Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Φαίνεται ότι δεν ξεκινάμε καθόλου καλά . Και θα πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι.   Σε τρεις αγώνες που έγιναν το Σάββατο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια . Οι δυο μάλιστα από αυτούς δεν ολοκληρώθηκαν . Στο ένα από αυτά ένας ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, για πρώτες βοήθειες αφού χτυπήθηκε . Ήταν όπως έμαθα και θύτης αλλά και θύμα . Στο άλλο οι παίκτες της μιας ομάδας κλείστηκαν στα αποδυτήρια για να γλιτώσουν  ενώ αργότερα πήγε και η αστυνομία . Στο τρίτο που έγιναν επεισόδια μεταξύ παραγόντων δεν υπήρχε συνέχεια , αφού ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπάθας που σφύριζε εκεί έδωσε την λύση . Τους απομάκρυνε όλους και τα πνεύματα ηρέμησαν. Στα  άλλα δυο με τα σοβαρά επεισόδια δεν υπήρχαν διαιτητές. Οι ομάδες , για λόγους οικονομίας δεν ειδοποίησαν την ΕΠΣΠ και το σφύριξε δικός τους άνθρωπος  με τη δικαιολογία ότι έγινε  προπονητικό δίτερμα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε …. Δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα των ομάδων και τα γήπεδα που έγιναν τα επεισόδια . Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Φέτος μάλιστα τα μέτρα κατά της βίας είναι ιδιαίτερα αυστηρά . Ακόμα και για ένα μπουκαλάκι να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Ας τα έχουν αυτά υπόψη τους τα σωματεία, και να κάνουν προσπάθειες για να συγκρατηθούν τα νεύρα ορισμένων ευέξαπτων . Διαφορετικά  θα υπάρξουν σοβαρότατα προβλήματα για όλους……

Και σαν να μην έφταναν αυτά πριν ,  είχαμε και έναν αγώνα που δεν έγινε ποτέ. Αυτόν ανάμεσα στον Ήφαιστο και την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού , αφού δεν προσήλθε ο γιατρός του αγώνα . Ο διαιτητής Μιχάλης Φιλακούρης περίμενε γύρω στα 45 λεπτά και τελικά ανέβαλε το παιχνίδι . Πολύ σωστά βέβαια , αφού αγώνες χωρίς γιατρούς δεν πρέπει να διεξάγονται. Το πρόβλημα αυτό το είχαμε επισημάνει  από την περασμένη εβδομάδα με την ανοργανωσιά που υπάρχει με τους  γιατρούς  στα φιλικά παιχνίδια.. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το θέμα όλοι.  Οι ομάδες δεν φταίνε σε τίποτα ….

Στον Ήφαιστο κάνουν φέτος ένα νέο ξεκίνημα με πλήρη ανανέωση αγωνιστικά και διοικητικά. Η δήλωση του έμπειρου προέδρου της ομάδας Νίκου Μανιατάκη ότι η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και ήδη κέρδισε το μισό  στοίχημα . Αυτό σημαίνει ότι ο ιστορικός σύλλογος αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης . Ο κ. Μανιατάκης κάνει έκκληση σε  όσους παλαιούς παράγοντες έχουν περάσει από τον Ήφαιστο να έλθουν κοντά και να βοηθήσουν την ομάδα…..

Παύλος Δαούτης λοιπόν στον Ολυμπιακό Περάματος. Όπως το είχε γράψει η στήλη με αρχικά (  Π.Δ.) Ένας ικανότατος προπονητής με μεγάλη εξέλιξη. Σήμερα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων. Που είναι πολύ αξιόλογος.. Τα αρχικά του είναι Μ.Θ. Ευκολάκι …Τι κάνει νιάου – νιάου, στα κεραμίδια; Κάπως έτσι ….

Η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ευχαριστεί δημόσια τον πρώην πρόεδρο της Προοδευτικής Βασίλη Κατσαρό , ένα σπουδαίο άνθρωπο και επιχειρηματία για την υλική και ηθική στήριξη στην ομάδα……

– Το Διοικητικό Συμβούλιο, και ο Προπονητής του Αργοναύτη Στέφανος Μεϊμάρογλου, ευχαριστούν τον Επιχειρηματία κ. Βαστάνογλου Βασίλειο, ιδιοκτήτη της Οικογενειακής Ψησταριάς ¨Ο Γιωργάκης”, στο Χατζηκυριάκειο για την ευγενική χορηγία του προς την ομάδα   σε αθλητικό υλικό. «Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, στο να κρατήσουμε την νεολαία της περιοχής μας στα στάδια, και όχι σε άλλους οδυνηρούς δρόμους.» αναφέρει η ανακοίνωση του Αργοναύτη…..

Το «γλωσσοφάγαμε» το Μοσχάτο. Όλοι την εβδομάδα όλος ο κόσμος  μιλούσε   για την κλήρωση του στον ίδιο όμιλο με τον ΑΟ Καραβά σαν τον πιο σημαντικό αντίπαλο , και τελικά την πάθανε από τον …..Κάραβο . Τον νεαρό ποδοσφαιριστή τους που έσπασε το χέρι του στο φιλικό παιχνίδι στην Αίγινα ….

«Γρήγορα έναν αγιασμό » αναφώνησε ο Φαναρίτης . Έτσι την προσεχή Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αγιασμός όλων των τμημάτων της ΑΕ Μοσχάτου στο γήπεδο ……

Δεν  πρόλαβε  ο Κώστας Παπουτσής να παίξει  στον Ατρόμητο Κερατσινίου. Ήδη αποχώρησε από την ομάδα. Δεν μπορούσε , λέει , να ακολουθήσει τις ώρες των νέων προπονήσεων.Δεν τον βόλευαν. Παρελθόν λοιπόν ο έμπειρος αμυντικός πριν προλάβει να γίνει …παρόν…..

Ένας σπουδαίος άνθρωπος «έφυγε »από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών κτυπημένος από την επάρατη νόσο.. Ο Δημήτρης Γαβράς αγαπούσε πολύ το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και είχε μεγάλο πάθος για την Προοδευτική την οποία υπηρέτησε και λάτρεψε για όλη του τη ζωή . Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους . Ένας αξιοσέβαστος Κύριος. Με όλη τη σημασία της λέξης . Καλό σου ταξίδι κυρ- Μήτσο …….