Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Μουσελή που έχασε την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα .
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά . Πως να προσπαθήσεις να παρηγορήσεις τον Μιχάλη , την κόρη του Αννούλα που στάθηκαν ως την τελευταία στιγμή δίπλα της. Που έχασαν το στήριγμα τους. Τι να πεις σε αυτή την μάνα που χάνει το παιδί της. Δεν είχε συμπληρώσει ακόμα τα 50 της χρόνια η Κατερίνα . Μια πολύ καλή σύζυγος και μητέρα , ένας άνθρωπος που ήταν πάντα κοντά στους δικούς της , στην οικογένεια της .Μέσα σε λίγες μέρες ήλθαν τα πάνω κάτω . Ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο τη νίκησε και την έριξε κάτω. Η Κατερίνα δεν άντεξε και έχασε την μάχη. Μια μάχη , πέρα για πέρα , άνιση και άδικη . Γιατί ρε γαμώτο; Το καλό είναι ότι δεν «φεύγει» . Θα συνεχίσει να είναι κοντά στους δικούς της . Σε αυτούς που την αγάπησαν . Θα ζει μέσα από κάποιους άλλους συνανθρώπους μας , που θα πάρουν ζωτικά της όργανα . Συγχαρητήρια στον Μιχάλη και την οικογένεια του , που παρά την απέραντη θλίψη τους βρήκαν την δύναμη και αποφάσισαν να κάνουν την σπουδαία κίνηση δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που τα είχαν άμεση ανάγκη. Μέσα από αυτούς θα «βλέπουν » την Κατερίνα τους. Τη δική τους Κατερίνα….
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στον Προφήτη Ηλία της Καστέλλας . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον φίλο Μιχάλη και την οικογένεια του. Ο Θεός να τους δώσει δύναμη. Καλό παράδεισο Κατερίνα…..
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά το Σαββατοκύριακο.
Ομιλητές ήταν γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου μας .
Οι θεωρητικές παρουσιάσεις έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο αμφιθέατρο του Πολυχώρου « ΑΠΟΛΛΩΝ »στα Καμίνια ενώ οι πρακτικές επιδείξεις το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου « Π. Σαλπέας»…..
Το Σάββατο στις παρουσιάσεις των προπονητών , την ΕΠΣΠ εκπροσώπησε ο Γιάννης Σπάθας , ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε για την προσφορά του . Στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων : « Όλοι μαζί να κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο . Πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας προς τον διαιτητή. Όλοι κάνουμε λάθη . Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Προσπαθούμε όμως για το καλύτερο . »
Ο κ. Σπάθας έριξε την ιδέα να γίνει κάποια στιγμή εκδρομή με προπονητές, διαιτητές , παράγοντες για σύσφιξη σχέσεων …..
Και κάτι ακόμα για τον ακούραστο Γιάννη Σπάθα . Το Σάββατο πήγε στους προπονητές. Αμέσως μετά αναχώρησε για το Σχιστό για τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος . Μόλις τελείωσε ο αγώνας έφυγε «βολίδα» για το Μοσχάτο προκειμένου να παραβρεθεί στην γιορτή της τοπικής Αναγέννησης . Παράλληλα βρίσκεται καθημερινά στα επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών που γίνονται στην ΕΠΣΠ . Ακούραστος …..
Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που έγινε το Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου « Παναγιώτης Σαλπέας» ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας , την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Σταματάτος, Λουκάς Κανδύλης, Γιάννης Χονδροκούκης .
Την οργάνωση του τελικού είχε αναλάβει η ΕΠΣΠ η οποία τα κατάφερε θαυμάσια . Μάλιστα δέχτηκε τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ καθώς και των δυο διαγωνιζόμενων σωματείων ….
Γενικές Συνελεύσεις εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα έχουν τρία σωματεία . Σήμερα ο ΑΣ Ποντίων, αύριο ο Αετός Κορυδαλλού και την Παρασκευή ο ΑΟΑΔ . Και οι τρεις την ίδια ώρα( 21.00) στα γραφεία τους…..
Νέος πρόεδρος στην ΑΕ Περάματος ο Γιώργος Σωπηλιάδης . Δεν είναι άγνωστος στον χώρο του ποδοσφαίρου , αφού έχει παίξει μπάλα στην ομάδα και όχι μόνο. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια και γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί ……
Δεν κράτησε πολύ η συνεργασία του Ολυμπιακού Περάματος με τον Κ. Κριμιτζά . Πριν προλάβει να γίνει παρόν , ο ικανός τεχνικός έγινε παρελθόν. Οι δυο πλευρές λέγεται, ότι δεν τα βρήκαν στον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα περίοδο . Και τώρα ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή . Αυτό που ζητάνε οι διοικούντες είναι ένας τεχνικός που θα τους «σκλαβώσει » με την καλή δουλειά του ……
Μετά τον Ηλιόπουλο και ο άλλος έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Τζήμας Πεκόφ παρέμεινε στην Χαραυγή, όπως και ο Γρούνης . Θα ακολουθήσουν κι άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες πάντα σε συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας Αχιλλέα Ανδριανάκη . O προγραμματισμός για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα διοίκηση ξεκίνησε με πολύ καλή διάθεση τις κινήσεις της και αυτό είναι πολύ σημαντικό…..
Ριζική ανανέωση ετοιμάζουν στην ΑΕ Νίκαια. Αλλάζουν τα ….μωσαϊκά και βάζουν καινούργια. Όπως μαθαίνω θα στηριχτούν στον ….Κώδικα Οδική Κυκλοφορίας. Με Γρηγόρη και Σταμάτη….
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών από ανακοπή καρδιάς ο Μανώλης Αβρακοδιανάκης που τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας .
Είχε διατελέσει πρόεδρος στην Σπίθα Νίκαιας , καθώς και αντιπρόεδρος της ΑΕ Νεάπολης . Ήταν πατέρας της Μαρίας Αβρακοδιανάκη προέδρου της ΑΕ Νεάπολης και πεθερός του Ανδρέα Καλλιγέρη κορυφαίου διοικητικού στελέχους της Νεαολίτικης ομάδας.
Ήταν ένας πολύ σπουδαίος και καλοσυνάτος άνθρωπος που αγαπούσε πολύ την οικογένεια του και τους φίλους του. Καλή δύναμη στην οικογένεια του….
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 1.30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply