Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αρκετά φιλικά παιχνίδια διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο. Οι Πειραϊκές ομάδες άρχισαν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ώστε την κατάλληλη στιγμή, κι όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις να είναι έτοιμες …..

Μέλη του Δ.Σ.  της ΕΠΣ Πειραιά  βρέθηκαν στα γήπεδα και παρακολούθησαν κάποιους αγώνες δείχνοντας έτσι  ότι είναι πάντα κοντά στα σωματεία…

Την προσεχή Δευτέρα θα γίνουν οι κληρώσεις  στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Στις 18.00 του Κυπέλλου Πειραιά και μια ώρα αργότερα( στις 19.00)  θα ακολουθήσει ο διαχωρισμός των ομίλων σε Α’ και Β’ Κατηγορία ……

Την Τετάρτη 12  Σεπτεμβρίου στις 18.00 θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης , συγκέντρωση Παρατηρητών της ΕΠΣΠ. Η παρουσία όλων παλαιών και νέων  κρίνεται υποχρεωτική. Θα γίνουν ανακοινώσεις και παράλληλα όλοι οι παρατηρητές θα παραλάβουν τις ταυτότητες τους ενώ θα συμπληρώσουν το έντυπο προσωπικών δεδομένων …….

Οριστικοποιήθηκε η μεταφορά των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο Ρέντη «Σταύρος Μελισσουργός.»Εντός των ημερών θα μεταφερθεί το αθλητικό υλικό και ο εξοπλισμός ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα. Οι υπεύθυνοι τη ΕΠΣΠ  έχουν να πουν μόνο καλά λόγια  για τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την φιλοξενία των Μικτών ομάδων ………

Επειδή είχαν παρατηρηθεί διάφορα κρούσματα τα τελευταία χρόνια , η ΕΠΣΠ ενημερώνει τις εταιρείες που διοργανώνουν ιδιωτικά τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή Πειραϊκών ομάδων , ότι θα πρέπει βάσει του ΚΑΠ να απευθυνθούν στην γραμματεία της Ένωσης για να πάρουν αδειοδότηση . Διαφορετικά δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ομάδων. Αλλιώς θα επιβληθούν κυρώσεις…..

Εντυπωσιάζει φέτος ο Ολυμπιακός Περάματος σε όλους τους τομείς .Πέρα από την ενίσχυση του αγωνιστικά , ο σύλλογος έχει ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω. Η ενωτική ανακοίνωση του για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Περάματος ήταν εντυπωσιακή και σχολιάστηκε ευμενέστατα από όλους .«Ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα » αναφέρουν  χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι , που μιλάνε για χρονιά του Περάματος φέτος….

Πριν από ένα ακριβώς μήνα στις 26 Ιουλίου  γράψαμε , κάνοντας ….πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ. ότι θα φυσήξει α(υ)γέρι στην περιοχή της Αμφιάλης . Φυσικά εννοούσαμε την μεταγραφή του  Παναγιώτη  Αυγέρη στην ομώνυμη ομάδα. Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την απόκτηση του παίκτη έγινε ακριβώς ένα μήνα μετά……

Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΟ  Καραβάς  . Και ανέφερε τους παίκτες της ομάδας που παρέμειναν. Ανέφερε επίσης αυτούς που έφυγαν . Δεν ανέφερε όμως αυτό που περιμέναμε όλοι. Τους παίκτες που αποκτήθηκαν. Δεν μπορεί , πλάκα μας κάνει ο Σκανδάλης. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το μυστήριο συνεχίζεται…..

Τον περασμένο Μάη ανακοινώθηκε ότι ο Παναγιώτης Ιωακείμ επιστρέφει στην Χαραυγή για να την βοηθήσει διοικητικά από την θέση του Γενικού Αρχηγού .Τρεις μήνες μετά  και με το ξεκίνημα της νέας περιόδου , η συνεργασία δεν στέριωσε . Ο Παναγιώτης  υπέβαλλε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους . Δεν ξέρω αν η παραίτηση αυτή έχει σχέση  με την άλλη μεγάλη αγάπη του, τον Αστέρα Κερατσινίου. «Εγώ , έχω μάθει να κρατάω τον λόγο μου όταν τον δίνω » είπε σε φιλικό του πρόσωπο προχθές βράδυ στο γήπεδο, χωρίς όμως να προσθέσει κάτι περισσότερο .Το σίγουρο είναι  ότι θα ασχοληθεί και πάλι περισσότερα ενεργά με τον Αστέρα….

Ένας τραυματισμός κρατάει τον φροντιστή της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Λάμπρο Παντασούλα , μακριά από την ομάδα το διάστημα αυτό της προετοιμασίας . Ο ίδιος ευχαριστεί όλους μέσα στην ομάδα για το ενδιαφέρον που δείχνουν για το πρόσωπο του .«Με τιμά που ένας σύλλογος περιμένει να επιστρέψει ο φροντιστής του« δήλωσε ο Λάμπρος φανερά συγκινημένος….