Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Απίστευτο κι όμως αληθινό . Μπήκαν τα συνεργεία στο γήπεδο του ΣΕΦ και ξεκίνησαν τις εργασίες .Με γοργούς ρυθμούς μάλιστα , όπως λέγεται . Είδα φωτογραφίες και δεν το πίστευα . Σε πρώτη φάση γίνεται το ξήλωμα του  συνθετικού χλοοτάπητα που εδώ και πολλά χρόνια  ήταν σε άθλια κατάσταση και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί ο νέος τάπητας .Μακάρι να πάνε όλα καλά και το γήπεδο να παραχωρηθεί στην ώρα του και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Στο διάστημα αυτό τα σωματεία που γυμνάζονται εκεί, αναζητούν χώρους για να προπονούνται . Προσπαθούν να «χωθούν» κάπου. Δύσκολα όμως αφού οι περισσότεροι χώροι που υπάρχουν είναι ….ρεζερβέ. Ψάχνουν για λύση σε γηπεδάκια 5Χ5 και 8Χ8 ,κυρίως  σε ιδιωτικούς χώρους .

Παραχωρεί τα γηπεδάκια του που βρίσκονται στην περιοχή του Ρέντη ο Γιάννης Περλορέντζος. Ο ιδιοκτήτης των γηπέδων «Soccer Action» που είναι παράλληλα και πρόεδρος στον Ίκαρο Καλλιθέας γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Πειραιά και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διευκολύνει τα σωματεία. Μακάρι να βρει μιμητές στην προσπάθεια του αυτή σε  αυτή τη δύσκολη περίοδο για τα σωματεία…..

Δήλωσε συμμετοχή η Οδηγήτρια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο , αλλά όπως όλα δείχνουν , μάλλον δεν θα λάβει μέρος , αν κρίνουμε από κάποιες κινήσεις που έχουν πέσει στην αντίληψη μας . Εδώ όμως , ας μας επιτρέψουν οι κύριοι του συλλόγου να εκφράσουμε την απορία μας . Και καλά για το πρωτάθλημα . Δηλώνουν συμμετοχή  χωρίς να κατέβουν για δεύτερη χρονιά να αγωνιστούν , με το σκεπτικό ότι έχουν τα τμήματα υποδομής τα οποία πρέπει  να αγωνιστούν . Στο Κύπελλο όμως , ποιος ο λόγος να δηλώσουν συμμετοχή; Και που αποσκοπούσε η κίνηση αυτή; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;……

Ένας σημαντικός παράγοντας στην Αμφιάλη, επί σειρά ετών ,με τεράστια προσφορά  ο Αντώνης Βούλγαρης υπέβαλλε την παραίτηση του  από τη διοίκηση του συλλόγου . Όπως δήλωσε ο ίδιος ,αποχωρεί  επειδή υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του συλλόγου…

Σαρωτική η ΑΕ Μοσχάτου στο χθεσινό φιλικό  συνέτριψε με 4-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου την ομάδα που προπονεί ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ο περυσινός τεχνικός των «πρασίνων ». Δυο γκολ σημείωσε ο Στούπης και από ένα οι Σαπαλίδης , Μπόλης . Σίγουρα η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία , αλλά αυτά τα παιχνίδια που γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Αυτό το κατάλαβαν ήδη στην ομάδα  και μετά τη λήξη έδειξαν προσγειωμένοι . Και χωρίς ενθουσιασμούς και τα σχετικά όπως τα προηγούμενα χρόνια .

Η ΑΕ Μοσχάτου θα δώσει δύο παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο θα παίξει στην Αίγινα , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου του νησιού  ενώ την Κυριακή θα υποδεχτεί στην έδρα της τον ΠΑΟ Ρουφ …..

Συνδυασμός τέλειος . Οι άνθρωποι του Αστέρα Νίκαιας ( δηλαδή ο Σκανάτοβιτς) βρίσκουν πάντα τον τρόπο να  συνδυάζουν την είδηση, με το χιούμορ ξεπερνώντας τις τυπικές ανακοινώσεις . Μόλις διαπίστωσαν ότι ο Αξιώτου η νέα τους μεταγραφή είναι χασάπης στο επάγγελμα, πήγαν 

 ( δηλαδή ο Σκανάτοβιτς) στο Κρεοπωλείο  που εργάζεται ο παίκτης   και το έβγαλαν φωτογραφία. Και μετά έκαναν μοντάζ ΄( δηλαδή ο Σκανάτοβιτς) με τον παίκτη να φορά αθλητική στολή κρατώντας ένα κύπελλο και φορώντας ένα μετάλιο , έξω από το Χασάπικο . Εδώ φάνηκε και η τέχνη του Άγγελου Σκανάτοβιτς που πέρα από προπονητής  είναι και επαγγελματίας φωτογράφος. Αλληγορική ερμηνεία για τον  Αξιώτου. Θυμίζει …Γκοϊκοετσέα στα μαρκαρίσματα  ή τον χασάπη του Μπιλμπάο;;….

Την ίδια ώρα που ο Αστέρας ανακοίνωνε την απόκτηση του Αξιώτου , η Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού έβγαζε ανακοίνωση για την μεταγραφή του  Σαλάμη . Από τα κρεατικά στα …αλλαντικά δηλαδή……

Ο Κώστας Σαλάμης είναι σίγουρα μια πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕ Θύελλα Κορυδαλλού. Αποτελεί προσωπική επιλογή  του προπονητή της ομάδας Σταμάτη Αναστασιάδη, που γνώριζε καλά τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στην ΑΕ Νεάπολη πρόπερσι….

Η διοίκηση του Περαμαϊκού συλλυπείται βαθύτατα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας Γιώργο Παπακαλοδούκα , για τον θάνατο της  αγαπημένης του μητέρας ….

Σύλλογος Α’ Κατηγορίας απέκτησε γνωστό έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά  ακόμα δεν ξεκίνησε  προπονήσεις αφού βρίσκεται σε διακοπές. Έτσι ο παίκτης κινδυνεύει να αποτελέσει παρελθόν , πριν ακόμα γίνει …παρόν…….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply