Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να το έχουν υπόψη τους όλοι. Πλέον οι παίκτες που κτυπάνε  κατά τη διάρκεια του αγώνα , θα πρέπει να αναφέρονται στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα , όπου θα προσκομίζεται και η γνωμάτευση του γιατρού της αναμέτρησης. Παράλληλα ο διαιτητής στις αλλαγές που γράφει στο Φ.Α. θα πρέπει να αναφέρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  για την συγκεκριμένη αλλαγή ότι  έγινε  ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ . Μόνο με αυτόν τον τρόπο ο ποδοσφαιριστής και κατ’ επέκταση το σωματείο , θα μπορεί να εισπράξει χρηματικό ποσό αποζημίωσης από την ΕΠΟ……

Μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν  τα προστατευτικά στρώματα πίσω από τα δυο τέρματα στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης». Ήδη το μεγάλο έργο ανακατασκευής του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε έγκαιρα με έναν ολοκαίνουριο αγωνιστικό χώρο, προδιαγραφών FIFA. Η Δημοτική αρχή  το χειρίστηκε έξυπνα και το γήπεδο φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπως είχε  δεσμευτεί και έτσι δεν εμπόδισε , ούτε καθυστέρησε το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων των ομάδων.

Για το έργο αυτό ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Καταφέραμε να σταθούμε συνεπείς και οι αθλούμενοι τώρα χαίρονται ένα νέο αγωνιστικό χώρο . Το μόνο που απομένει, είναι τα προστατευτικά στρώματα που θα τοποθετηθούν πίσω από τα τέρματα, τις επόμενες ημέρες.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδότησε το έργο. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για την ανακατασκευή των υπολοίπων ποδοσφαιρικών γηπέδων της πόλης μας»….

Απόψε στις 20.30 ο Αετός Κορυδαλλού έχει καλέσει όλες τις ομάδες του ομίλου του στα γραφεία του συλλόγου οδός Νικηφορίδη αδιέξοδο (όπισθεν Δημαρχείο Κορυδαλλού), σε μια γιορτή γνωριμίας εν όψει της νέας σεζόν με ευχές για ένα υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Τουλάχιστον στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Την περιμένουμε λοιπόν με αγωνία. Θα είμαστε και μεις εκεί….

Γίνεται  τις τελευταίες μέρες συζήτηση μήπως η ΑΕ Νίκαια τεθεί υπό την κηδεμονία μεγάλου συλλόγου της Α’ Πειραιά και να παίξει τελικά στο πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε πέρυσι μεταξύ Ατρομήτου Πειραιά και Ένωσης Καμινίων , ένα πείραμα που πέτυχε απόλυτα.  Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Πάντως αρκετοί παίκτες της Νίκαιας έχουν ήδη αποχωρήσει , όπως επίσης και ο κορυφαίος παράγοντας Σταμάτης Γιαννιώτης που από χθες ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα σαν Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟ Ρουφ . Μπορεί το πέρασμα του να ήταν σύντομο από τα Πειραϊκά γήπεδα, αλλά ο  , προερχόμενος από Αιτωλοακαρνανία, Σταμάτης άφησε έντονο το στίγμα του με την προσωπικότητα του και τις ικανότητες που διαθέτει ……

Με τα διοικητικά της  Προοδευτικής ασχολείται φέτος ο Σωκράτης Πτερνέας . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να ασχολείται με την Χαραυγή, την ομάδα της καρδιάς του. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που ανέβασε στο facebook

Εύχομαι στην Χαραυγή την ομάδα που υπηρετώ σαράντα τρία χρόνια καλή χρονιά και επιτυχίες και να συνεχίζει να δίνει απίστευτους Παιχταράδες όπως μόνη αυτή έχει την ικανότητα και την τύχη όπως κάνει από το 1980 μέχρι και αυτό το καλοκαίρι…. Η ΑΕ Χαραυγή μπορούσε να κρατήσει τα υπερταλεντα της για να βγει εύκολα πρώτη. Αλλά τι σημασία έχει να κρατήσεις για πάρτη σου τον Κ. Μενδρινό  τον Γ. Ποτουρίδη, τον Σ. Σαπαλίδη τον Θ. Μακαρονά τον Α. Αγγελόπουλο και τον Α. Γκόγκα θα σάρωνε τους τίτλους και όχι αγορασμένους από τα Λιντλ… Προτίμησε την ανάδειξη ανθρώπων και μεγάλων ταλέντων. Είναι κι αυτό ένα τίτλος τιμής»……

Προχθές  αναρωτηθήκαμε από αυτή εδώ τη στήλη : «Τελικά μόνο ο Παννεαπολικός δεν ανακοίνωσε τις μεταγραφές του;;;;;» και η απάντηση ήλθε από τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Τσίλη που μας έγραψε: «Αγαπητέ Αντώνη είχες γράψει ότι κρατάς τσίλιες για τις μεταγραφές το ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ….. μια μεταγραφή είχες ανακοινώσει ( του Βορρίση που στο είχε πει εκείνος) και τελικά αποχωρεί….. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μου αρέσει να βαυκαλίζομαι….. Καθρέπτης της ομάδος είναι ο αγωνιστικός χώρος….. Η ομάδα τέσσερα χρόνια τώρα έχει έναν κορμό 16-17 παιδιών. Όπως καταλαβαίνεις οι προσθήκες ,οι οποίες θα ανακοινωθούν , είναι συγκεκριμένες». Αυτά λοιπόν από τον φίλο Τάσο . Είναι αλήθεια ότι η ομάδα στηρίζεται σε ένα βασικό κορμό τα τελευταία χρόνια . Δουλειά του Γιώργου Ξυπολυτά που από την αρχή που έκτισε αυτή την ομάδα πίστεψε σε αυτά τα παιδιά . Βέβαια τον στήριξε πολύ και η διοίκηση του Παννεαπολικού από το ξεκίνημα του. Όσο για τις προσθήκες που λέει ο μη …βαυκαλιζόμενος  κ. Τσίλης , τις αναμένουμε με ενδιαφέρον . Και δεν θα κρατάμε …τσίλιες αυτή τη φορά….

Όσο για τον Βορρίση  ήλθε , είδε και απήλθε από τον Παννεαπολικό . Και πέταξε για τα …Αστέρια . Της Δραπετσώνας εννοείται….