Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πολλοί ποδοσφαιριστές Πειραϊκών συλλόγων εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Κατάφεραν έτσι να συνδυάσουν  την μάθηση με την άθληση , τις σπουδές με το ποδόσφαιρο . Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία  τους . Όσο  γι’ αυτούς που δεν τα κατάφεραν , ας μην πτοούνται. Ας συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Και με την επιμονή τους θα τα καταφέρουν ….

Χαρακτηριστική είναι και η  παρακάτω δήλωση για το θέμα αυτό του έμπειρου προπονητή Δημήτρη Βουτσινά :

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν πέρασαν στην πανελλαδικές εξετάσεις. Και στης δύο περιπτώσεις αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την ατελείωτες ώρες διαβάσματος. Να είναι καλά να είναι ευτυχισμένα και να κάνουν όλα τα όνειρα τους πράξη. Για κάποιους ο πρώτος στόχος έγινε πραγματικότητα για κάποιους άλλους όχι. Να θυμάστε για όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχει και η δεύτερη φορά και η τρίτη αν χρειαστεί με πίστη στο Θεό και στης δύναμης σας θα τα καταφέρετε. Να είστε καλά να περνάτε καλά και πάνω απ’ όλα θετική σκέψη και ενέργεια.»

O πρόεδρος της  Football League  Λεωνίδας Λεουτσάκος είναι ένας επιτυχημένος παράγοντας και το έχει αποδείξει από την ημέρα που ανέλαβε αυτό το σημαντικό  πόστο. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ καλός φίλος που προέρχεται από το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με καρδιά μάλαμα, που δεν ξεχνά τις καταβολές  του. Έτσι αποφάσισε να βοηθήσει τον Περαμαϊκό, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε . Θα είναι πάντα στο πλευρό του και θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία του, βοηθώντας με  κάθε τρόπο….

Τα νέα συλλεκτικά μπλουζάκια περιμένουν στην Χαραυγή. Θα τα φοράνε οι ποδοσφαιριστές στην παρουσίαση της ομάδας στην εκδήλωση που θα γίνει. Θα είναι αφιερωμένα στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας που συμπληρώνονται φέτος……

Αναφερθήκαμε χθες στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Παναγιώτη Αυγέρη  από την διοίκηση του σωματείου της Αμφιάλης .Μια μεταγραφή την οποία είχε δημοσιεύσει το stoplekto.gr  ένα μήνα πριν. Όπως μας είπε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του συλλόγου Βίκυ Νικολάκου  « ο λόγος που δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα η μεταγραφή ήταν  η απόφαση  του ΔΣ να να μην προβεί σε τυμπανοκρουσίες όταν η Αττική μας θρηνούσε για τις χαμένες ψυχές που έφυγαν στις καταστροφικές  πυρκαγιές .» Σεβαστή άποψη πέρα για πέρα . Πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς από την στιγμή μάλιστα που η Αμφιάλη και ο πρόεδρος της Γιώργος Μπήτρος έχουν δείξει ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς . Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου  με πρωτοβουλία της διοίκησης της Αμφιάλης ,αθλητές, παράγοντες  γονείς και φίλοι του Συλλόγου σε μια προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής στην Κινέτα  θα φυτέψουν 500 δενδρύλλια . Μια πολύ σημαντική κίνηση που αξίζει να μιμηθούν και άλλοι….

Ο Στέλιος Φασουλής είναι ένας νέος σημαντικός παράγοντας του Πειραίκού ποδοσφαίρου, που άφησε την σφραγίδα του σαν πρόεδρος των Σαλαμινομάχων με ιδιαίτερη επιτυχία.. Σκεφτείτε μόνο τι έγινε όταν έφυγε από την ομάδα . Ο Στέλιος είναι αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΣ Πειραιά βοηθά όσο μπορεί και το απέδειξε από την προηγούμενη χρόνια. Φέτος έχει περισσότερο χρόνο και διάθεση για να βοηθήσει , αλλά μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή το …σκέπτεται. Πήγε μετά από καιρό στα γραφεία της ΕΠΣΠ και έγινε διακοπή ρεύματος!!! Και τώρα διστάζει να ξαναπάει μήπως και του κολλήσουν τον τίτλο του …γκαντέμη!!!!!

Πέρασαν 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Μπάμπης Σταυρούλης . Ένας παλιός καλός φίλος που πρόσφερε πολλά στην Προοδευτική και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.…

Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα γίνει την προσεχή Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 στον Άγιο Γεώργιο Κορυδαλλού…..

Είδηση της τελευταίας στιγμής. Σήμερα το πρωί γύρω στις 10 ενδέχεται να πάει το  συνεργείο στο γήπεδο του ΣΕΦ , προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα . Και λέω ενδέχεται ,επειδή με το συγκεκριμένο γήπεδο και με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν μπορεί να είσαι ποτέ βέβαιος……

Για καλό και για κακό ο Πυθαγόρας ας έχει έτοιμες τις …..αποσκευές του….