν δικαίωμα να κάνουν από τρεις αλλαγές  ο καθένας αφού στο προηγούμενο ματς είχαν πραγματοποιήσει από μια. Και κάτι ακόμα . Οι ποδοσφαιριστές Χατζηλίας, Κατσάρας, Μηνάγιας  , Δάππας του Ηρακλή και Ζάχαρης, Γεωργίου , Πολίτης των φιλοξενούμενων έχουν δεχτεί από μια κίτρινη κάρτα . Αν πάρουν κι άλλη μια , αποβάλλονται…..

Στην τελική ευθεία πέρασαν τα έργα  στο γήπεδο της Αίγινας . Το στρώσιμο του  χώρου ολοκληρώθηκε από το ειδικό  μηχάνημα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα .  Μέχρι το τέλος του Απριλίου , αναμένεται το γήπεδο να είναι έτοιμο   και να δοθεί και  πάλι στην ομάδα και τη νεολαία του νησιού . Η ταλαιπωρία λοιπόν πλησιάζει στο τέλος της …..

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις σε κάποιους συλλόγους . Για ποδοσφαιριστές ο λόγος. Αφού  έμειναν πλέον εκτός αγωνιστικών στόχων , δεν θέλουν πλέον να πληρώνουν …..

Πολλά συγχαρητήρια στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΑΕ Μοσχάτου Βασίλη Γκούμα  που απέδειξε πάνω από όλα πως είναι ένας σωστός άνθρωπος .  Όπως έδειξε σε ρεπορτάζ των ειδήσεων η τηλεόραση του ALPHA  , η βιοτεχνία παστελιών του κ. Γκούμα δίνει ευκαιρίες για εργασία σε   άτομα ηλικίας 40 ετών που έχουν μείνει χωρίς δουλειά . Επίσης η βιοτεχνία έχει δώσει εργασία σε μητέρες και άλλα άτομα , που άλλες εταιρείες αποφεύγουν να προσλάβουν αν και βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία …..

Δυο ποδοσφαιριστές έχουν τις περισσότερες αποβολές στο πρωτάθλημα . Συνολικά από τρεις φορές . Είναι ο Μαριγκλέν Μπάρκα των Νέων Δραπετσώνας που αποβλήθηκε δυο φορές με δεύτερη κίτρινη κάρτα στους αγώνες με Αστέρα Κερατσινίου και Νέους Ευγενείας ενώ στον τελευταίο αγώνα με την Άνω Νεάπολη τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές …

Πιο « ταραξίας » είναι ο ποδοσφαιριστής του Πολυκράτη Χρήστος Μέξης . Αποβλήθηκε την 1η αγωνιστική στις 30 /9/2017 στον αγώνα με τον Ποσειδώνα με δυο κίτρινες κάρτες . Στις 28 Ιανουαρίου 2018 αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πήγασο  Αγίου Διονυσίου και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές . Επανήλθε μετά την εξέτιση της ποινής και νέα τιμωρία στον αγώνα με τον ΑΟ Πειραιά στις 18 Μαρτίου όπου αυτή τη φορά  ήταν και η «χαριστική βολή» . Οκτώ αγωνιστικές . Εξέτισε ήδη την μία  ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και οφείλει άλλες επτά για τη νέα χρονιά . Να σημειωθεί ότι ο Μέξης την προηγούμενη χρονιά δεν είχε τιμωρηθεί καμία φορά …..

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Τσαντζαρίδη σύζυγος του επί σειρά ετών ηγέτη των Νέων Ευγενείας Ναπολέοντα . Το ετήσιο μνημόσυνο θα γίνει την προσεχή Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 09.30 πμ στον ναό του Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι….