Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Για μια ακόμα φορά η επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ πήρε άριστα . Η τελετή λήξης του προπαιδικού πρωταθλήματος ήταν και αυτή τη φορά άψογη . Ο Απόστολος Μαρούλης και οι συνεργάτες του Σταύρο Μορφόπουλος και Νίκος Χοχλάκης δουλεύουν συστηματικά τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα είναι ορατά . Παρά τα γηπεδικά προβλήματα που υπάρχουν τα πρωταθλήματα υποδομών πήγαν και φέτος αρκετά καλά . Για τα πρωταθλήματα αυτά καθώς και για τις Μικτές ομάδες μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Πειραϊκοί απόηχοι » του www. Dailytvradio.gr οι κ. Μαρούλης κα Μορφόπουλος και αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες σε πολλά θέματα …..
Κάτι καλό πάει να γίνει στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Φημολογείται έντονα ότι θα μπουν νέα σημαντικά πρόσωπα στην ομάδα . Μιλάμε δηλαδή για « μεταγραφές » ….αεροδρομίου που θα κάνουν την διαφορά ……
Ανασυντάσσονται στην ΑΕ Αίγινας και ξεκινούν μια νέα προσπάθεια . Ο νέος αγωνιστικός χώρος θα βοηθήσει την ομάδα για να κάνει μια νέα αρχή. Λέγεται ότι θα μπουν και νέα άτομα στη διοίκηση. Όσον αφορά το γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πλέον ένα χαλί. Μόνο τα δοκάρια απομένουν για να μπουν και ο στίβος . Αλλά και αυτά δεν νομίζω ότι θα καθυστερήσουν …..
Σχετικά με αυτό που γράψαμε τις προάλλες για τον τεχνικό Γιάννη Μανδρέκα , ο συνεργάτης μας και πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Χρήστος Μπουλές με την παρακάτω δήλωση του συμφωνεί και επαυξάνει :
«Ο Γιάννης Μανδρέκας έβγαλε τον ΔΙΑ απ’ την αφάνεια, τον πήρε κάτω… απ’ τηνΓ ‘ κατηγορία, σχεδόν τον ανέστησε!
Στην Γ ‘ κατηγορία τον έκανε ομάδα με πρόσωπο και προοπτική,τον ανέβασε στη Β ‘ κατηγορία και τώρα πιό ψηλά στην Α ‘ Πειραιά !!!
Συγχαρητήρια στον ίδιο και στα παιδιά του….,σε όλους που βοήθησαν. Γιάννη μπράβο σου, ο κόπος σου έπιασε τόπο ! Πήρες την αμοιβή σου ! Συνέχισε την προσφορά.»…..
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει στον ΑΟ Κορυδαλλό ο Δημήτρης Αλειφεράκης. Οι προσπάθειες του και το σημαντικό του έργο αναγνωρίστηκαν……
Μια ζωή κοντά στην ΑΕ Νίκαια ο Παντελής Αντωνίου . Και στις χαρές και στις λύπες . Και στα καλά και στα άσχημα . Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου έκανε την παρακάτω δήλωση: « Η ΑΕ Νικαιάρα μπορεί να μην κέρδισε την άνοδο στην Α’ Πειραιά , όμως θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν , όλους τους παικταράδες μας !!! τους προπονητές Γιάννη Μωυσιάδη!!!, Στάθη Φουρίκη!!! Και Δημήτρη Βουτσινά με Κώστα Διαμαντόπουλο !!! Επίσης όλο το ΔΣ που ήμασταν κοντά τους για το καλύτερο !! Του χρόνου ξανά μπροστά όλοι. Ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες που ανέβηκαν και σε αυτού πους παρέμειναν. Και καλό κουράγιο για επάνοδο στις ομάδες που έχασαν την κατηγορία!!
Τρίτη και φαρμακερή(;;;) Γενική συνέλευση στον Αργοναύτη , για να βγάλει ο σύλλογος διοίκηση . Μετά από δυο ανεπιτυχείς Γ.Σ. όπου δεν σημειώθηκε απαρτία, αποφασίστηκε να γίνει η τρίτη , αύριο Τετάρτη στις 7μμ στα γραφεία της ομάδας (Σαλαμινομάχων και Θουκυδίδου) . Λέγεται ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με στελέχη για να βοηθήσουν διοικητικά και όπως μας είπε κορυφαίος παράγοντας της ομάδας «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο »….
Έμαθα ότι προπονητής ζήτησε ευγενέστατα από την διοίκηση του συλλόγου μια μικρή αύξηση ενόψει ανανέωσης της συνεργασίας τους. Εξίσου ευγενέστατη ήταν και η απάντηση του προέδρου της ομάδας. Με τη διαφορά ότι αυτός του έδειξε την …πόρτα τη εξόδου . Βέβαια στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έγινε λόγος για την ….πόρτα. Ότι θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν στο μέλλον . . Είναι αυτό που λέει και το λαϊκό άσμα. « Δυο πόρτες έχει η ζωή….»……
Στην Αναγέννηση Μοσχάτου γιόρτασαν την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία, την Κυριακή στα μπουζούκια και στον Βέρτη . « Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε γι’ αυτά τα παιδιά που τα έδωσαν όλη τη χρονιά ώστε να ανέβει κατηγορία η ομάδα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ορφανός…..
Ένα παραγοντικό δίδυμο ( ο τεχνικός διευθυντής και ο συνεργάτης του ) χωρίζουν μετά από αρκετά χρόνια , ποδοσφαιρικά . Ο πρώτος παραμένει στο σωματείο που βρίσκεται ήδη , ενώ ο δεύτερος αποχωρεί και πηγαίνει σε άλλη ομάδα που το όνομα της σε παραπέμπει σε νησί. Φίλοι όμως θα παραμείνουν , δεν χαλάνε τις σχέσεις τους. Εξάλλου το ίδιο γήπεδο έχουν έδρα οι ομάδες τους. Τα ίδια ωραία σουβλάκια θα τρώνε. Αυτό Παναγιώτη Κου. το γράφω για σένα . Για να μην έχεις παράπονο. Γιατί και συ, ομολογουμένως φτιάχνεις καταπληκτικά σουβλάκια . …..
Σήμερα κλείνει προπονητή η Χαραυγή .Είναι αυτός που μίλησε , συμφώνησε χωρίς, όμως να φάει …σουβλάκια, όπως έχει γράψει ήδη η στήλη . Πάντως αν θέλετε την άποψη μου πρόκειται για Λένα πολύ καλό τεχνικό. Α.Α. που λένε…..