Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Με τον αγώνα Ικάρου Καλλιθέας – Εθνικού Πειραιά , ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Το παιχνίδι  θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών και θα ξεκινήσει στις 16.30 . Αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο . Οι 16 αγώνες της 3ηςφάσης θα διεξαχθούν σε 5 διαφορετικές ημερομηνίες , αλλά μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι…..

Συνέβη κι αυτό . Πριν από τον μεταξύ τους αγώνα οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων  ζήτησαν την άδεια από τον διαιτητή  να μπουν στο γήπεδο με μικρά παιδιά και να ανάψουν καπνογόνα  κατά την είσοδο τους . Ο ρέφερι , όλως περιέργως το επέτρεψε, κάτι όμως που απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό. Τον ΚΑΠ  δεν μπορεί να τον καταπατήσει κανένας . Πρέπει να είναι απολύτως σεβαστός από όλους . Άλλωστε υπάρχει εντολή  όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ,, όπου η ομάδα της οποίας οπαδοί άναψαν καπνογόνα να τιμωρείται με πρόστιμο. Ο διαιτητής , ο οποίος μέσα στο παιχνίδι πήγε πολύ καλά κατάλαβε το λάθος του και, προς τιμή του,  ζήτησε συγνώμη από την Επιτροπή Διαιτησίας. Την τιμωρία όμως δεν την γλυτώνει . Έτσι στους αγώνες Κυπέλλου της 3ης φάσης δεν θα σφυρίξει …..

Άλλο και τούτο πάλι. Πάνε πίσω για λίγες μέρες τα έργα στο γήπεδο Κορυδαλλού.  Όπως διαπιστώθηκε υπήρξε «αστοχία υλικού » στο ταρτάν που είχε παραγγελθεί από την Κίνα. Έτσι έγινε νέα παραγγελία υλικού στην Πολωνία   ,που αναμένεται τις επόμενες μέρες . Προς το παρών οι ομάδες συνεχίζουν να προπονούνται εκεί , ενώ  γίνονται και αγώνες.  Ας ελπίσουμε όταν θα κλείσει ( γιατί θα κλείσει για 20 -30 μέρες) να μην αρχίσουν οι βροχές. Γιατί θα υπάρξει πρόβλημα και φυσικά νέα καθυστέρηση…..

Ο ΑΟ Καραβάς με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την εταιρεία αυτοκινήτων «Μπήτρος » για την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τόσο σημαντικοί χορηγοί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας  είναι πρόεδρος σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας και στηρίζει εδώ και χρόνια και άλλες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο…….

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε  το «βαρύ πυροβολικό »της ΑΕ Μοσχάτου Σταμάτης Σαπαλίδης που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας , επειδή έβρισε τον διαιτητή. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του θα στερηθεί των υπηρεσιών του  στον αγώνα Κυπέλλου με το Κερατσίνι, στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕ Μαύρου Αετού , καθώς επίσης και από το ντέρμπι με τον ΑΟ Καραβά την 3η αγωνιστική….

Την προσεχή Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα  θα γίνει η συγκέντρωση των παρατηρητών της ΕΠΣΠ , στα γραφεία της Ένωσης . Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη…

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προέβη η ομάδα του Πειραϊκού . Ξεκίνησε προσπάθεια για να βοηθήσει ένα νεογέννητο αγγελούδι που γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα και χρειάζεται επειγόντως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση . Ήδη εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί όλους να βοηθήσουν για να κρατηθεί στη ζωή η ψυχούλα αυτή . Ο Πειραϊκός θα διαθέσει όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις την πρώτη αγωνιστική στην οικογένεια του νεογέννητου. Και καλεί και τα υπόλοιπα σωματεία να κάνουν το ίδιο…..

Πολύ συζήτηση έγινε γύρω από τον αγώνα του Ολυμπιακού Κερατσινίου με τα Αστέρια Δραπετσώνας, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 με δυο αυτογκόλ. Αυτό είναι το αξιοσημείωτο γεγονός που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά. Όμως για να μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα του αγώνα , να πούμε ότι οι νικητές μπορεί να μην σκόραραν με δικό τους παίκτη, αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες και άξιζαν τη νίκη. Ήταν παράλληλα τυχεροί και άτυχοι. Ότι δεν κατάφεραν λοιπόν οι δικοί τους ποδοσφαιριστές , το έκαναν οι αντίπαλοι αμυντικοί μόνοι τους….

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της   ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την γιατρό κυρία Μαρία Αντωνίου για την βοήθεια της σε προσωπικό του πρόβλημα…..

Η διοίκηση του ΑΟΑΔ ευχαριστεί το ΔΣ του Περαμαϊκού για την άψογη φιλοξενία που του επιφύλαξε στον μεταξύ τους αγώνα…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply