Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Δεν είναι μόνο το γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης που ξεκινούν εργασίες  την προσεχή Δευτέρα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα .

Για το Δημοτικό γήπεδο Αμπελακίων ξεκίνησε ο διαγωνισμός , ώστε να φτιαχτεί ένα γήπεδο στολίδι. Έφτασε η ώρα για να γίνει πραγματικότητα η δέσμευση της Δημάρχου Σαλαμίνας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου. Οι προσπάθειες  και η συνεργασία  με την Περιφέρεια  έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Η διαδικασία είναι κατά σειρά να ανοιχτούν οι φάκελοι των προσφορών , να επιλεγεί η πιο συμφέρουσα  και στην συνέχεια  θα υπάρξει  ένα διάστημα αναμονής για τυχόν ενστάσεις  και στην συνέχεια , γύρω στον Αύγουστο , θα ανατεθεί το έργο και να ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής του αγωνιστικού χώρου από φυσικό σε συνθετικό χλοοτάπητα……

Του χρόνου τέτοια εποχή θα γίνουν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νίκαιας ….

Πάμε τώρα στο περιβόητο γήπεδο του ΣΕΦ . Κανονικά όλες οι διαδικασίες για τις εργασίες είχαν ολοκληρωθεί γύρω στα τέλη Μαρτίου.  Έχει γίνει η ανάθεση του έργου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Ακόμα όμως δεν έχει γίνει τίποτα . Είναι θέμα χρόνου ,μας είπε αρμόδια πηγή . Ναι αλλά πότε; Μπορεί και μέχρι το τέλος του μήνα , μάθαμε . Για να δούμε . Εμείς όμως εξακολουθούμε να  παραμένουμε επιφυλακτικοί . Ακόμα και τώρα που όλα θεωρούνται τελειωμένα. Έτσι μας έχει διδάξει το παρελθόν…..

Θυμάστε που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα  για μεταγραφές παραγόντων ; Έχει «βουίξει » ο κόσμος για αποχώρηση διοικητικών στελεχών από σύλλογο του Δήμου Κορυδαλλού ότι  ετοιμάζονται για  ομάδα της περιοχής Κερατσινίου .

Η πρώτη πάντως  « μεταγραφή» παράγοντα είναι ήδη γεγονός. Παναγιώτης Ιωακείμ. Από πρόεδρος στον Αστέρα Κερατσινίου, Γενικός Αρχηγός στην Χαραυγή από την οποία και προέρχεται. Όσον αφορά τον Αστέρα , όπως έμαθα θα συνεχίσει να είναι κοντά του . Αντικαταστάτης του στην προεδρία θα είναι συγγενικό του πρόσωπο…..

Νέα διοίκηση στη Χαραυγή , στην μετά Πτερνέα Χαραυγή . Πρόεδρος ανέλαβε ο Νίκος Σίμος . Ένας ικανότατος παράγοντας  με τεράστια προσφορά στις υποδομές του συλλόγου στις οποίες θα συνεχίσει να ηγείται . Επιστροφή στο Δ.Σ. για έναν ακόμα έμπειρο παράγοντα  . Τον Νίκο Ακριτίδη  που με τις πλούσιε γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει ……

Συνεχίζει ο Λεωνίδας Πανοηλίας στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Η συνεργασία που ξεκίνησε με τον έμπειρο τεχνικό στα μέσα της  περασμένης περιόδου αποδείχτηκε επιτυχημένη και οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ότι καλύτερο…..

Μια πολύ ωραία εκδήλωση για να γιορτάσει την άνοδο του πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Ατρόμητος Κερατσινίου . Μια εκδήλωση που φέρει την υπογραφή της οικογένειας Μπαλαφούτη. Ο πρόεδρος Θανάσης  ασχολήθηκε μέχρι και την τελευταία  λεπτομέρεια ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και η εκδήλωση να σημειώσει απόλυτη επιτυχία. Ο υιός Κώστας  προπονητής και τερματοφύλακας είχε την απόλυτη ευθύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  Και πίσω από τις ….κάμερες η κυρία Μαίρη. Η γυναίκα της οικογένειας . Που έκανε πάρα πολλά . Ήταν με λίγα λόγια  ο αφανής ήρωας της υπόθεσης…..

Με ρωτούσαν αρκετοί φίλοι ποιος είναι αυτός στον οποίο αναφερόμουν χθες  για κάτι που είπε για μένα σε εκπομπή. Δεν χρειάζεται να υπάρχει  συνέχεια . Αξία θα δώσω σε  «πουθενάδες». Ο καθένας μας γράφει την ιστορία του στον χώρο. Εκεί όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής  για να δει ποιος προσφέρει και ποιος είναι περαστικός…..

Σχετικά με τα μπαράζ  γίνονται κάποια σχόλια τον τελευταίο καιρό . Ορισμένοι θεωρούν άδικο τον τρόπο. Δηλαδή ομάδες που πήγαιναν σχετικά καλά στην κανονική διάρκεια υποβιβάζονται ή χάνουν την άνοδο σε αντίθεση με άλλες ομάδες που ανέβηκαν αισθητά  και πέτυχαν τον στόχο τους.  Έτσι είναι  όμως ο κανονισμός. Αυτό λέει η προκήρυξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θύελλα Αχιλλέας και Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα φάνηκαν πιο δυνατοί στα μπαράζ , σημειώνοντας από δυο νίκες , κάτι που δεν είχαν κάνει σε όλη τη κανονική διάρκεια . Αντίθετα  κανένας δεν περίμενε πως ο Παντζιτζιφιακός θα έκανε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα υποβιβαζόταν. …

Στη Β’ Κατηγορία οι Λέοντες Καμινίων που ξεκίνησαν με μηδέν βαθμούς , βρέθηκαν στο κρισιμότερο σημείο στην καλύτερη κατάσταση τους και παρέμειναν στην κατηγορία…..

Πάντως η στήλη δέχεται κάθε είδους πρόταση από τώρα για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των αγώνων play off/out και θα τις δημοσιεύει. Με καλή συνεργασία σε όλα τα πράγματα υπάρχει λύση…..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών κτυπημένος από την επάρατη νόσο ο Θανάσης Γιαννόπουλος πρωταθλητής πυγμαχίας. Ήταν πατέρας των ποδοσφαιριστών  αδελφών Τάκη και Γιώργου Γιαννόπουλου. Ο πρώτος αγωνίστηκε στον ΑΣ Δραπετσώνα, Προοδευτική, Άρη Θεσσαλονίκης, Καβάλα, Πανιώνιο, Βενέτσια, Άρτζες Πιτέστι.

Ο Γιώργος αγωνίστηκε στον ΑΣ Δραπετσώνας  και ΑΣ Ποντίων .

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών η Αικατερίνη Νικολαΐδη  σύζυγος του Ηρακλή  επί σειρά ετών προέδρου του ΑΟ Ποντίων , και πεθερά του πρώην κορυφαίου στελέχους  της Προοδευτικής Μάνου Σεβαστόπουλου. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο .

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια …