Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά η ένσταση του σωματείου ΑΟΚ Φαλήρου κατά του κύρους του αγώνα με τον Πειραϊκό, για την κατακύρωση του «τρύπιου γκολ ». Κάτι που θεωρείτο αναμενόμενο , από την στιγμή που κατακυρώθηκε από τον διαιτητή Ιωαννίδη  με την υπόδειξη του βοηθού Μουμπογιατζόγλου, αφού μετράει το φύλλο αγώνα , το οποίο θεωρείται πολύ ισχυρό . Και δεν μετράει το  βίντεο που δείχνει καθαρά το τραγικό λάθος .  Ο ΑΟΚ Φαλήρου όπως έχει ειπωθεί θα  προσφύγει στην ΕΠΟ  για να βρει το δίκιο του . Οπότε η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας , θα περιμένει ακόμα…..

Βραζιλιάνικο χρώμα αναμένεται να έχουν φέτος στην ΑΕ Μοσχάτου. Δεν θα δυσκολευτούν άλλωστε πολύ αφού τα πράσινο ήδη  το διαθέτουν . Το κίτρινο  θα προσπαθήσουν να …κολλήσουν.  Τώρα θα μάθουν  να χορεύουν και σάμπα .Δεν νομίζω πάντως να δυσκολευτούν . Στην πόλη έχουν εμπειρία λόγω καρναβαλιού. Γιατί τα λέω όλα αυτά ; Η ΑΕ Μοσχάτου θα πάρει δυο ποδοσφαιριστές που τους είχε φέρει η Κύπρος Κορυδαλλού τον χειμώνα και προπονιούνταν με την ομάδα και τον Νίκο Κούστα και για τους οποίους ακούονται κολακευτικά σχόλια . Πρόκειται για δυο Σόουζα .Τον Βινίσιους και τον Ζουνίνιο. Και σαν ονόματα αν τα δεις, θα σε εντυπωσιάσουν…..

Μετά τις τόσες «μετακινήσεις » από Κύπρο Κορυδαλλού προς ΑΕ Μοσχάτου , ήλθε η στιγμή για ….αντίθετη διαδρομή . Ο Γιώργος Τσιριγώτης από τεχνικός διευθυντής ακαδημιών στην ΑΕ Μοσχάτου προπονητής στην ανδρική ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού . Καλορρίζικος!!!!….

Για  ένα πολύ σημαντικό λόγο θα αγωνιστούν σήμερα στις 6μμ  οι Μικτές βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και Αθήνας.

Στο γήπεδο Χαμοστέρνας στον Ταύρο  θα δώσουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα , τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την  Ένωση  Εικαστικών Λάνασσα υπέρ φορέων καρκινοπαθών.

Οι δυο Ενώσεις Βετεράνων θα διαθέσουν από το ταμείο αλληλοβοηθείας που διαθέτουν ένα σημαντικό ποσό  για τιν σκοπό αυτό . Επίσης όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο σημερινό φιλικό θα συνεισφέρουν οικονομικά ……

Γενικές συνελεύσεις σήμερα σε τρεις συλλόγους. Στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  στις 6.30μμ  θα συγκεντρωθούν τα μέλη για να συζητήσουν για το μέλλον του συλλόγου , πέρα  από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό . Για τα νέα ηχηρά ονόματα που ακούγονται , θα περιμένουμε να δούμε ….

Τρίτη Γενική συνέλευση σήμερα μετά από δυο άκαρπες σήμερα στον Αργοναύτη στις 7μμ  . Είναι κρίμα, και το φωνάζουμε χρόνια τώρα, ένας τόσο μεγάλος σύλλογος  με τόσο σπουδαία  ιστορία  να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Να μην μπορεί να βγάλει μια δυνατή  διοίκηση.. Ας αναλάβουν τώρα όλοι τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν την ομάδα  που την χρονιά που πέρασε σώθηκε την τελευταία στιγμή και  παρέμεινε στην Β’ Κατηγορία ….

Γενική Συνέλευση σήμερα στις 7μμ και στους Νέους Ευγενείας οι οποίοι έχασαν την άνοδο στο «τσακ» . Μάλιστα καλούνται και οι γονείς να δώσουν το παρόν , γιατί ο σύλλογος αποτελεί μια αγαπημένη οικογένεια…..

