Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Σημαντική ήταν η κίνηση της ΕΠΣ Πειραιά να αναλάβει τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας , κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην  Ένωση  μας . Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός το  οποίο η ΕΠΣΠ θα προσπαθήσει να διοργανώσει  υποδειγματικά .

Για την ανάθεση του τελικού στον Πειραιά σημαντική συμβολή είχε ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος. Και φυσικά ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας  που παραχώρησε το γήπεδο .

Να θυμίσουμε ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί   το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο  Κερατσινίου « Παναγιώτης Σαλπέας» στο Σχιστό  ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ……

Για τους Λέοντες Καμινίων έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Τους θεωρούμε σαν ένα σωματείο  υπόδειγμα με σωστό προγραμματισμό και λειτουργία. Θετικότατη  λοιπόν εντύπωση προκάλεσε η ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος και είναι αφιερωμένη στην διατροφολογία και την εργοφυσιολογία  για τους αθλητές και τους γονείς τους ….

Συνάντηση με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Σταυρούλα Συράκου είχε το μέλος της επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος  σχετικά με την παράταση χρήση του Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου στις Σιταποθήκες για τις προπονήσεις των Μικτών. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η απάντηση που  θα δοθεί τις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι θετική….

Όλα είναι έτοιμα για την γιορτή λήξης του Προπαδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Μοσχάτου.. Η Επιτροπή Υποδομών της Ένωσης εργάζεται πυρετωδώς και γι’ αυτή την γιορτή που αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι αρκετό κόσμο….

Την Δευτέρα στις 15.30 στο γήπεδο Σιταποθηκών η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΠ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά….

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον όλα τα θέματα της  ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  . Η διοικούσα επιτροπή πλέον ξεκινάει άμεσα τον προγραμματισμό με βάση το πλάνο τού προπονητή  Σταμάτη Αναστασιάδη  και θέλει να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα την νέα σεζόν να είναι πάρα πολύ δυνατή αγωνιστικά και οργανωτικά και να χτίσει πάνω στις φετινές βάσεις. Τα μεταγραφικά καθώς και οι ανανεώσεις είναι το πρώτο πολύ σημαντικό θέμα και εκεί θα γίνουν οι κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα με ποδοσφαιριστές αξιόλογους που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας και στο πλάνο του προπονητή  .Επιθυμία του προπονητή είναι να παραμείνει ο βασικός περυσινός κορμός . Τα υπόλοιπα πολύ σημαντικά θέματα που θα τρέξουν πλέον και αυτά είναι θέματα χορηγιών και ένδυσης της ομάδας  το πολύ σπουδαίο κομμάτι των ακαδημιών του συλλόγου  που πλέον θα δουλέψουν σε πολύ υψηλό επίπεδο .Παράλληλα τις προσεχείς μέρες θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων της ομάδας που θα αλλάξουν πλέον μορφή και θα δημιουργηθεί ένας εξαιρετικός χώρος …..

Συνεχίζει και τη νέα περίοδο στην ΑΕ Περάματος , ο προπονητής Τέλης Μελάς. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους , αφού  έμειναν ικανοποιημένοι . Ο Τέλης  ένας αρκετά αξιόλογος τεχνικός κατάφερε να βάλει την σφραγίδα του και η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία ……

Τρεις  ιδιαίτερα ταλαντούχοι  νεαροί παίκτες  20, 18  και 16 ετών παίκτης ετοιμάζουν βαλίτσες από ομάδα Α’  κατηγορίας σε ιστορική ομάδα αφού είναι προσωπικές επιλογές του μέχρι πρότινος προπονητή τους που θα βρίσκεται εκεί…

Ικανότατος και ταλαντούχος προπονητής που την χρονιά που πέρασε εργάστηκε  σε δυο ομάδες Α’ Κατηγορίας , εθεάθη προχθές στο γήπεδο Χαραυγής. Δεν ξέρω αν πήγε για τα ωραία σουβλάκια που ψήνουν εκεί ο Ανδρέας Δημόπουλος και ο Κώστας Νταλιάνης , ή για κάτι άλλο. Θα φανεί τις επόμενες μέρες ….

Να λοιπόν που ο Βασίλης Τσιτούρας έγινε πλέον απαραίτητος συνεργάτης της στήλης . Διάβασε αυτό που γράψαμε χθες για την μουσική σύνθεση του Ντίνου Λιορεΐση, που ανέβηκε στο youtube« Nekro Kyma – Teslla» και εντυπωσιάστηκε . Όπως και μείς . Και προτείνει μέσω της στήλης «να ενώσουμε τις δυνάμεις και να προτείνουμε στην ΕΠΣΠ, το μουσικό θέμα, του ΤΕΡΆΣΤΙΟΥ Ντίνου Λιορεΐση , να γίνει ο ύμνος της και σαν επιβράβευση, της συνθετικής, αυτής, δημιουργίας, να είναι η εισαγωγή, της ημέρας, που θα γίνει ο απολογισμός και ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς.» Να λοιπόν που ο Ντίνος απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης . Πέρα από τις ωραίες φωτογραφίες και τα βίντεο , μας έδειξε άλλη μια σπουδαία πτυχή του ταλέντου του . Τη μουσική …..

Πέθανε και κηδεύτηκε στα Κουφονήσια Κυκλάδων ο πατέρας των ποδοσφαιριστών της Θύελλας Μοσχάτου Γιάννη και Βασίλη Σκοπελίτη . Η διοίκηση του συλλόγου συλλυπείται βαθύτατα τα δυο παιδιά και μετέχει στο βαρύτατο πένθος τους……

Ένας σπουδαίος Πειραιώτης  ποδοσφαιριστής ο Γιάννης Ποτουρίδης που αναδείχτηκε πρωταθλητής  φέτος με τον ΟΦΗ παίζοντας σπουδαία μπάλα, δεν ξέχασε τις ρίζες του. Έτσι πρόσφερε επαγγελματικές μπάλες στην Χαραυγή, την ομάδα, από την οποία ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα του….

Απόψε από τις 20.30 και μετά στο γήπεδο Μοσχάτου θα γίνει συνεστίαση γονέων , φίλων και παιδιών της ΑΕ Μοσχάτου. Με υπέροχα φαγητά , καλό κρασί και μουσική  δημιουργείται μια πολύ καλή παρέα . Η διασκέδαση αναμένεται να φτάσει στα ύψη και  στο κόκκινο ….