Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σήμερα και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εκπροσώπων των υποδομών σχετικά με τις νέες ηλικίες που θα ισχύσουν στα πρωταθλήματα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα και κυρίως το γηπεδικό , αφού φέτος θα υπάρχει μεγάλη έλλειψη  αγωνιστικών χώρων τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες….

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής  για τα Πρωταθλήματα Κ18 (2001 και μεταγενέστερα) και Κ16 (2003 και μεταγενέστερα) , όπως έχει ανακοινώσει η Επιτροπή Υποδομών θα πρέπει  να κατατεθούν στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ενώ την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των δύο διοργανώσεων (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος).…

Έγινε χθες η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του ΑΟ Καραβά  σε μια πολύ ωραία και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δεν είχαν κληθεί επίσημοι. Παρά μόνο τα μέσα Μαζικής Επικοινωνίας . Στο «Γκέτο » στα Καμίνια , σε ένα χώρο που επικρατεί νοοτροπία νικητών , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Βρεκούσης που παρουσίασε την εκδήλωση , αφού είναι γνωστό σε όλους ότι ο χώρος αυτός είναι στέκι των φίλων του Ολυμπιακού.

Παρουσιάστηκαν τα 14 νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ δεν φαίνεται απίθανο το ενδεχόμενο για μια ακόμα κίνηση. Το συμπέρασμα που βγαίνει πάντως από αυτή την εκδήλωση του Καραβά είναι ότι ο σύλλογος δεν «κρύβεται » φέτος και δεν μιλάει όπως πέρυσι για μια απλά καλή πορεία κι ότι ήθελε προκύψει. Όλοι στις ομιλίες τους μίλησαν για κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου . Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος τους …..

Να πούμε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου και πρωταθλημάτων  .

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά που περιλαμβάνει αγώνες μόνο ομάδων Β’ και Γ’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στις 15-16 Σεπτεμβρίου .

Μια εβδομάδα αργότερα ( 22-23/9) θα γίνουν οι αγώνες της δεύτερης φάσης .

Στην τρίτη φάση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 29-30 /9 και Τετάρτη 3/10  θα συμμετάσχουν οι 26 ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της Β’ Φάσης καθώς και οι έξι Πειραϊκές ομάδες της Γ’ Εθνικής , Αμπελακιακός, Ατρόμητος , Εθνικός, Ιωνικός ,Κερατσίνι  Προοδευτική.

Η κλήρωση αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, μαζί με αυτή των Πειραϊκών πρωταθλημάτων. Πάντως όχι στα γραφεία της ΕΠΣΠ αυτή τη φορά ….

Τα πρωταθλήματα Α’ , Β’ και Γ’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου ……

Στον Κορυδαλλό καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια ώστε οι εργασίες στο γήπεδο να ξεκινήσουν γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου ώστε να είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος . Για να δούμε….

«Παραφορτωμένο» φέτος το γήπεδο  του Ρέντη «δένει τα χέρια » της Επιτροπής Πρωταθλήματος που αναζητά αλλού λύσεις. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ένωσης Καμινίων Δημήτρη Δημητρίου και στον Κώστα Χολέβα για το θέμα του ορισμού αγώνων της ομάδας. Τελικά ο πρώτος ηρέμησε μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και  χθες πήγε στα γραφεία της ΕΠΣΠ και ήταν όλο «αγκαλίτσες και φιλάκια »με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη….

Κατά Γενική Ομολογία ο Κώστας Χολέβας διηύθυνε με τον καλύτερο τρόπο και ήταν προετοιμασμένος κατάλληλα για όλα τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που υπήρχαν .

« Όλη η διαδικασία της κλήρωσης κάτω από την εποπτεία του πατριάρχη  μας Κώστα Χολέβα ήταν άψογη» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δία Κορυδαλλού Βαγγέλης Ταμβάκης έκανε την παρακάτω δήλωση :«Όλη η εκδήλωση ήταν άψογη . Συγχαρητήρια στον Κώστα Χολέβα για την σημαντική δουλειά που έκανε .»…..

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Μοσχάτου  για τη νέα περίοδο με το σύνθημα «Πάρε θέση !!!» . Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα πανέξυπνο σποτάκι με ήχο …σκέτη πώρωση , όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημιουργός του Κάρολος Βογιατζής ο άνθρωπος που δίνει πάντα το δικό του ύφος και την δική του «πινελιά » σε ότι έχει σχέση με το επικοινωνιακό τμήμα της ομάδας   . Στο βιντεάκι μετέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αθανασόπουλος, Ρέντι, Βινίσιους , Σαπαλίδη Δρυμούσης και ο προπονητής Νίκος Κούστας …..

Σήμερα και ώρα 17.30 στο γήπεδο των Ορυζομύλων ξεκινούν επίσημα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας Ποντίων. Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου είναι ο προπονητής Γιώργος Προβατάς . Για πληροφορίες εγγραφές οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο   6934933098  …….                                                                                   Σε υψηλή θερμοκρασία  που θύμιζε Αραβία έγινε στον Κορυδαλλό το φιλικό παιχνίδι της τοπικής Κύπρου με τον Αστέρα Νίκαιας . Και οι ευρηματικοί Νικαιώτες ( λέγε με Σκανάτοβιτς ) έγραψαν στον τίτλο της  ανακοίνωσης : Σαουδάραβες στην Κύπρο » Απίθανο ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply