Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ότι θυμούνται χαίρονται στην ΕΠΟ . Ξαφνικά θυμήθηκαν   ότι από αυτή την μεταγραφική περίοδο και για κάθε κίνηση  (Μεταγραφή- Αποδέσμευση- Υποσχετική- Πρώτη Εγγραφή)  μαζί με την κατάθεση της Αίτησης Μεταβολών ποδοσφαιριστή   θα πρέπει να κατατίθεται  και ένα σχετικό έγγραφο   από την πλευρά του εκάστοτε ποδοσφαιριστή που ονομάζεται «ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» με όλα τα  προσωπικά στοιχεία του αθλητή ( περίπου αυτά που αναφέρονται στην αστυνομική ταυτότητα ) τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για διαφόρους λόγους. Το έντυπο αυτό διατίθεται από την ΕΠΣΠ  και ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει αφού συμπληρώσει τα  στοιχεία στη συνέχεια θα πρέπει να πάει σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, για να επικυρωθεί το γνήσιο της υπογραφής. Προσέξτε τώρα . Η μεταγραφική περίοδος  ξεκίνησε την Δευτέρα και η ΕΠΟ πήρε την απόφαση για  τα έγγραφο αυτό χθες!!! Όλα στο πόδι δηλαδή , με πλήρη προχειρότητα….

Συγχαρητήρια στον ταμία της  ΕΠΣΠ  Γιάννη Σταματάτο  που απέδειξε ότι με προσπάθεια και θέληση όλα μπορούν να γίνουν .Πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης αποφάσισε να παρακολουθήσει  το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προκειμένου να πάρει το πτυχίο του Οικονομολόγου ,κάτι που θα τον βοηθούσε στην επαγγελματική του καριέρα , αφού εργάζεται ως υπάλληλος για 33 χρόνια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους .  Τότε κάποιοι τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Σήμερα ο Γιάννης Σταματάτος στα 55 του χρόνια , καμαρώνει δικαιολογημένα . Αφού με την δύναμη και τη βοήθεια του Θεού ολοκλήρωσε  με επιτυχία τις σπουδές του . Τον προσεχή Οκτώβριο θα ορκιστεί στην Πάτρα , την έδρα του Πανεπιστημίου, λαμβάνοντας το πτυχίο του Οικονομολόγου. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αγαπητό μας, εκ Κεφαλληνίας ,  φίλο….

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο κ.Σταματάτος σε συνομιλία που είχαμε μαζί του αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΠ Βασίλης Κουτσούπης στο www.dailytvradio.gr . Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο κ. Κουτσούπης τα είπε όλα πολύ σωστά και κατανοητά. Άλλωστε ο ίδιος έχει τον έλεγχο του λογιστηρίου και των λογιστικών της ΕΠΣΠ . Θα πρέπει εδώ να τονίσω και τη νοικοκυρεμένη ηλεκτρονική δουλειά του υπαλλήλου του λογιστηρίου της Ένωσης κ. Χρήστου Κοντώση. Κάποια στιγμή θα πρέπει αν το θεωρείς σωστό να μιλήσουμε για τον τομέα μου που είναι τα εισιτήρια της ΕΠΣΠ και την διάθεση τους από τις ομάδες.  Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τους εκπροσώπους των ομάδων για την συνεργασία τους και περιμένω πάντα τις εποικοδομητικές τους προτάσεις προς όφελος των ομάδων τους»….

Δυο – δυο τις κάνει τις μεταγραφές η Ελλάδα Ποντίων. Δυο από τον ΑΣ Δραπετσώνας( Κουκουλά , Μακρή ) και δυο από τον Αίαντα Σαλαμίνας ( Κολιούση , Μπέλια ) Ομολογουμένως πολύ καλές  κινήσεις που κάνουν την διαφορά . Η ομάδα δείχνει φέτος ότι πάει για κάτι πολύ καλό.  Με μια σοβαρή επισήμανση όμως.  Υστερεί φοβερά στις Δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία με τα Μ.Μ.Ε. . Δεν είναι δυνατόν κύριε Πουλή να κάνετε μεταγραφές και να τις ξέρει μόνο ένα τοπικό σάιτ του Κορυδαλλού.  Όλη τη χρονιά εσείς επικοινωνήσατε μόνο μια φορά μαζί μας  και αυτή αναγκαστικά .Αφού έπρεπε να αναιρέσετε κάποιες δηλώσεις που κάνατε σε βάρος της ΕΠΣΠ.. Θα πρέπει λοιπόν να οργανωθείτε και στο σοβαρό θέμα της επικοινωνίας . Όπως λειτουργούν άλλωστε σχεδόν όλα τα σωματεία. Ακόμα και τα πιο μικρά της Γ’  Κατηγορίας…..

Επιστρέφει στα γήπεδα του Πειραιά ο Μιχάλης Ατματσίδης μετά από παρουσία σε δυο Αθηναϊκές ομάδες την χρονιά που πέρασε. Αρχικά στο Μπραχάμι ( Άγιο Δημήτριο) και στη συνέχεια στην Κηπούπολη . Την τελευταία φορά αγωνίστηκε στον Ερμή Κορυδαλλού. Τώρα επιστρέφει . Όχι στον Ερμή , αλλά στο ίδιο γήπεδο ……

Θα ανανεώσουν οι περισσότεροι παίκτες του Ερμή Κορυδαλλού και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα. Η αρχή έγινε με τον  αρχηγό Σταύρο Λαζάκη. Οι αξίες και το ήθος αναγνωρίζονται….

Δεν ξέρω πως θα πάει ο Αργοναύτης στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά οργανωτικά . Ο προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου έχει αναλάβει και το θέμα της ενημέρωσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , με τον καλύτερο τρόπο. Και κάτι ακόμα  για τον ιστορικό σύλλογο  Σημαντική κίνηση για τον Αργοναύτη να επαναλειτουργήσει  τα τμήματα υποδομής του.  Ήδη άρχισε να αναζητά τεχνικούς που θα επανδρώσουν τις ακαδημίες του . Ο Χατζηκυριακιώτικος σύλλογος είναι υποχρεωμένος να ξαναβρεί την ταυτότητα του . Το επιβάλει η ιστορία του….

Μπορεί ο Ηλίας Βλαχουτσάκος να χώρισε ποδοσφαιρικά από τον αδελφό του Γιώργο αφού και οι δυο έφυγαν από τον Θησέα , όμως στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας θα βρει τον Νίκο  Τσώνη με τον οποίο ήταν συμπαίκτη παλαιότερα για χρόνια στον Θησέα…..

Παππούς έγινε ο προπονητής Δημήτρης Τζωρτζίδης,  από τον γιό του Ηλία  παλαιό ποδοσφαιριστή των Νέων Ευγενείας . Η σύζυγος του τελευταίου Βίκυ  έφερε στον κόσμο έφερε  στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι . Στους ευτυχείς γονείς , αλλά και στον …..χαζοπαππού ευχόμαστε να τους ζήσει η κουκλάρα…