Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την ανακατασκευή του γηπέδου στο ΣΕΦ. Το πολύ σε 20-25 μέρες θα έχουν ξεκινήσει τα έργα . Το είπε από βήματος Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΠ ο αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης που μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας , «θάβοντας » όμως  τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το έργο . Κάτι που έγινε δημόσια για πρώτη φορά . Ο κ. Γαβρίλης τόνισε χαρακτηριστικά : « Ολοκληρώθηκε η περιπέτεια με το ΣΕΦ Σε 20 εως 25 μέρες  το πολύ  πρέπει ο εργολάβος να μπει. Είναι υποχρεωμένος από την σύμβαση να εγκατασταθεί  . Λογικά μέχρι τον Γενάρη πρέπει να έχουν  ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες  .Ο συγκεκριμένος μειοδότης  που έχει αναλάβει το έργο, χρειάζεται επαγρύπνηση. Μας έχει βασανίσει , μας έχει ταλαιπωρήσει . Αν κηρυχτεί έκπτωτος για το γήπεδο της Αίγινας θα παρασύρει και το ΣΕΦ που δεν λέει να τελειώσει  . Όταν ολοκληρωθεί  το έργο θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των  υλικών γιατί έχει παρατηρηθεί ότι χρησιμοποιούνται κακής ποιότητας . Και στη συνέχεια να γίνει σωστή συντήρηση . » Τα είπε όλα ο αντιπεριφερειάρχης . Γι’ αυτό λοιπόν από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί ο εργολάβος στο ΣΕΦ , να αρχίσουν την πίεση τα σωματεία . Να βρίσκονται εκπρόσωποι τους συνέχεια  εκεί. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση. Πάνε κάποιοι εργολάβοι στους διαγωνισμούς , τους κερδίζουν με χαμηλό κόστος ελλείψει ανταγωνιστή   και στη συνέχεια «παίζουν μπάλα» μόνοι τους. Αθάνατη Ελλάδα …. Συγχαρητήρια έστειλε η διοίκηση της ΕΠΣΠ στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Βαγγέλη Μπαταγιάννη για την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Superleague και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΟ Καραβάς  και από προχθές ο Ατρόμητος Πειραιά  του οποίου ο εκλεκτός παράγοντας και δικηγόρος υπήρξε πρόεδρος ……

Εμείς σας είχαμε …προϊδεάσει  για τον Δημήτρη Βουτσινά και τον Ολυμπιακό Περάματος . Όσοι ξέρουν να μας …..ερμηνεύουν , το έπιασαν από την πρώτη στιγμή. Όπως και να το κάνουμε η παρουσία του ογκόλιθου ( από όποια πλευρά και να το δει κανείς) Μιμίκου ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας που μέχρι τώρα εκπλήσσει ευχάριστα . Είναι ένας μεγάλος προπονητής με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιροο . Και συγχαρητήρια στην πρόεδρο Ιωάννα Μωρέ και όλη τη διοίκηση για την κίνηση τους αυτή  …..

Μπορεί να έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τον Αετό Κορυδαλλού, αλλά ο σύλλογος κράτησε τον αρχηγό  του . Ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας που φέτος αναμένεται να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο…..

Στο καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνουν οι Νέοι Ευγενείας  μετέχουν και δέκα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» . Και μάλιστα δωρεάν . Μια ακόμα σημαντική κίνηση της διοίκησης του συλλόγου …..

Μετά από 14χρόνια ο  Γιώργος Ιωακείμ, ένας από τους καλύτερους γυμναστές του χώρου μας , ξεφεύγει από τα …σύνορα του Πειραιά , και πιάνει δουλειά φέτος στην Αθήνα . Στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη…..

O Γιώργος Τριανταφύλλου είναι ο νέος προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου . Ο ικανός τεχνικός   ήταν ποδοσφαιριστής  παλαιότερα στην ομάδα με την οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές  .Επιστρέφει λοιπόν στον σύλλογο , αλλά από άλλο πόστο…….

Τρεις ποδοσφαιριστές ανανέωσαν στον Αστέρα Κερατσινίου. Αυτό που είχαν πει από την διοίκηση ότι θα διατηρηθεί ο περυσινός βασικός κορμός , εφαρμόζεται. Παράλληλα η ομάδα θα ενισχυθεί με μικρούς από την Χαραυγή.  Στο μεταξύ αποκτήθηκε ο Νιγηριανός Ουκόνου από τον Αετό Κορυδαλλού με τον οποίο σκόραρε πέντε φορές στο πρωτάθλημα που πέρασε . Τα δυο μάλιστα , ήταν σε ντέρμπι επι του Ερμή και της ΑΕ Μοσχάτου…..

Νέα ανανεωμένη διοίκηση στην ΑΕ Νίκαια με πρόεδρο τον Γρηγόρη Σπήλιο  που δήλωσε ότι «η προσπάθεια δεν θα είναι του ΕΝΟΣ αλλά όλων μας. ». Η μέχρι τώρα πρόεδρος  του συλλόγου Ίριδα Νίκου – Μωυσιάδη ανέλαβε τις Δημόσιες Σχέσεις . Όλοι στη ομάδα είναι μια αγαπημένη οικογένεια. Στην κυριολεξία…

Για τον νέο προπονητή του ΑΣ Ποντίων έχουμε αναφερθεί ήδη τελευταία , με διάφορα υπονοούμενα . Είπαμε ότι μετακινήθηκε  από  γειτονικό σύλλογο. Πιο γειτονικό δεν γίνεται , αφού στεγάζεται στο ίδιο  γήπεδο. Σήμερα θα δώσουμε ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο. Τον λένε Γιώργο. Απορία. Γιατί δεν τον ανακοινώνουν , να ησυχάσουμε και μεις ;;;….

Παρέμεινε στον Πανφαληρικό το τεχνικό δίδυμο του Μάκη Ιωακειμίδη με τον Γιάννη Πολίμο. Αναμενόμενο άλλωστε . Οι δυο τεχνικοί ανέλαβαν την ομάδα τις τελευταίες επτά αγωνιστικές και την ανέστησαν στην κυριολεξία.  Τις 19 πρώτες αγωνιστικές ο σύλλογος είχε 4 νίκες και στις τελευταίες επτά πέτυχε 5 !!! Πλήρης μεταμόρφωση ……

Επειδή έγινε εκτενής  αναφορά  για τις ηλικιακές κατηγορίες  των υποδομών, θα αναφερθούμε σήμερα  σε τρεις 16χρονους που αγωνίστηκαν στην ανδρική ομάδα και διακρίθηκαν ιδιαίτερα  την χρονιά που πέρασε .