Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Η κίνηση της διοίκησης της Κύπρου Κορυδαλλού να υποβάλλει ένσταση  για τον  αγώνα με τον Αμπελακιακό , ήλθε να ταράξει τα νερά του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Οι Κορυδαλλιώτες υποστηρίζουν ότι ο παράγοντας του Αμπελακιακού Μάκης Αλεξίου που είχε τιμωρηθεί από τον Γενάρη, με αποκλεισμό από τα γήπεδα βρισκόταν κακώς στον αγωνιστικό χώρο τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα . Την ένσταση κατέθεσε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΠ ο πρόεδρος του συλλόγου Σάκης Τσαμούρης  που μας δήλωσε χαρακτηριστικά : «Καταρχήν να πω ότι η ένσταση κατατέθηκε κατά πλειοψηφία . Εγώ προσωπικά δεν ήθελα μετά και την ήττα μας την Κυριακή , αλλά υπερίσχυσε  η άποψη των περισσότερων μελών του ΔΣ . Ο κ. Αλεξίου αν και τιμωρημένος βρισκόταν πριν από τον αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων  και χρησιμοποίησε λεκτική βία , αφού άρχισε να βρίζει  τους παίκτες μας κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια . Δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα αποχώρησε και επανήλθε  μετά τη λήξη μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει . Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που τράβηξαν από τον Αμπελακιακό καθώς και φωτογραφικό υλικό που το αποδεικνύει αυτό  το γεγονός . Ο Αλεξίου πανηγυρίζει κι από πίσω του περνάει η διαιτητική τριάδα για να αποχωρήσει. Αυτό λοιπόν θα υποστηρίξουμε και θα ζητήσουμε να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ . Στην περίπτωση που δεν δικαιωθούμε , θα καταθέσουμε έφεση  στην ΕΠΟ .»

Από την πλευρά του Αμπελακιακού διατηρούν την ψυχραιμία τους . Σήμερα θα ζητήσουν αντίγραφο της ένστασης από την ΕΠΣΠ    ώστε να υποβάλλουν στη συνέχεια υπόμνημα , όπως μας είπε ο Γενικός Γραμματέας  του συλλόγου Κώστας Κατσιγιάννης και πρόσθεσε: « Να πούμε ότι ο κ. Αλεξίου είχε παραιτηθεί από την θέση του Γενικού Αρχηγού και της διοίκησης γενικότερα, αμέσως μετά την απόφαση   και η παραίτηση του έγινε δεκτή . Με έγγραφο μας στις 23 Ιανουαρίου κοινοποιήσαμε την απόφαση μας στην ΕΠΣΠ . Δεν νομίζω ότι ο Αλεξίου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο , παρά μόνο στο τέλος κι όταν όλοι είχαν αποχωρήσει. Αν ήταν πιο μπροστά θα τον έγραφαν ο διαιτητής στο φύλο αγώνα και ο παρατηρητής στην έκθεση του.».

Λογικά η ΕΠΣΠ πρέπει να εκδώσει άμεσα απόφαση αφού ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής  με τον Ατρόμητο Πειραιά για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή. Ανέλπιστες λοιπόν  εξελίξεις που σίγουρα ξαφνιάζουν όλους μας. Σε αναμονή λοιπόν ……

Ο Παντζιτζιφιακός μετά την εντός έδρας ήττα του από τον φορμαρισμένο ΑΣ Δραπετσώνας θα λάβει μέρος στα play out του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ξεκινώντας με 3 βαθμούς έναντι 2 των Αστεριών Δραπετσώνας ενός της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα και μηδέν της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας …..

Στον 2ο όμιλο ο ΑΣ Ποντίων θα αρχίσει με 3 , ο ΑΟ Κορυδαλλός με 2 έναντι ενός της ΑΕ Περάματος μετά την μεταξύ τους ισοπαλία  ενώ μηδέν έχει η Νίκη Ρέντη που απέφυγε τελικά τον απευθείας υποβιβασμό . Θα πρέπει όμως να υπερβάλει εαυτόν για να παραμείνει στην κατηγορία……

Στη Β’ Κατηγορία και στα play off από τον 1ο όμιλο θα διεκδικήσουν την άνοδο οι Νέοι Ευγενείας, ο Δίας Κορυδαλλού , η ΑΕ Νίκαια και ο Αστέρας Κερατσινίου που κατάφερε με το 0-0 να μπει αυτός αντί του ΑΟΑΔ.

Στον 2ο όμιλο είναι  η Αναγέννηση Μοσχάτου, ο Πειραϊκός που ολοκλήρωσαν με νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΚ Φαλήρου μετά την εκπληκτική εκτός έδρας νίκη του επί του πρωταθλητή Ατρομήτου Κερατσινίου , όχι  μόνο θα διεκδικήσει άνοδο αλλά πήρε και την τρίτη θέση αφού ο Ολυμπιακός Κερατσινίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αργοναύτη….

Στα play out  του 1ου ομίλου θα βρίσκεται τελικά ο Αστέρας Νίκαιας  αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τον Άρη Αμφιάλης που  απέφυγε  τελικά τις περιπέτειες .  Στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα θα είναι η Αρμενική και οι Λέοντες Καμινίων . Ιδιαίτερη όμως αναφορά θα πρέπει να γίνει για την Άνω Νεάπολη που θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς . Μια ομάδα που ξεκίνησε για ψηλά στην αρχή αλλά βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση  αφού έκανε εννέα συνεχόμενες ήττες !!!!!

Το προσεχές Σάββατο 5 Μαΐου στο γήπεδο ΑΓΕΤ  Χαραυγής θα πραγματοποιηθούν  οι Τελικοί αγώνες του Εφηβικού Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2017-2018.

Στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στην ΑΕ Μοσχάτου και τον Ίκαρο Καλλιθέας  ενώ  στις 18.30 θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και τον Εθνικό Πειραιά .

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις απονομές επάθλων  στις ομάδες από την Επιτροπή Διοργάνωσης πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣΠ…..

Ικανοποίηση επικρατεί στην Αμφιάλη  για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Μια πορεία που έφερε ομάδα  στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα . Σημαντική ήταν και η δουλειά του  προπονητή  Τάσου Δερμάτη σε μια προσπάθεια που απέδωσε έργο.  Δεν αποκλείεται η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στη νέα περίοδο ……

Την προσεχή Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 20.15 στο γήπεδο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους της Προοδευτικής και τους εργαζόμενους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών . Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυδαλλού , αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου…