Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Την τελευταία στη κυριολεξία  στιγμή άλλαξε η  έδρα του σημερινού αγώνα ΑΣ Ποντίων – ΑΟ Κορυδαλλού που θα γίνει τελικά στο γήπεδο του Περάματος αντί για το Ρέντη όπως είχε αρχικά ορισθεί . Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣΠ έκανε δεκτή την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος λαμβάνοντας  υπόψη της την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον ΑΟ Κορυδαλλό και τη Νίκη Ρέντη  από τον μεταξύ τους Σαββατιάτικο αγώνα ….

Τα δυο σωματεία που  εξέδωσαν ανακοινώσεις  υποστηρίζοντας τις απόψεις τους,   κλήθηκαν σε γραπτή απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ για τα απαράδεκτα γεγονότα με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα .

Προς το παρόν έπεσαν βαριές ποινές  στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων ( από τρεις ) που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα . Συγκεκριμένα από τον ΑΟ Κορυδαλλό τιμωρήθηκαν ο Λεκάκης , που είχε αντικατασταθεί και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη λήξη για να λάβει μέρος στα επεισόδια με 12 αγωνιστικές , ο Κουλούρης με 6 και ο Πετρίδης με 3 . Από την Νίκη Ρέντη ο Μακρής που ήταν θύτης και θύμα , με 6  αγωνιστικές , ο Φράγκος με 5 και ο Πήλιουρης (κι αυτός τραυματίστηκε) με 3.  Λόγω των τριών αποβολών για την κάθε ομάδα και οι δυο τιμωρήθηκαν αυτοδίκαια με πρόστιμο 50 ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη και τα  πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές τα οποία θα πληρώσουν  φυσικά τα σωματεία , συνολικά θα βγουν από το ταμείο του ΑΟ Κορυδαλλού   260€  και από της Νίκης Ρέντη 190€.…

Διεξάγεται σήμερα η δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές των play out της Α’ Κατηγορίας .

Στον 1ο όμιλο το περασμένο Σάββατο ήλθαν τα πάνω -κάτω . Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα και η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  που ξεκίνησαν  από τις δυο τελευταίες θέσεις, άρχισαν με νίκες , κάτι που δύσκολα κατάφεραν σε όλη τη χρονιά . Οι δυο τους αγωνίζονται σήμερα στη Χαραυγή και όποια ομάδα νικήσει θα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της .Στον άλλο αγώνα που γίνεται στο «Παντελής Νικολαΐδης»  Παντζιτζιφιακός και Αστέρια που  γνώρισαν την ήττα στους πρώτους αγώνες   θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μην μπλέξουν στα γρανάζια του υποβιβασμού…..

Στον 2ο όμιλο ισχύουν  τα ίδια περίπου με τον 1ο  ΑΟ Κορυδαλλός και ΑΣ Ποντίων που έχουν προβάδισμα έναντι των δυο άλλων ομάδων θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι σήμερα στο Πέραμα  που θα τους κρατήσει στην Α’ Κατηγορία.   Αγώνας ζωής και θανάτου σήμερα στη Νίκαια για ΑΕ Περάματος και Νίκη Ρέντη .

Και οι τέσσερις αγώνες ξεκινούν στις 18.00…..

Το Σάββατο και ώρα 17.30 στο γήπεδο της Νίκαιας θα διεξαχθεί ο αγώνας κατάταξης ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες ομάδες της Α’ Κατηγορίας ΑΕ Μοσχάτου και Κύπρο Κορυδαλλού .

Και αυτός ο αγώνας όπως και αυτό του υπερπρωταθλητή θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά σε Live Streaming, από το Ιντερνετικό κανάλι «SPORTAL TV»….

]Οι φίλοι του Πειραϊκού ποδοσφαίρου έτσι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά  τον αγώνα, αλλά και όποτε  το επιθυμούν  σε μαγνητοσκόπηση επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση  «www.sportaltv.gr»  ή  μέσω του YouTube (SportalTV)…..

Μια πολύ σημαντική κίνηση – άνοιγμα έκανε  η διοίκηση του Αμπελακιακού . Προσκάλεσε σε φιλικό αγώνα τον Αίαντα Σαλαμίνας που αποδέχτηκε αμέσως  την πρόσκληση . Έτσι οι δυο ομάδες θα παίξουν την προσεχή Κυριακή 13/5 και ώρα 18.00 στο γήπεδο Αμπελακίων. Τα δυο μεγάλα και ιστορικά σωματεία της Σαλαμίνας μπορούν με  ευγενή άμιλλα και καλή συνεργασία να καταφέρουν πολλά . Σίγουρα το ποδόσφαιρο στο νησί μπορεί να πάει και πάλι πολύ ψηλά…….

Τοποθετήθηκε ο σύγχρονος  πλαστικός χλοοτάπητας τελευταίου τύπου στο γήπεδο της Αίγινας . Ήδη ειδικό μηχάνημα το στρώνει. Απομένει  στη συνέχεια  να τοποθετηθούν τα δοκάρια και αργότερα τα κουλουάρ του στίβου. Η ζημιά όμως στην ομάδα έγινε που λόγω των γηπεδικών προβλημάτων κατά κύριο λόγο την τελευταία διετία , βρέθηκε στην χειρότερη στιγμή, της σύγχρονης ιστορίας της . Η  ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας βρέθηκε στη Β’ Κατηγορία , αφού πρώτα αποδεκατίστηκε και ξέμεινε από παίκτες . Ας ελπίζουμε ότι με το νέο γήπεδο , θα γίνει μια καινούργια αρχή  και ανασύνταξη για την ομάδα ……

Ο Γρηγόρης Ράπτης που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Αμπελακιακό , είχε μια πολύ καλή παρουσία στο διάστημα αυτό μέχρι τώρα και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός  προχθές παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία…..

Στην ΑΕ Μοσχάτου όλοι σαν μια αγαπημένη οικογένεια  συμπαραστάθηκε στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Μάριο Μπίλιο  που τις τελευταίες μέρες πέρασε μια σκληρή δοκιμασία με τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας Κωνσταντίνας . Ο ηγέτης του συλλόγου Στέφανος Φαναρίτης με δήλωση του συλλυπήθηκε τον στενό του συνεργάτη συμμετέχοντας στο βαρύτατο πένθος του….

Τέτοια αγωνιστική καθίζηση σαν κι αυτή της Άνω Νεάπολης είναι πρωτοφανής. Η ομάδα ξεκίνησε  με τις καλύτερες προϋποθέσεις το πρωτάθλημα , αλλά είναι φανερό ότι τους τελευταίους μήνες διέρχεται τεράστια κρίση . Στους δέκα τελευταίους αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες , γεγονός που την έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού. Κι αν δεν συνέλθει στα δυο τελευταία παιχνίδια κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό…..