Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Αρχίζει από την Δευτέρα η μεταγραφική περίοδος . Τα σωματεία θα μπορούν να καταθέτουν τα ανάλογα έντυπα των κινήσεων τους. (Μετεγγραφές- Διεθνείς Μετεγγραφές-Υποσχετικές- Ατομικές Αποδεσμεύσεις- Ομαδικές Αποδεσμεύσεις αλλά και Πρώτες  Εγγραφές).  Όπως συνήθως γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή , τα σωματεία είναι συγκρατημένα , όσον αφορά  τις μεταγραφές . Ειδικά φέτος η κίνηση είναι σε πρώτη φάση, περιορισμένη. Αν εξαιρέσουμε ορισμένα σωματεία , τα υπόλοιπα τηρούν στάση αναμονής…..

Δεν θα επανέλθει φέτος στο  πρωτάθλημα  η Οδηγήτρια . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου δεν σκέπτεται το  ενδεχόμενο να γυρίσει η ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας , όπως είχε ουσιαστικά είχε αποφασίσει  πέρυσι . Όπως είναι γνωστό ο σύλλογος είχε πάρει απόφαση μετά τον αγώνα με το Κερατσίνι , όπου είχε παράπονα από την διαιτησία, να μην κατέβει στο  πρωτάθλημα της περιόδου 2017-2018. Γι’ αυτό άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν ενώ στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, έγινε αναφορά  ότι ο σύλλογος θα ασχολείτο αποκλειστικά  με την οργάνωση των Ακαδημιών  όπως και έγινε .  Επειδή όμως υπήρχε το ενδεχόμενο η  Οδηγήτρια  να αγωνιζόταν στη Γ’ αντί στη Β’ Κατηγορία, αν δεν δήλωνε συμμετοχή,  η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε πέρυσι δήλωση , αλλά βέβαια δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι και μετά από την 3η αγωνιστική αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα βάσει του κανονισμού . Στο μεταξύ όλες οι ομάδες του 1ουομίλου της Α’ Κατηγορίας πήραν  για τους αγώνες με την Οδηγήτρια από έξι βαθμούς «στα χαρτιά » , τρεις για κάθε παιχνίδι  των δυο γύρων. Φέτος λογικά η ομάδα θα επέστρεφε για να παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας .Κάτι τέτοιο όμως θεωρείται απίθανο , αφού και φέτος η διοίκηση   του συλλόγου, θα δώσει το βάρος στις Ακαδημίες. Παρόλο ότι τηρεί «σιγή ιχθύος» , αφού ακόμα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Οπότε αν τελικά επιστρέψει του χρόνου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας . Όπως συμβαίνει φέτος με τον Περαμαϊκό…..

Και επίσημα λοιπόν ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία του  Περαμαϊκού. Το έγραψε στο facebook o Μάκης ο Αλεξίου ο οποίος αφού ευχαρίστησε κάποια άτομα που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την ομάδα καθώς και ποδοσφαιριστές που επανέρχονται  , πρόσθεσε με νόημα : «Όπου και  να ζητήσαμε βοήθεια μας την δέσμευσαν και  το ευχάριστο είναι ότι κάποιοι είναι εκτός Περάματος χωρίς καν να θέλουν να ακουστεί το όνομα τους!!!!Σας ευχαριστούμε!!!!Και  για το τέλος κάποιοι είχαν χαρεί για την κατάσταση της ομάδας μας και  κάποιοι που είχαν υποχρέωση να την στηρίξουν αδιαφόρησαν!!! Δεν ξεχνάμε θα μας συναντήσετε σύντομα και  θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ !!!ξέρετε εσείς !!!»………

Αναφερθήκαμε προχθές για τους 16χρονους που έκαναν καλή πορεία στα Πειραϊκά πρωταθλήματα την χρονιά που πέρασε .( Παραλείψαμε να αναφέρουμε τον Αντώνη Γκόγκα της Χαραυγής 16 ετών κι αυτός που έκανε ένα πολύς καλό  πρωτάθλημα , όπως μας επισήμανε ένας φίλος)  Και καταλήξαμε με την φράση : Ποιος είπε ότι  το Πειραϊκό ποδόσφαιρο δεν βγάζει ταλέντα;;…..

Το μέλος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος έγραψε στο facebook :

Ποιος είπε ότι ο Πειραιάς δεν βγάζει ταλέντα. Αλλά που πάνε και πόσο τα υπολογίζουμε ΕΜΕΙΣ καλύτερα να αναρωτηθούμε.»

Από την πλευρά του ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς δήλωσε: «Να κάνουν οι ομάδες τις ανάλογες επιλογές Στο κομμάτι των προπονητών όσο έχουν να κάνουν αναπτυξιακές ηλικίες και να αφήσουν τους προπονητές να δουλέψουν πάνω στα παιδιά Να μη συνδυάζουν οι ομάδες τον προπονητή με παίκτη Γιατί αυτό γίνονται και γνωρίζετε γ ια ποιο λόγο γίνονται .Αυτές είναι οι αλήθειες .Εδώ προπονητές κρύβουνε ταλέντα από ακαδημίες γιατί έχουν προσωπικά με τους γονείς Και όμως το έχω διαπιστώσει εγώ .Δυστυχώς είναι πολλά πράγματα Αντώνη μου που πρέπει να καυτηριάσω αλλά!!!!!!!!!! Και όλα ξεκινάνε από τους παράγοντες που θέλουν  τα πρωταθλήματα»…..

Ο Γιάννης Σύρμας ουσιαστικά αποτελεί μια νέα «μεταγραφή» για τον Αετό Κορυδαλλού. Ο παίκτης που αγωνίστηκε ελάχιστα την χρονιά που πέρασε λόγω στρατού ,  θα είναι φέτος κανονικά στη διάθεση του Λουκά Κάλλα…..

Προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ο Μανώλης Θωμόπουλος . Από τους  πιο καταρτισμένους στην δουλειά του και από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο. Πρώτης τάξεως «μεταγραφή »

Τελευταία χρονιά φέτος για τον Αντώνη Μπροτζάκη, που θα εγκαταλείψει  τον προσεχή Μάη την ενεργό δράση. Κι όμως ο Αντώνης που έχει αγωνιστεί συνολικά σε 19 ομάδες , βάζει κάτω πολλούς μικρότερους  σε ηλικία ποδοσφαιριστές . Το απέδειξε και φέτος στους Νέους Ευγενείας, όπου έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα…..

Ο Κώστας Πλάκας ανανέωσε στην Χαλκηδόνα. Αναμενόμενη κίνηση . Ο έμπειρος  άσος  αποτελεί την σημαία του συλλόγου. Άλλωστε εκεί έπαιξε μπάλα ο αείμνηστος πατέρας του Χρήστος που διατέλεσε και πρόεδρος . Η ιστορία συνεχίζεται….

Ο Παναγιώτης Κουτσούκος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της ΑΕ Περάματος.  Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση……

Απόψε στο γήπεδο της ΑΓΕΤ Χαραυγής ολοκληρώνεται το 2ο  Summer Soccer Camp της Ακαδημίας των Νέων Ευγενείας  που σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε άποψη. Θα υπάρξουν διάφορα χάπενινγκς  ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν…..

Από την Δευτέρα το ωράριο λειτουργίας  των γραφείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.00-17.00