Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος διεξάγεται σήμερα στις 17.30 στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου Παναγιώτης Σαλπέας στο Σχιστό ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας . Μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πειραιά και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο πέραν από τους φίλους των δυο ομάδων που θα έλθουν από τις  πόλεις του …..

Εορτές ακαδημιών πραγματοποιούνται σήμερα .

Η ΑΕ Μοσχάτου είναι η μόνη ομάδα ουσιαστικά που έχει ξεκινήσει να οργανώνεται για τη νέα περίοδο. Μέχρι τώρα έχει προσλάβει νέο προπονητή( Κούστας) , έχει κάνει μια σημαντική μεταγραφή ( Στούπης) ενώ ανανέωσαν τέσσερις παίκτες από το περυσινό έμψυχο υλικό ( Σαπαλίδης, Δρυμούσης, Μπόλης, Φιαμέγκος)…..

Στον Παντζιτζιφιακό ανασυντάσσονται. Η ομάδα μπορεί να υποβιβάστηκε στη Β’  Κατηγορία, αλλά στον σύλλογο δεν απογοητεύονται . Το αντίθετο θα έλεγα . Η ομάδα φτιάχνεται και πάλι από την αρχή…. .

Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος  πέρυσι ήταν προπονητής στον Παντζιτζιφιακό. Φέτος θα είναι τεχνικός διευθυντής. Γενικά πάντως είναι ένας μεγάλος εργάτης του συλλόγου , που βοηθά με κάθε τρόπο, χωρίς να ασχολείται με θέσεις….

Η πρώτη είναι του ΑΟ Καστέλλας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στα Βοτσαλάκια .  Θα τιμηθεί η ανδρική ομάδα για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία .  Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ θα γίνουν ιδιαίτερες βραβεύσεις . Στον προπονητή της ομάδας  Άρη Κακογιάννη , τον συνεργάτη του Βασίλη Βαλιάνο , τον φροντιστή Γ. Βάρδα.

Θα τιμηθούν επίσης οι δυο αρχηγοί Μελέτης Σωτηρίου και Παναγιώτης Μπιλίρης , ο Έρβις Πάσα ως πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 τέρματα , ο Δημήτρης Δημόπουλος που είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τους υπόλοιπους ( 2397’) και ο Στάθης Τσερεγκούνης για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο…..

Στον Ερμή Κορυδαλλού  θα γίνει πάρτι  για τα παιδιά της ακαδημίας   , που θα πραγματοποιεί  απόψε στις 20.30 στο χώρο των γραφείων του συλλόγου Άγγελου Σικελιανού 6 στα γήπεδα του Ασύλου. Θα γίνουν απονομές σε τμήματα και παιδιά που διακρίθηκαν , θα υπάρχει μουσική , χορός , μπουφές , αλλά και εκπλήξεις, όπως λέγεται . Στον Ερμή εδώ και χρόνια λειτουργούν σαν μια αγαπημένη οικογένεια κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την λειτουργία του συλλόγου……….

Επίσης απόψε γίνεται η μεγάλη γιορτή της Αναγέννησης Μοσχάτου στο γήπεδο της πόλης  Φέτος θα έχει ιδιαίτερο πανηγυρικό χαρακτήρα αφού θα εορταστούν   η άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Α’ Κατηγορία και  η κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ από την παιδική ομάδα του συλλόγου . Από τις  6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν αγώνες του προπαιδικού τμήματος, Προτζούνιορ, τζούνιορ ( 7-8 μμ)  και παιδικού ( 8-9 μμ )με τις αντίστοιχες ομάδες του Φωστήρα .  Θα ακολουθήσουν στις 9μμ  οι βραβεύσεις . Θα τιμηθούν επίσης  οι αρχηγοί όλων των τμημάτων  καθώς και οι πρώτοι σκόρερς . Η επιτυχία της γιορτής είναι σίγουρη…..

Την Δευτέρα στις 7μμ στο γήπεδο του Κορυδαλλού θα γίνει η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου  στον Αετό Κορυδαλλού. Μια εκδήλωση που καταφέρνει να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Η γιορτή θα περιλαμβάνει αγώνες επίδειξης των τμημάτων του συλλόγου, χορευτικά, βραβεύσεις αθλητών και πολλά άλλα χάπενινγκ……

Την Δευτέρα στις 7μμ στο Δημαρχείο Δραπετσώνας θα γίνει η επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ΑΣ  Δραπετσώνας, που την προηγούμενη φορά , δεν είχε απαρτία. Θα  πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ…..

Η διοίκηση του ΑΣ Δραπετσώνας εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό Αχιλλέα Ανδριανάκη καλή συνέχεια στην καριέρα του…..

Την Δευτέρα στις  18.30 στα γραφεία του Αργοναύτη θα γίνει συνάντηση γνωριμίας των ποδοσφαιριστών με τον νέο προπονητή της ομάδας Στέφανο Μεϊμάρογλου….

Σε ένα πολύ σημαντικό διεθνές  τουρνουά θα πάρουν μέρος οι Ακαδημίες του Εθνικού , στις 16-18 Ιουνίου, κλείνοντας μία ακόμα πετυχημένη χρονιά.Το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, και θα συμμετάσχουν επιλεγμένες Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Παναχαϊκή, ομάδες από την Ολλανδία, το Κατάρ και άλλες χώρες.Οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα με φυσικό χόρτο (όπως το Παμπελοποννησιάκο, το γήπεδο της Παναχαϊκής κ.α.) Η αποστολή του Εθνικού που αναμένεται να είναι πολυπληθής και πλήρης με όλα τα τμήματα της ,(Pro Junior, Junior, Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό) θα καταλύσει στο πολυτελές PORTO RIO HOTEL &CASINO……

Αύριο Κυριακή στον Άγιο Φίλιππο στο δασάκι της Νίκαιας ο πρόεδρος του ΑΟΑΔ Γιάννης Τζανίνης και η σύζυγος του Εύα θα βαπτίσουν τον τρίτο τους γιο .  Ήδη την τριάδα συμπληρώνουν ο 6χρονος Χρήστος και ο 3χρονος Μιχάλης . Τις καλύτερες ευχές μας ….

Πρόεδρος συλλόγου Α’ Κατηγορίας είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια εκτός ομάδας . Από τον χειμώνα έλεγε να αποχωρήσει ,αλλά παρέμεινε. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά…..