Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

«Βόμβα » στα θεμέλια του Πειραϊκού ποδοσφαίρου αποτέλεσε η απόφαση του ΔΣ της ΑΕ Νίκαιας να μην κατεβάσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας παρά μόνο στις υποδομές .Ο λόγος είναι η αδυναμία που υπάρχει λόγω οικονομικών προβλημάτων . Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά τον διαχωρισμό των ομίλων του πρωταθλήματος. Μάλιστα το πρόβλημα γίνεται τεράστιο αν αναλογιστούμε ότι στον ίδιο όμιλο( 1ος) με την ΑΕ Νίκαια είναι και η Οδηγήτρια . Που επίσης δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες του ομίλου αυτού θα κερδίσουν συνολικά 4 αγώνες «στα χαρτιά» ( 2+2). Και το πιο σημαντικό είναι ότι πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα ξέρουμε τις ομάδες που υποβιβάζονται!!!!!.

Αυτό βέβαια στην περίπτωση που εμμένουν οι υπεύθυνοι της ΑΕ Νίκαιας στην απόφαση τους. Γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει από χθες προσπάθειες για να ανακαλέσουν.

Να σημειωθεί ότι από την στιγμή που έχει γίνει ο διαχωρισμός των ομίλων , δεν μπορεί καμία ομάδα να πάρει τη θέση των Νικαιωτών. Είναι κρίμα για ένα τόσο ιστορικό σύλλογο που έχει αγωνιστεί και σε Εθνικά πρωταθλήματα να μην μετάσχει στο πρωτάθλημα. Και είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό με τον ίδιο σύλλογο. Πριν από εννέα χρόνια η διοίκηση του Παύλου Αρμάου αποφάσισε να μην κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας . Ο σύλλογος επανήλθε μετά από ένα χρόνο στη Β Κατηγορία με τους Γιάννη και Ίριδα Μωυσιάδη να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία ανασυγκρότησης της ομάδας. Λέτε να επαναληφθεί η ιστορία;  Ελπίζουμε πως όχι . Γιατί θα πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια από όλους και η ΑΕ Νίκαια , να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα….

Πραγματοποιήθηκε προχθές στα γραφεία της ΕΠΣΠ συγκέντρωση για τις υποδομές . Από τα 49 σωματεία που διαθέτουν τμήματα παραβρέθηκαν μόνο τα 20 . Ούτε τα μισά δηλαδή. Ανακοινώθηκε ότι τα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16 θα ξεκινήσουν τώρα ενώ το Κ14 γύρω στο Φεβρουάριο , λόγω έλλειψης αγωνιστικών χώρων . Δηλώσεις συμμετοχής για τα παραπάνω πρωταθλήματα θα γίνονται μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου ενώ δυο μέρες αργότερα( 19/9 ) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.  Αποφασίστηκαν από τώρα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά , τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι τελικοί .Έτσι ο τελικός του πρωταθλήματος Κ18 θα γίνει στο «Παντελής Νικολαΐδης » και του Κ16 στο γήπεδο των Αμπελακίων Σαλαμίνας …….

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις των Μικτών ομάδων , όπου από πέρυσι γίνεται πολύ καλή δουλειά .  Φέτος μάλιστα η δουλειά ξεκινά πολύ νωρίς. Πριν ακόμα αρχίσουν τα πρωταθλήματα…..

Παρατηρείται τελευταία πως στα φιλικά παιχνίδια υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους γιατρούς που δεν πηγαίνουν έγκαιρα ή και καθόλου. Θεωρούμε πως επειδή , όλη την χρονιά πέρυσι , όλα  κύλησαν άψογα, ο  πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Αντώνης Λεμονής , θα δώσει άμεσα την λύση….

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Αυτούς που έλεγαν πολλά και διάφορα . Τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους» Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Σπάθας σχολίασε αυτούς που έλεγαν τα δικά τους και έκαναν τις προβλέψεις τους,  πριν από  την κλήρωση των Πειραϊκών Πρωταθλημάτων……

Απόψε και ώρα 19.00 στο γήπεδο των Ορυζομύλων  θα γίνει  αγιασμός στην Ελλάδα Ποντίων , ενόψει της νέας περιόδου . Ο ιστορικός σύλλογος κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα. Τη δική του επιστροφή και πάλι με στόχο τη διάκριση . Η ομάδα ενισχύθηκε πολύ και είναι  από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της μεταγραφικής περιόδου….

Αυτό πάλι με τον Δημήτρη Βουτσινά πως το είδατε; Πριν ξεκινήσει επίσημα η αγωνιστική περίοδος «τα χάλασε» με τον Ολυμπιακό Περάματος . Και η συνεργασία που τόσο πολύ είχε συζητηθεί αρχικά  , δεν προχώρησε . Τώρα στον σύλλογο πάνε για άλλα. Ήδη έχουν κλείσει νέο ,εξίσου πολύ καλό προπονητή τον οποίο θα ανακοινώσουν μάλλον σήμερα.  Δεν θα αναφέρουμε το όνομα του , παρά μόνο τα αρχικά του ( Π.Δ.). Κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν…..

Φοβερά ευρηματικοί αυτοί στον Αστέρα Νίκαιας . Κάθε μέρα  ανεβάζουν και κάτι διαφορετικό και ευρηματικό, διανθισμένο με άπλετο χιούμορ. Μετά τον χασάπη ποδοσφαιριστή που τον έβγαλαν  φωτογραφία έξω από το κρεοπωλείο που εργάζεται μετά του σχετικού μοντάζ , ανέβασαν για την ομάδα που χτίζεται φέτος τους τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές που έλειπαν από την προετοιμασία , πάνω σε γιαπί ντυμένους οικοδόμους. Αυτά είδε ο Τσιτούρας και δεν τους ….άντεξε. Κι ας λέει ο ίδιος ότι άφησε παρακαταθήκη.!!! Έτσι πήρε το …καπελάκι του και έφυγε . Και από τον …καημό του , πάει και πίνει τον καφέ του στον Σπάθα!!!!. Υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες περί τούτου …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply