Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Το θέμα που ξεκίνησε η στήλη προχθές  με αφορμή τη δήλωση του προπονητή Αχιλλέα Ανδριανάκη ότι δεν πρέπει να υπάρχουν βαθμολογίες στις πολύ μικρές ηλικίες υποδομών και την απάντηση του Σωκράτη Πτερνέα  για το αντίθετο είχε μεγάλη απήχηση . Πολλοί άνθρωποι του Πειραϊκού χώρου , όπως οι Βασίλης Βουτσινάς, Δημήτρης Αλειφεράκης ,Μάκης Ιωακειμίδης,  Μπάμπης Τοπίκογλου, Γιάννης Τζανίνης Στράτος Τζανάκης, Στέλιος Φασουλής και φυσικά  οι δυο πρωταγωνιστές Ανδριανάκης και Πτερνέας εξέφρασαν τις απόψεις τους για το θέμα αυτό στο facebook  αλλά και τις αντιθέσεις τους με κάποια από αυτά που γράφτηκαν . Γενικά έγινε μια πολύ ωραία εποικοδομητική συζήτηση  των νέων ανθρώπων του ποδοσφαίρου που δείχνει το υψηλό τους επίπεδο , αλλά και την έντονη αγωνία , αλλά και τον προβληματισμό τους για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. …..

Σήμερα ολοκληρώνεται το αθλητικό καμπ  των μικρών ηλικιών του ΑΣ Ποντίων που διεξάγεται στο γήπεδο Δραπετσώνας . Μια πολύ σημαντική και πρωτοποριακή κίνηση από έναν σύλλογο , που υστερούσε μέχρι τώρα στις υποδομές …..

Σάλος δημιουργήθηκε την περασμένη Δευτέρα με ένα επεισόδιο , που όμως δεν πήρε διαστάσεις, αφού οι πρωταγωνιστές φρόντισαν να  κρύψουν επιμελώς το γεγονός.   Το μάτι όμως και το αυτί της στήλης το έπιασαν. Και σας το μεταφέρουμε σήμερα. Ποδοσφαιριστής ομάδας Α’ Κατηγορίας περίμενε να εισπράξει  τα  οφειλόμενα χρήματα από παράγοντα της ομάδας . Ο τελευταίος δεν τα έδωσε με αποτέλεσμα να δεχτεί γροθιές στο πρόσωπο από τον έξαλλο παίκτη με εμφανή τα χτυπήματα. Δεν ξέρω πάντως αν θα υπάρξει συνέχεια . Μηνύσεις πάντως δεν έγιναν. Έτσι λένε οι πληροφορίες μου….

Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  ο Δημήτρης Ταμπουράκης . Αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος αλλάζει επίπεδο φέτος. Καμία σχέση με πέρυσι . Οι υπεύθυνοι του συλλόγου , διοικητικοί και εξωδιοικητικοί ( κυρίως αυτοί)  έχουν σκοπό να φτάσουν ψηλά την ομάδα χωρίς να βιάζονται . Κούτσου- κούτσου θα κάνουν τις κινήσεις τους . Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;;.

Όσο για τον Ταμπουράκη θα έχει ένα επιπλέον αβαντάζ η παρουσία του στην ομάδα . Δεν θα ταλαιπωρείται με μετακινήσεις στις προπονήσεις . Ούτε με έξοδα βενζίνης που έχει πάρει «φωτιά » τον τελευταίο καιρό. Και ξέρετε γιατί; Επειδή μένει  ακριβώς απέναντι από το γήπεδο Σιταποθηκών. Στην κυριολεξία…..

Τους Σαλαμινομάχους στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ την Δευτέρα , θα εκπροσωπήσει ο Στέλιος Φασουλής!!! Ναι σωστά διαβάσατε . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρόκειται να ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου στο μέλλον . Έτσι τουλάχιστον μας είπε ο πρώην ηγέτης της ομάδας…..

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λέει ο λαός, αλλά και ο ….Θανάσης  Μπαλαφούτης.  Ο Ατρόμητος Κερατσινίου απέκτησε τον πορτιέρο   Κυριάκο Ψαρρόπουλο που θα είναι και παράλληλα  προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας .  Ο Ψαρρόπουλος θα συναγωνιστεί  για την θέση του γκολκίπερ τον προπονητή του συλλόγου Κώστα Μπαλαφούτη.  Οι ….διπλοθεσίτες στον Κερατσινιώτικο σύλλογο , δίνουν και παίρνουν……

O νεαρός επιθετικός Βασίλης Παναγάκος που πήγε στον Αίαντα Σαλαμίνας , ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που πήγε στην ομάδα είναι  επειδή έχει ακούσει τα καλύτερα για τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου……

Στο μεταξύ ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον Αίαντα Σαλαμίνας . Είναι ο έμπειρος Χρήστος Πέρρος  που ακολούθησε τον δρόμο των Χανιώτη, Κολιούση, Μικρούλη και ενδεχομένως κάποιων άλλων . Αυτό δείχνει ότι ο Αίας αλλάζει φέτος  αγωνιστικό πρόσωπο ……

Για δυο χρόνια βρέθηκε στην Ρόδο ο Βασίλης Τρουμπούνας  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο παίζοντας στην Α.Ε.Ρ . Αφάντου  Τώρα όμως που η δουλειά ολοκληρώθηκε , ήλθε η ώρα να επιστρέψει στη βάση του. Και να αγωνιστεί πάλι στον αγαπημένο του Πειραιά…..

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον γενικό Αρχηγό της ΑΕ Νίκαιας τον Σταμάτη Γιαννιώτη . Απόψε στις 20.00 εγκαινιάζει το πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κειριαδών 149 στα Κάτω Πετράλωνα . Καλές δουλειές στον αγαπητό μας φίλο……

Την ίδια ώρα που η Νατάσα Μποφίλιου έδινε συναυλία στον χώρο των Λιπασμάτων παρουσία πολύ κόσμου , ακριβώς δίπλα στο γήπεδο στον ΑΣ Δραπετσώνας έβγαζαν διοίκηση.  Λογικά ένα από τα δυο θα πρέπει να συμβαίνει . Ή οι άνθρωποι αγαπάνε παθολογικά την ομάδα τους ή δεν γουστάρουν το έντεχνο  είδος που τραγουδάει η Μποφίλιου. Μάλλον προτιμούν την άλλη Νατάσα. Του λαϊκού άσματος….