Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Στην τελική ευθεία πέρασαν τα έργα στο γήπεδο της Αίγινας . Το στρώσιμο του χώρου ολοκληρώθηκε από το ειδικό μηχάνημα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα . Μέχρι το τέλος του Απριλίου , αναμένεται το γήπεδο να είναι έτοιμο και να δοθεί και πάλι στην ομάδα και τη νεολαία του νησιού . Η ταλαιπωρία λοιπόν πλησιάζει στο τέλος της. Όμως αυτή η καθυστέρηση των δυο χρόνων έκανε μεγάλο κακό στην ομάδα που παλεύει για να βρει και πάλι την χαμένη της ταυτότητα . Γιατί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω γηπέδου , κατάντησαν την ομάδα κομπάρσο , από πρωταγωνίστρια που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια . Και τώρα η ΑΕ Αίγινας κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία….
Καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το …υπόλοιπο του αγώνα Ηρακλή Νικαίας – ΑΕ Χατζηκυριακείου . Είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι έπαιξαν , περίμεναν πως και πώς να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Δήμος Ορφανός δεν σφύριξε ούτε ένα φάουλ!!!. Το μοναδικό του σφύριγμα ήταν στη λήξη του αγώνα , αφού το παιχνίδι ξεκίνησε με πλάγιο άουτ!!!….
Με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των 76 λεπτών παρουσιάστηκαν οι δυο ομάδες .
Από τον Ηρακλή αγωνίστηκαν μόνο οι Ιατρόπουλος, Μηνάγιας, Σπυρόπουλος Μπεζδικιάν, Δάππας ενώ ο Αγκόλι είχε χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή. .
Από τους οκτώ της ΑΕ Χατζηκυριακείου έπαιξαν οι πέντε του πρώτου αγώνα . Συγκεκριμένα οι Μπάλιας, Γεωργίου Α., Γεωργίου Γ. Μπίντζος και Κέκος.
Ακόμα και οι διαιτητές αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα ήταν διαφορετικοί…
Από το Χατζηκυριάκειο ο τεχνικός Γιάννης Παπαϊωάννου μίλησε στους παίκτες το μεσημέρι και ζήτησε οκτώ εθελοντές. Εμφανίστηκαν στο γήπεδο 10 ποδοσφαιριστές , γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό , αν σκεφτεί κανείς σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα τον τελευταίο καιρό …
Μετά τον αγώνα ο Γιάννης Παπαϊωάννου γνωστός και για το ήθος του έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση: Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή Νικαίας στον προπονητή κ. Κυριακακη και στους ποδοσφαιριστές του για τη σημερινή ευ αγωνιζεσθαι συμπεριφορά τους . Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα παιχνίδια που απομένουν και να κερδίσουν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία»…..
Όσον αφορά το μέλλον της ΑΕ Χατζηκυριακείου αβέβαιον. Το πιθανότερο είναι να μην κατέβει στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος που απομένουν Αναλυτικά θα μιλήσουμε τις επόμενε μέρες….
Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις σε κάποιους συλλόγους . Για ποδοσφαιριστές ο λόγος. Αφού έμειναν πλέον εκτός αγωνιστικών στόχων , δεν θέλουν πλέον να πληρώνουν …..
Λίγο καθυστερημένο αλλά αξίζει να το αναφέρουμε. Βρήκαμε τον προπονητή της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Αργύρη Μαγιάτη , γιατί αντικατέστησε στο 90’ του αγώνα με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα , ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε βάλει στο παιχνίδι σαν αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα Και ο έμπειρος τεχνικός απάντησε : « Εκείνη τη στιγμή θολώνεις . Θέλεις να κάνεις αλλαγή για καθυστέρηση και βγάζεις όποιον παίκτη βλέπεις μπροστά σου . Εγώ έτυχε να δω αυτόν . Εξάλλου δεν είχε σημασία ποιον θα αντικαθιστούσα, αλλά πώς να κρατήσω το αποτέλεσμα. Και αυτό έγινε »…..
Συνεχίζουν με ακατάπαυστο ρυθμό στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Το τελευταίο που ανέβηκε στη σελίδα της ομάδας στο facebook είναι : «Δώσε τα πάντα για την ομάδα και τον συμπαίκτη σου….τον προπονητή σου… εσύ είσαι η δύναμη της ομάδας .Αυτή η ομάδα είναι μια πολύ δυνατή οικογένεια…μια ομάδα που θα τα καταφέρει γιατί αξίζει και μπορεί… γιατί είμαστε ΕΝΩΣΗ» Τι λόγια να πεις γι’ αυτούς τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να εμψυχώσουν τους παίκτες . Μπράβο Αντώνη Αναστασιάδη….
Παππούς έγινε από τον γιο του Γιάννη ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Αντώνης Λήνας. Η νύφη του Στέλλα έφερε χθες στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι . Τον Αντωνάκη τον νεώτερο !! Όλα του πάνε καλά του φίλου μας του «χαζοπαππού» . Η κόρη του Χριστίνα που έχει ήδη ένα αγοράκι διόμιση ετών , είναι έγκυος και τον Σεπτέμβρη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της . Τις καλύτερες ευχές μας σε όλη την οικογένεια….