Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Ανέκδοτο έχει γίνει το θέμα των εργασιών στο γήπεδο του ΣΕΦ. Από μέρα σε μέρα πάει  το ξεκίνημα.  Θα φτάσουμε στο σημείο να αρχίσουν οι εργασίες  και να μην το πιστεύουμε . Ποιος δουλεύει ποιον; Μπορεί να δώσει κάποιος μια απάντηση;  Εδώ και καιρό ακούμε ότι περιμένουν να φέρει ο εργολάβος τα μηχανήματα στον χώρο . Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης είχε δώσει την υπόσχεση ότι μέχρι τις 15-20 Ιουλίου τα έργα θα είχαν ξεκινήσει, αφού βέβαια άφησε αιχμές κατά του εργολάβου, ο οποίος βέβαια κωφεύει. Και ο καιρός περνάει. Και δεν γίνεται τίποτα . Και τα σωματεία ξεκινάνε την προετοιμασία τους. Το μέλλον αβέβαιο . Η ταλαιπωρία των ομάδων είναι σίγουρο. Όσο πιο αργά ξεκινήσουν τα έργα , τόσο πιο αργά θα τελειώσουν. Η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί. Δυστυχώς….

Το δημοσίευμα μας για την εγκατάλειψη του  γηπέδου  της Νίκαιας , εξακολουθεί να συζητείται. Είναι ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο την Προοδευτική της οποίας είναι η έδρα της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και πολλά ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά . Στο γήπεδο αυτό αγωνίστηκαν οι «βυσσινί» όταν η ομάδα πριν από 20 χρόνια έπαιζε στην Α’ Εθνική. Τότε το γήπεδο διέθετε φυσικό χλοοτάπητα . Και φυσικά μόνο η Προοδευτική αγωνιζόταν εκεί. Στη συνέχεια ο φυσικός μετατράπηκε σε συνθετικό  και χρησιμοποιήθηκε και πάλι  από Πειραϊκές ομάδες, αλλά και  για αγώνες της ΕΠΣΠ δίνοντας λύσεις στο τεράστιο  γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει. Τα γήπεδα όμως της Νεάπολης  , αλλά και του Σχιστού που διαθέτουν φυσικό χορτάρι , χρησιμοποιούνται μόνο από Ιωνικό και Κερατσίνι αντίστοιχα . Αυτή είναι η διαφορά …….

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου του Μοσχάτου  στον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας με το Κερατσίνι. Γύρω στα 500 άτομα έδωσαν το παρών δείχνοντας έτσι  ότι είναι πολύ κοντά φέτος στην προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι »..

 «Βόμβα» προανήγγειλαν  στον Ολυμπιακό Περάματος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το ανακοίνωσαν μέσω facebook , οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Που μας έχουν «τρελάνει » φέτος με τις ευχάριστες εκπλήξεις . Οι ερυθρόλευκοι  είναι φέτος έτοιμοι για σπουδαία πράγματα…..

Μια ακόμα μεγάλη , ….πυρηνική βόμβα , ετοιμάζουν και στον Ατρόμητο Κερατσινίου που αν γίνει θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Πρόκειται για μεταγραφή παίκτη που ξεκίνησε από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και έφτασε μέχρι Εθνική Ελλάδος!! Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο .Παρά μόνο ότι το επίθετο του περιέχει τίτλο ευγενείας με …ζάρες…

O Νίκος Γκούβας που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Πανφαληρικό είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής που θα έχει την   ευθύνη των ακαδημιών του συλλόγου. Σίγουρα ιδανική επιλογή…..

Αυτή κι αν ήταν «βόμβα». Τεράστια αίσθηση πάντως προκάλεσε η είδηση της πρόσληψης του Κώστα Αρζένη στον ΑΟ Πειραιά, ομάδα Γ’ Πειραιά  . Ο έμπειρος τεχνικός που έχει εργαστεί σε μεγάλες ομάδες ,  θα αναλάβει πλήρως και τις Ακαδημίες του συλλόγου. Αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Νίκου Παπαδόπουλου…..

Ανακοίνωσε το τεχνικό δίδυμο ο ΑΟ Καραβάς .  Δίπλα στον Παύλο Κόκκοτο , θα είναι ο Γιώργος Δρακόπουλος . Προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Θεοδώρου. Μόνο οι μεταγραφές δεν ανακοινώθηκαν ακόμα . Λίγη υπομονή……

«Καλώς ήλθες ψηλέ και καλή χρονιά » αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας  καλωσορίζοντας στην  ομάδα τον Γιάννη Τερεκανίδη . Τον ικανότατο γκολκίπερ που επέστρεψε στον σύλλογο  , μετά από σπουδαία θητεία σε μεγάλες ομάδες.  Οπωσδήποτε μια σημαντική ενίσχυση για την ιστορική ομάδα…

Ανανέωσε και ο Γιάννης Ανδριανόπουλος στον Αστέρα Νίκαιας .Η ανακοίνωση του συλλόγου ( λέγε με Άγγελο Σκανάτοβιτς ) είναι όλα τα λεπτά :« Μέχρι αργά τη νύχτα ….διαπραγματευόταν ο σύλλογος με ΤΗΝ( !!!!) μάνατζερ του. για το χρόνο συμμετοχής του και τα μπόνους σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας! Ο 19χρονος δεξιός μπακ με 15 συμμετοχές (1ος μπαίνοντας σαν αλλαγή μετά το 85′ με 7) τελικά έδωσε τα χέρια με τον προπονητή Άγγελο Σκανάτοβιτς, που είχε αναλάβει προσωπικά λόγω της φιλίας του με τον παίκτη τις διαπραγματεύσεις κι έκανε ευτυχισμένους τους fun του σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα σε live streaming τις εξελίξεις»  Πανέξυπνο χιούμορ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply