Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τεράστια απήχηση είχε το κύριο θέμα χθες της στήλης, με την συμμετοχή των Κυπελλούχων των Ενώσεων  στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. . Ο ΑΟ Καραβάς πήγε κόντρα στο όνειρο και αποφάσισε να μην συμμετάσχει . Οι λόγοι είναι γνωστοί . Ο σύλλογος με την στάση του αυτή  έδειξε ότι διαθέτει αξιοπρέπεια . . Σχετικά με το χθεσινό μας δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης έστειλε την παρακάτω επιστολή : «Συγχαρητήρια Αντώνη Δαρζέντα γιατί με τον έμπειρο λόγο σου ανέδειξες την πραγματική ουσία του θέματος.
Είμαι βέβαιος ότι την στήλη σου την διαβάζουν πολλοί και εάν εμείς στον
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ πήραμε μία απόφαση κόντρα στα συναισθήματα μας, ευχόμαστε έστω ότι η φωνή ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία μέλη της ΕΠΣΠ που από το 1927 ποτέ μέχρι σήμερα δεν αγωνίστηκε σε εθνικές κατηγορίες να ακουστεί στο πανελληνιά και στα αυτιά των ανθρώπων της ΕΠΟ.
Μακάρι του χρόνου τα ερασιτεχνικά σωματεία πραγματικά να χαίρονται που θα κατακτήσουν τον σημαντικό τίτλο του Κυπελλούχου Πειραιά.
Ειδάλλως από σήμερα ας γνωρίζουμε όλοι το μαθηματικό πρόβλημα και να δούμε ποιός είναι τελικά ο κερδισμένος….
1)Ο κυπελλούχος υποχρεωτική συμμετοχή στο κύπελλο της ΕΠΟ με έναρξη προετοιμασίας τέλη Ιουλίου ,κλεισμένο ρόστερ από τα μισά Ιουλίου,500 ευρω η συμμετοχή και 4000 ευρώ στην άκρη για τον πρώτο γύρο.
2)Μη συμμετοχή και ποινή -5 βαθμών απο το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται και 2000 ευρώ το πρόστιμο.
Εγώ μαθηματικός δεν είμαι αλλά σε αυτό το πρόβλημα και η κόρη μου 11 χρονών που πάει στο δημοτικό θα μου έλεγε ότι ένας είναι ο κερδισμένος και αυτός είναι η ΕΠΟ!!!Καλημέρα ΚΥΡΙΟΙ……»

Την ΕΠΣ Πειραιά, θα εκπροσωπήσει στο Κύπελλο Ελλάδος , όπως όλα δείχνουν , ο φιναλίστ του περυσινού τελικού , ο ιστορικός Εθνικός….

Μετατέθηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού. Θα ξεκινήσει τηνΔευτέρα 20/8  και ώρα 6μμ , αντί για τις 16 /8 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η αλλαγή κρίθηκε σκόπιμη  προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής των αποδυτήριων της ομάδας….

Ο μέχρι τώρα γυμναστής της Αστυπάλαιας Πέτρος Βοϊδονικόλας δήλωσε στους υπευθύνους του συλλόγου ότι λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων αδυνατεί να είναι φέτος στην ομάδα.  Έτσι με αστραπιαίες ενέργειες του προέδρου Νικήτα Νικολάκη  βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του. Είναι ο  έμπειρος γυμναστής Δημήτρης Δίελλας που έχει εργαστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες στο παρελθόν…..

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ΑΕ Περάματος στις μεταγραφές. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μάλιστα αιφνιδίασε ανακοινώνοντας την απόκτηση δυο πολύ καλών ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει πολλά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Του Κυριάκου Τριανταφυλλίδη και του Αριστοτέλ Τάνκα. Ο σύλλογος φέτος κάνει δυναμικό μπάσιμο …..

Ο Κωνσταντίνος Λάμπρου ένας σημαντικός  γυμναστής αλλά και προπονητής. Ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία των Λεόντων Καμινίων ενώ θα είναι παράλληλα και γυμναστής στην Κύπρο Κορυδαλλού …..

Ο Ολυμπιακός Περάματος ,  η έκπληξη της φετινής χρονιάς , ενισχύεται  όχι μόνο αγωνιστικά  , αλλά και προπονητικά . Συνεργάτης του Δημήτρη Βουτσινά θα είναι ο Θωμάς Μέττος , ένας ιδιαίτερα αξιόλογος νέος τεχνικός με σημαντικό έργο μέχρι τώρα όπου έχει εργαστεί….

Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι ανακοινώσεις του Αστέρα Νίκαιας , έχουν άλλο «αέρα » φέτος. Καλογραμμένες , με αρκετή δόση χιούμορ. Λέγεται ότι αυτός που τις συντάσσει είναι ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Σκανάτοβιτς που αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο. Πέρα από την προπονητική και την τέχνη του φωτογράφου. Με τέτοιες κινήσεις σίγουρα ο σύλλογος περνάει 100% στην …αποτσιτουροποίηση . Τον ..ξορκίζει τον κουμπάρο του ο Άγγελος……

Οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο Κερατσινίου συνεχίζονται. Η ομάδα  ακόμα δεν ανακοινώνει τα νέα αποκτήματα της , αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τα περάσουμε προς τα έξω με τον δικό μας τρόπο. Για ψαγμένους αναγνώστες.. Ο ένας σε παραπέμπει σε Παναγιώτη αλλά όχι ακριβώς, και όχι σε ..ψηλό..ο άλλος σε επάγγελμα που έχει σχέση με …παπούτσια . Αλλά δεν είναι τσαγκάρης για να μην παρεξηγηθούμε..Κάτι παρόμοιο. Αν το βρήκατε , καλώς. Διαφορετικά , λίγη υπομονή….