Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι η ΕΠΣΠ κάλεσε την Προοδευτική και τους εκπροσώπους της  προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την λειτουργία του σωματείου. Τα θέματα αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρά και έχουν να κάνουν με διάφορες διαδικαστικές διαδικασίες  . Ήδη από την ομάδα έχουν αφαιρεθεί βαθμοί λόγω χρεών τα οποία δεν έχουν πληρωθεί στην ΕΠΟ . Και εφόσον δεν πληρωθούν τα χρήματα αυτά η Προοδευτική δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , αλλά ούτε και στα Πειραϊκά πρωταθλήματα!!!! Το πρόβλημα είναι ότι δεν « κινείται φύλο» στον Κορυδαλλιώτικο σύλλογο ενώ δεν υπάρχει καν διοίκηση . Θα πρέπει να βρεθεί λύση σύντομα , κάτι που δεν θεωρείται πιθανό τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο . Και ο καιρός περνά. Ο σύλλογος χρειάζεται λύσεις εδώ και τώρα….

Ο Ολυμπιακός Περάματος , οργανώνεται φέτος σε όλους τους τομείς, έχοντας υψηλούς στόχους .  Η «μεταγραφή » του πρώην διοικητικού στελέχους της ΑΕ Περάματος Σαράντου Παπανικολάου  στους ερυθρόλευκους σημαίνει πολλά . Όσο για τις μεγάλες μεταγραφές  ετοιμάζονται και θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ήδη αποκτήθηκε ο Μπένα . Σημαντική ενίσχυση .Αναμένονται κι άλλε  που θα κάνουν θραύση. Ήδη την μια την «φωτογραφίσαμε » χθες. Να πούμε λοιπόν  σήμερα ότι έχει υπάρξει συμφωνία με δυο υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές. Έναν  επιθετικό και έναν αμυντικό. Και οι δυο έρχονται από …απέναντι  με …φέρι μποτ, αφού αγωνίζονταν σε ομάδες της Σαλαμίνας . Δεν περιγράφω άλλο…..

Ο νεαρός Παπαδάτος που απέκτησε από τον Ήφαιστο η ΑΕ Μοσχάτου , θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έκανε ένα πολύ  καλό πρωτάθλημα την χρονιά που πέρασε . Και φυσικά, όπως θα καταλάβατε καλά όλοι  πήγαν στην ΑΕΜ με εισήγηση του Γιώργου Μαλαδάκη και του Μπάμπη Σκλάβου που πήραν κι αυτοί «μεταγραφή» από τον Ήφαιστο…..

Έβγαλε διοίκηση  ο Περαμαϊκός . Με νέα παιδιά που αγαπούν την ομάδα . Που έχουν σαν στόχο να την ξανακάνουν μεγάλη . Με σταθερά βήματα ο ιστορικός σύλλογος  αρχίζει σιγά- σιγά να ξαναβρίσκει τον δρόμο του . Αυτόν που του αξίζει να βρίσκεται ……

Στην ΑΕ Περάματος ο Θοδωρής Μελάς ακολούθησε τον προπονητή πατέρα του .Ένας ιδιαίτερα σταθερός αμυντικός που διακρίνεται  Όπως  έγινε και στον ΑΟ Καραβά . Ο οποίος για  μια ακόμα εξέδωσε ανακοίνωση . Την τέταρτη κατά σειρά . Για παίκτη που έφυγε . Κι όχι για παίκτη που θα έλθει  στην ομάδα. Λίγη υπομονή σε αυτό το θέμα….

Σε  διαφορετικούς ρυθμούς κύματος θα κινηθεί φέτος η Κύπρος Κορυδαλλού. Η ομάδα αλλάζει πλεύση και θα στηριχθεί κυρίως σε νέα παιδιά….

Δυο χρόνια έμεινε μακριά από το ποδόσφαιρο  ο 25χρονος αμυντικός Νάσος Κανταράς που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Τώρα επιστρέφει δυνατός από κάθε άποψη και  θα  παίξει στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας .Τελευταία φορά αγωνιζόταν στον Περαμαϊκό  και παλαιότερα στον Άρη Αμφιάλης , Ιωνικό  και στον Μαύρο Αετό….

Ο Χρήστος Νερσεσιάν ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί σαν ποδοσφαιριστής για χρόνια στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο , θα είναι ο συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννούλη στην τεχνική ηγεσία του Φαληρικού…….

Οργανώνονται και πάλι στην ΑΕ Αίγινας . Γίνεται προσπάθεια  για να ενισχυθεί η ομάδα και να γίνει και πάλι μεγάλη. Το νέο γήπεδο θα βοηθήσει σίγουρα για την ανασύνταξη του  νησιώτικου συλλόγου…..

Μια …ντουζίνα σπουδαίες  μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει η Ελλάδα Ποντίων που είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες μέχρι τώρα . Πετάει η ομάδα με …Πουλή…..

Κάτι καλό «ψήνεται » στην Ένωση Α.Α. Ρέντη διοικητικά . Ο σύλλογος πάει για μεγάλο όνομα στην προεδρία ή μάλλον με …μάκρος… Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία είναι γνωστός και καταξιωμένος  γιατρός του Πειραιά. Την …υγειά μας να ‘ χουμε πάνω από όλα…..

Το «τελευταίο αντίο » είπαν αρκετοί φίλοι και συγγενείς, στον Λάμπη Κουρσάρη τον παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΠ , αντιπρόεδρο του Ατρομήτου Κερατσινίου και πρώην Γενικό Αρχηγό  της Θύελλας Κορυδαλλού  που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών κτυπημένος από εγκεφαλικό επεισόδιο . Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησαν ο Παναγιώτης Λαπατάς και ο Παναγιώτης Νταλάκος . Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί αφού βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Καλαμάτα.Μέσω της στήλης συλλυπείται την οικογένεια του και μετέχει στο βαρύτατο πένθος της .Ο Λάμπης άφησε το στίγμα του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ…..

Αύριο  Πέμπτη στις 3μμ  στο Γ’ Νεκροταφείου θα γίνει η κηδεία του Γεωργίου Σιδηρόπουλου , πατέρα του Νίκου πρώην συμβούλου της ΕΠΣ Πειραιά και επιτίμου προέδρου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά