Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Υπολειτούργησαν χθες τα γραφεία της ΕΠΣΠ. Λόγω προβλημάτων και διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του ΣΕΦ. Η επικοινωνία με τον …έξω κόσμο γινόταν μόνο μέσω κινητών τηλεφώνων , αφού δεν υπήρχε δίκτυο . Επόμενο λοιπόν να μην προχωρήσει και το θέμα  των δελτίων. Από την Δευτέρα τώρα….

Η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά και ο διαχωρισμός των ομίλων Α’ και Β’ Κατηγορίας , που θα γίνουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στα γραφεία της ΕΠΣΠ , θα καλυφθούν ζωντανά από το NFstudio Sports.Πέρα από αυτό θα υπάρξει πλούσιο ρεπορτάζ  και ζωντανές συνεντεύξεις. Είναι κάτι νέο , μοναδικό πρωτοποριακό που δεν έχει προηγούμενο στον Πειραϊκό χώρο …..

Γυρίζει σελίδα ο Φαληρικός . Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Μπαξεβανάκης με δηλώσεις του. Ο σύλλογος αφήνει πίσω τις κακές στιγμές των τελευταίων ετών που τον ταλαιπώρησαν . Αφήνει πίσω τα περυσινά απαράδεκτα  περιστατικά βίας. Θα δώσει και πάλι το βάρος στις ακαδημίες  ενώ θα μπουν και νέα μέλη στην διοίκηση που θα παρουσιαστεί φέτος ιδιαίτερα ανανεωμένη . Ήδη οι έξι πρώτες μεταγραφές έδωσαν το στίγμα  για αυτά που πρόκειται να γίνουν .  Ο Φαληρικός αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου .  Αξίζει το σεβασμό όλων μας στην νέα του προσπάθεια …..

Συνεχίζει τις μεταγραφικές της προσθήκες η ΑΕ Νίκαια . Σωστά και μεθοδικά . Στον σύλλογο γίνονται καλές και μελετημένες κινήσεις που έχουν στόχο να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού……

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Αξίζει τον κόπο. Από πέρυσι η ομάδα δείχνει ένα νέο πρόσωπο και  παράλληλα πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε και να σκεπτόμαστε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν το βλέπουμε όλοι έτσι , με αθλητικό πνεύμα  και σεβασμό  τότε σίγουρα θα βγούμε κερδισμένοι . Απλά πράγματα. Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά του συλλόγου για τις κινήσεις και το ήθος τους….

Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα ξεκινά φέτος η Νίκη Ρέντη. Αλλάζουν πολλά φέτος στην ιστορική ομάδα , που μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί στην Β’ Κατηγορία.  Οι υπεύθυνοι κτίζουν ουσιαστικά τον σύλλογο από την αρχή , σε νέες σταθερές βάσεις . Σκοπός τους είναι να αποφύγουν πάση θυσία τα λάθη του παρελθόντος…

Ξεκίνησε δυναμικά ο ΑΟ Πειραιάς με σκοπό να κάνει την μεγάλη επιστροφή. Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Κώστα Αρζένη , ενός σπουδαίου προπονητή που έχει δουλέψει σε πολλές μεγάλες ομάδες  με ιδιαίτερη επιτυχία. Γι’ αυτό λοιπόν η ανακοίνωση του ονόματος προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση . Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του , έχουν πολλά σχέδια φέτος για την Καμινιώτικη ομάδα που θέλει να ξεφύγει από την Γ’ Κατηγορία .

Το τεχνικό επιτελείο εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο . Προσελήφθησαν  επίσης οι έμπειροι προπονητές Πάνος Ντούνιας και Μάκης Κόκκοτας ενώ παρέμεινε στην ομάδα και ο Δημήτρης Δαγκάκης. Οπότε αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία τις μεταγραφές . Να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Πειραιάς θα δώσει και φέτος ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές……

Ένα πρότυπο φυσιοθεραπευτήριο και παράλληλα ένα μοναδικό κέντρο αποκατάστασης – ψυχοθεραπείας ενηλίκων και παιδιών υψηλών προδιαγραφών έχουν δημιουργήσει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χανιώτης με την σύζυγο του  στη Νίκαια  επί της οδού Ολύμπου 14 στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι. ….

Πολύ σημαντική κίνηση από το αθλητικό κέντροNTAGOAL που διατηρεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Βαγγέλης Ντάγκας στην Σαλαμίνα .Με απόφαση του ενημερώνει τους γονείς που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα ή είναι άνεργοι πως υπάρχουν θέσεις και για τα παιδιά τους, ώστε να μπορούν να γυμνάζονται και να παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς πρόβλημα.
«Το να βλέπεις παιδιά να χαμογελούν είναι η μεγαλύτερη συνδρομή για ΕΜΑΣ!!!!» δήλωσε ο Βαγγέλης Ντάγκας. Πολλά συγχαρητήρια για την σπουδαία αυτή ενέργεια του……

Κλείνει τερματοφύλακα η Ελλάς Ποντίων .Και όχι όποιον κι όποιον .  Θα συνεχίσει την παράδοση , αφού και ο πατέρας του αγωνιζόταν στους Πόντιους στην ίδια θέση πριν από 25 χρόνια. Ο νεαρός πορτιέρο έρχεται στην ομάδα – εν λευκώ…..

Και κάτι άλλο για την Ελλάδα Ποντίων . Φέρνει ποδοσφαιριστή εισαγόμενο.Made in France….