O Λουκάς Καρμίρης   αποχώρησε  από τους Νέους Ευγενείας, αλλά η παρουσία και η προσφορά του στην ομάδα θα μείνουν αξέχαστες . Ο έμπειρος τεχνικός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του  στην ομάδα.  Αλλά ας δούμε την άποψη του γνωστού για το ήθος του, Νίκου Ηλιαδάκη γυμναστή των Νέων και στενού συνεργάτη του Λουκά Καρμίρη, όπως γράφτηκε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook :

«Η γνωριμία μαζί σου αληθινό δώρο Θεού. Η συνεργασία μαζί σου πραγματικό σχολείο, η φιλία που μου έδειξες ανεκτίμητη. Λουκά Καρμίρη σου εύχομαι με ότι ασχοληθείς να έχεις επιτυχία βάζοντας την σφραγίδα της προσωπικότητάς σου.» Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια…..

Ο Λάμπρος Χανιώτης  που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αίαντα Σαλαμίνας  αποτελεί παρελθόν για τον ιστορικό σύλλογο . Απομένει μόνο το τυπικό μέρος για να πάρει το δελτίο του. Ο έμπειρος επιθετικός ήδη συζητά με άλλες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του…..

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ο Παναθλητικός όμιλος Κωφών που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων Κωφών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στην ιστορία του . Επικράτησε στον τελικό που έγινε στο  Μιλάνο 2-0 της Αγγλικής   Τόνκασεν με 2-0 .

Η Ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια . Σκόρερ και των δυο τερμάτων  ο Καστέλης στο β’ ημίχρονο ( 57’ ,92’ ) .Στους Κωφούς αγωνίστηκαν ο Δημήτρης  Καράμπελας που έχει παίξει στον Αετό Κορυδαλλού  και στην ΑΕ Μοσχάτου στην οποία ήταν αρχηγός όταν κατέκτησε το Κύπελλο Πειραιά κόντρα στον Εθνικό και ο Κωνσταντίνος  Μπάλας που έχει παίξει παλιότερα σε Κύπρο Κορυδαλλού και ΑΕ Μοσχάτου ενώ την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε  στον Άγιαξ Ταύρου.

Προπονητής της ομάδας ήταν  ο Γιάννης Δημητρίου γιος του προέδρου της ΕΠΣ Αθήνας . Φυσιοθεραπευτής ο γνωστός σε όλους μας Παναγιώτης Μπρίμπος που ήταν πέρυσι στην ΑΕ Μοσχάτου…..

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά προπονητής στον Αστέρα Νίκαιας ο Άγγελος Σκανάτοβιτς. Ικανότατος τεχνικός με σημαντικό έργο στον σύλλογο . Η νέα ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα το αποδεικνύει αυτό .  Αντέχει ο άνθρωπος . Και με Τσιτούρα και χωρίς….

Προπονητής ΑΑ , όπως γράψαμε και χθες ανέλαβε την Χαραυγή . Αχιλλέας Ανδριανάκης . Πολύ καλή επιλογή . Όπου έχει δουλέψει πρόσφερε έργο . Από τους καλύτερους νέους τεχνικούς….

Επανήλθε και πάλι στην ενεργή δράση ο Γιάννης Καλαϊτζής. Που ανέλαβε μετά τον Πανιώνιο Κερατσινίου , τον Αστέρα Κερατσινίου. Από τις Σιταποθήκες στην Χαραυγή. Από την μια πλευρά του Δήμου , στην άλλη….

Να επανέλθουμε και πάλι σήμερα στο κυλικείο Κορυδαλλού με τα περίφημα σουβλάκια . Παναγιώτη μου έκαναν μια …καταγγελία. Μου είπαν ότι αυτός που τα ψήνει εκπληκτικά είναι ο συνέταιρος σου ο Κώστας . Ο οποίος όμως , βάσει στατιστικών στοιχείων που υπάρχουν στα δυο που  ψήνει , τρώει το ένα.  Αυτά λένε οι κακές γλώσσες . Η εξής μια .Δράγαζης….

Κι όμως είναι αλήθεια. Νίκος Αθανασόπουλος και πάλι στην ΑΕ Μοσχάτου . Στο  ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ….