Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Δυο ποδοσφαιριστές του Πυθαγόρα Περάματος που εγκατέλειψαν πρόσφατα την ενεργό δράση θα ασχοληθούν φέτος με τα διοικητικά της ομάδας . Είναι ο Άγγελος Σπυριδάκος και ο Γιάννη Φουστέρης . Πολύ σημαντική κίνηση . Και μακάρι οι αθλητές που σταματούν την μπάλα  να συνεχίσουν να προσφέρουν στις ομάδες τους από κάποιο διοικητικό πόστο . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που με αυτόν τον τρόπο δυναμώνει από κάθε άποψη έχει ανάγκη νέα πρόσωπα  τα οποία  ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα του .

Για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού έχουμε «κουραστεί» να  μιλάμε κολακευτικά . Οι άνθρωποι ξέρουν να λειτουργούν σωστά . Σε όλους τους τομείς  και όχι μόνο αγωνιστικά , όπου την χρονιά που πέρασε έκαναν την υπέρβαση. Το τελευταίο διάστημα ανακαίνισαν τα αποδυτήρια τους,  που τα θεωρούν σαν το δεύτερο σπίτι τους. Τα έχουν αλλάξει όλα λοιπόν στον σύλλογο . Πάνω από όλα την φιλοσοφίας της ομάδας…..

Η απόκτηση του ικανότατου γκολκίπερ Γιώργου Δρίβα δείχνει ότι η ΑΕ Περάματος  στοχεύει ψηλά.  Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα έχει καλύτερη πορεία από τα δυο τελευταία χρόνια  και είναι έτοιμη να επανέλθει και που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται ……

Πολύ δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παιχνίδι η Ελλάδα Ποντίων , που φέτος  πάει να κάνει το «μπαμ». Μέσα σε λίγες μόλις μέρες έκανε επτά μεταγραφές . Και έπεται συνέχεια, ακόμα πιο δυνατή . Ο Νώντας Πουλής  το έχει βάλει σκοπό να πάει ψηλά την ομάδα…..

Και κάτι ακόμα  για την Ελλάδα Ποντίων . Επαναλειτουργεί  από φέτος και πάλι μετά από δυο χρόνια  η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  του συλλόγου , που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…..

Τα αδέλφια Παπακαλοδούκα ξανάσμιξαν  ποδοσφαιρικά στον αγαπημένο τους Περαμαϊκό . Μετά τον Παντελή και ο Θανάσης θα αγωνίζεται στον ιστορικό σύλλογο . Όπου αναμένεται να πάνε  κι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της Α’ Κατηγορίας . Σε αναμονή λοιπόν….

Σημαντική μεταγραφή παράγοντα στη Σαλαμίνα. Δημήτρης Μόγιας . Από τον Αμπελακιακό στον Αίαντα . Ότι καλύτερο  για την μεγάλη και ιστορική  ομάδα του νησιού. Πάντως στην επίσημη  σελίδα του συλλόγου γράφτηκε το παρακάτω . Το δημοσιεύουμε αυτούσιο: «Σύμφωνα με δηλώσεις στο fb περιμέναμε και άλλους να έρθουν για να πλαισιώσουν την διοίκηση μας , ακόμα και για να την πάρουν όπως διατυμπάνιζαν αλλά φαίνεται κάποιοι το ψέμα το έχουν συνήθεια ! Όσο για κάποιον Αιαντάρα όσους παίκτες αφήνουμε ελεύθερους μπορεί να τους πάρει, εξάλλου δεν έχασε η Βενετιά  βελόνι » ……

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΝΦ Πειραϊκός ενημερώνει πως επίσημοι εκπρόσωποι της ομάδας  για την  ΕΠΣ Πειραιά ορίζονται οι Στυλιανός Λαρεντζάκης Σόλων Νουρτζανιάν  ενώ έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καρτιτζογλου. Όσον  αφορά τον Σόλωνα σίγουρα είναι μεγάλη «μεταγραφή » για τον Πειραϊκό, αφού θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στη νέα του ομάδα…

Το χθεσινό μας κείμενο για τον ταμία της ΕΠΣΠ Γιάννη  Σταματάτο που στα 55 του χρόνια κατάφερε να τελειώσει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο  και να πάρει το πτυχίο του Οικονομολόγου , είχε ιδιαίτερη απήχηση και σχολιάστηκε ευμενώς από όλους . Η θέληση και η δίψα για μάθηση δεν έχει όριο ηλικίας…..

Συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Κερατσινίου ο Νίκος Κόχειλας . Μια σημαντική κίνηση της διοίκησης αφού ο έμπειρος τεχνικός με την δουλειά και την σοβαρότητα που τον διέκρινε κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και  ανταγωνιστική ομάδα παρά τα προβλήματα που υπήρχαν….

Επανήλθε και πάλι υγιέστατος και δυνατός ο καθηγητής και εκπαιδευτής διαιτησίας Γιάννης Χασάπης μετά από την περιπέτεια υγείας  που πέρασε. Περαστικά φίλε….

Όπως το γράψαμε και χθες ο Μιχάλης Ατματσίδης ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , επέστρεψε στον Κορυδαλλό. Στο ….γήπεδο για να εξηγούμαστε . Όχι όμως στον Ερμή που ήταν πριν αλλά στην Αστυπάλαια . Στον ίδιο σύλλογο πήρε «μεταγραφή» ο Άγγελος Νικολόπουλος που έφυγε από τον Ερμή και ανέλαβε γενικός Αρχηγός  και υπεύθυνος Ακαδημιών . Ο Άγγελος πήρε ποδοσφαιρικό «διαζύγιο» από τον «κολλητό » του  Γρηγόρη Δράγαζη με τον οποίον θα τα λένε  πλέον στο γήπεδο Κορυδαλλού και σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Αυτό της …καντίνας όπου θα τρώνε τα νοστιμότατα σουβλάκια ..

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε όλοι για την ομάδα των υποδομών του Ικάρου Καλλιθέας και συγκεκριμένα για  το τμήμα Diamonds που αποτελείται από επιλέκτους των ακαδημιών του συλλόγου . Το τμήμα αυτό πήρε μέρος σε δυο διεθνή τουρνουά σε Σερβία και Αυστρία όπου πρώτευσε και στα δυο . Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά καθώς και στον δημιουργό και προπονητή αυτής της ομάδας τον Διαμαντή Αθανασίου  που είναι ειδικός στις Ακαδημίες και η δουλειά του που κάνει τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς…..

Σήμερα από τις  19.00 στο γήπεδο Μοσχάτου θα διεξαχθεί  αγώνας SURVIVOR 2 για τους γονείς  και παιδιά της Ακαδημίας  της ΑΕ Μοσχάτου . Για παιχνίδι και χαλάρωση . Πως γίνεται; Στήνουν  μια πίστα σαν το τηλεοπτικό Survivor , χωρίζονται  σε ομάδες , γονείς και παιδιά και περνάνε  όμορφα Θα ακολουθήσουν ,ως είθισται μεζεδάκια μπύρες και αναψυκτικά ……