Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε στην ΕΠΣΠ σχετικά με την Πράξη Συναίνεσης για την Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα , για τους  ανήλικους  ποδοσφαιριστές  εκδόθηκε ξεχωριστό έντυπο το οποίο θα πρέπει να προμηθευθούν από την γραμματεία της Ένωσης τα σωματεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Κι όπως ακούγεται  έχει δοθεί παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες .…………

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Πανιώνιος Κερατσινίου. Κυρίως με παίκτες που γνωρίζει ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Τριανταφύλλου από την θητεία του σε προηγούμενες ομάδες. Η αρχή έγινε με τρεις ποδοσφαιριστές από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και συνεχίστηκε με δυο από την Ένωση Περάματος και τον Ολυμπιακό Περάματος. Σίγουρες  επιλογές . Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο……

Μπορεί να αποχώρησε ο Λάμπρος Χανιώτης από τον Αίαντα Σαλαμίνας αλλά ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές . Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Όπως ανέφερε ο παίκτης στο topiko24.gr η διοίκηση δεν του φέρθηκε σωστά και μόνο ο κ.  Διονύσης Ζαφειρόπουλος  στάθηκε άψογα απέναντι του . Από την πλευρά της η διοίκηση με ανακοίνωση της αντέκρουσε τον ποδοσφαιριστή  λέγοντας τα δικά της επιχειρήματα  ότι ο Χανιώτης δεν πρόσφερε την δεύτερη χρονιά και πρόσθεσε  ότι η ομάδα δεν χρωστάει σε κανένα.  Και η ανακοίνωση κατέληξε με νόημα : «Ο καθένας θα ανταμείβεται με ότι προσφέρει αλλιώς να πάει σε αυτούς που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια. »….

Γράψαμε το Σάββατο για την απρόσμενη αλλά και φιλική συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης και ο αντιπρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Ανδρέας Ποτηριάδης που συνταξίδεψαν  στην Αίγινα με αγκαλίτσες , φιλάκια και τη σχετική φωτογραφία Και αναφέραμε χαρακτηριστικά : « Μέσα στην καλή χαρά ….καουμπόυδες και Ινδιάνοι . Τα βρήκανε πάλι. Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα και να βρεθούν αντιμέτωπες πάλι  οι ομάδες τους.Εκτός αν είναι σε άλλο όμιλο. Οπότε αλλάζει το πράμα.»

Η απάντηση από τον Ανδρέα Ποτηριάδη ήταν άμεση . Την δημοσιεύουμε αυτούσια : «Καλημέρα Αντώνη , Με σεβασμό και εκτίμηση , θέλω να διευκρινίσω τα παρακάτω: Άλλο το συνταξιδεύουμε τυχαία και άλλο τα βρήκαμε . Οι αγκαλιές  τα φιλιά και οι φωτό , για διευκρίνηση το λέω , αποτελούν μέρος του κοινωνικού “prestige “ Είτε είμαστε στον ίδιο όμιλο , είτε σε άλλο , το Μοσχάτο και οποίος το εκπροσωπεί πάντα θάναι αντίπαλος του Ερμή και όχι εχθρός..!!!!!!!»………

Ανακοίνωσε  το τεχνικό επιτελείο της η ΑΕ Μοσχάτου . Είναι ιδιαίτερα καταρτισμένο και με τεράστια εμπειρία. Ο βοηθός συνεργάτης προπονητής Τάσος Ανδριώτης  ακολουθεί παντού τον Νίκο Κούστα , όπου κι αν αυτός εργάζεται . Ήταν μαζί του τόσο στην Κύπρο Κορυδαλλού όσο και στον Άγιο Ιερόθεο .Και βέβαια συνεχίζει εκεί για μια ακόμα χρονιά  ο σπουδαίος προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αθανασόπουλος . Εγγυημένη λύση…..

Πρόεδρος και πάλι στον Ήφαιστο ο Νίκος Μανιατάκης . Ο έμπειρος ηγέτης που βρίσκεται μια ζωή κοντά στην ομάδα την οποία υπεραγαπά  παθολογικά . Μαζί και άλλοι σημαντικοί παράγοντες . Θα ξεχωρίσω τον Νίκο Γκόλφη , έναν πραγματικό εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που , εδώ και χρόνια, βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ήφαιστο…..

Ανακοίνωσε επίσημα ο Ήφαιστος την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κτενά από τον ΑΣ Κωφών .  Τον ίδιο παίκτη είχε δηλώσει και την περασμένη εβδομάδα ο Αργοναύτης. Μάλλον κάτι θα χάλασε στην πορεία. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και πριν από ένα μήνα περίπου ο Χατζηκυριακιώτικος σύλλογος είχε ανακοινώσει την παραμονή ενός παίκτη στην ομάδα, αλλά ο τελευταίος είχε συμφωνήσει αλλού. …..

Συνεχίζει τις μεταγραφικές  του επιτυχίες ο Ατρόμητος Κερατσινίου. Μετά τον Φωτουλάκη απέκτησε τον Κάτσο και τον Δαβιδάκη. Σημαντικό ρόλο στις κινήσεις αυτές παίζει πέρα από την οικογένεια Μπαλαφούτη και ο εκ των τεχνικών της ομάδας Φώτης Βολωνάκης ……

Τον Αιμίλιο Σέκα που αγωνιζόταν στη Σπίθα απέκτησε ο Ολυμπιακός Περάματος. Μια μεταγραφή που έγινε με ένα χρόνο καθυστέρηση , αφού πέρυσι χάλασε την τελευταία στιγμή, στην κυριολεξία…..

Αποχώρησε ο αρχηγός Πάρης Γαργάλης από τον Αστέρα Νίκαιας  . Και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει τον κουμπάρο του Μάριο Πετράκη που μαζί με τον Γιώργο Τζομπανάκη ( κι αυτός παίκτης του Αστέρα ) κατέληξαν στους Λέοντες Καμινίων…..