Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με το σωματείο του Προφήτη Ηλία . Η ομάδα μετά το κλείσιμο του ΣΕΦ δεν βρίσκει χώρο για να προπονηθεί. Όπου έχει απευθυνθεί βρίσκει κλειστές πόρτες . Στην κυριολεξία βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία . Γι’ αυτό άλλωστε δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο. Αρχικά επικράτησε η άποψη να μην κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα . Τελικά αποφασίστηκε ,η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά χωρίς όμως προπόνηση!!!  Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται μόνο κάθε Κυριακή στο γήπεδο, εντελώς απροπόνητοι . Πρωτάκουστα πράγματα που δείχνουν  την σημερινή κατάντια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Πειραιά . Ειδικά  στον Κεντρικό . Φτάσαμε στο σημείο οι ομάδες για να προπονηθούν ή να έχουν χρήματα για να πάνε σε ιδιωτικά γήπεδα ή γνωριμίες για να βολευτούν σε κάποιο γηπεδάκι. Εκεί λοιπόν καταντήσαμε.!! Για να επανέλθουμε λοιπόν στον Προφήτη Ηλία, οι υπεύθυνοι θεωρούν την φετινή χρονιά μεταβατική κι όταν φτιαχτεί  το γήπεδο του ΣΕΦ θ αρχίσουν να οργανώνονται και πάλι. Φυσικά για υποδομές ούτε λόγος. Θεωρείται……  είδος πολυτελείας εν έτει 2018….

Ο Εθνικός Πειραιά ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Επικράτησε του Ικάρου Καλλιθέας στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών σε ένα παιχνίδι όπου ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο δυνατός αέρας . Υπολογίζεται ότι η σφοδρότητα του ανέμου έφτανε χωρίς υπερβολή τα 10 μποφόρ… Λέγεται ότι ο καιρός θα επιδεινωθεί τις επόμενες μέρες και θα επικρατήσουν σφοδροί θυελλώδεις άνεμοι . Δεν γίναμε ξαφνικά …μετεωρολόγοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει πρόβλημα με τους αγώνες Κυπέλλου του Σαββατοκύριακου….

Ανακοινώθηκαν οι αγώνες των 4 πρώτων αγωνιστικών στην Α΄ Κατηγορία που θα διεξαχθούν Δευτέρες . Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την Επιτροπή Πρωταθλήματος που προέβη σε αυτή την κίνηση ώστε να γίνει από τώρα καλύτερος  προγραμματισμός από τα σωματεία…

Υπήρχε ισονομία στους ομίλους ( δυο αγώνες από κάθε όμιλο) καθώς και στα γήπεδα Από μια φορά θα χρησιμοποιηθούν τα  γήπεδα Κορυδαλλού., Σιταποθηκών ,Δραπετσώνας ,Νίκαιας …..

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα υποδομών Κ18 και 16  της ΕΠΣΠ. Ήδη ανακοινώθηκαν τα βασικά σημεία της προκήρυξης  και των δυο Πρωταθλημάτων , τα οποία δημοσιοποίηση η Επιτροπή Υποδομών μέσω δελτίου τύπου. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν λεπτομέρειες στα σάιτ της Ένωσης.

Ολοκληρώθηκε χθες το 4ο ανανεωτικό σεμινάριο ταυτοτήτων τριετίας προπονητών ποδοσφαίρου  που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ Πειραιά . Ακολουθεί ένα ακόμα σεμινάριο ( το 5ο ) που θα γίνει στον ίδιο χώρο το ερχόμενο διήμερο, Τετάρτη 3/10 και την Πέμπτη 4/10  και το οποίο αφορά Διπλωματούχους Προπονητές UEFA B΄- C΄.

Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές θα πρέπει έγκαιρα να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά( κ. Δημ. Καλύκας τηλ.6944-203597), προκειμένου να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους.…………

Στον Αστέρα Νίκαιας λειτουργούν σαν μία οικογένεια . Κυριολεκτικά και μεταφορικά .Μια φαμίλια  σε διάφορα πόστα . Διαβάστε ονόματα .Μάνθος και Γιάννης Πετράκης, Θανάσης, Θοδωρής και Χρήστος Σωπιάδης. Αντρέας και Παναγιώτης Κανταρτζόπουλος, Αλέξανδρος και Γιώργος Φλαμπούρης, Κώστας και Σπύρος Μπουρογιαννόπουλος, Λάζαρος και Κώστας Υφαντίδης, Βαγγέλης και Γιώργος Χατζησπύρογλου, Οδυσσέας και Ευαγόρας Ρήγος, Αλέξανδρος και Κώστας Γανάς, Χρήστος και Αλέξανδρος Καρλαφτόπουλος, Παναγιώτης και Τζουζέπε Ρόππας, Σωτήρης και Χρυσοβαλάντης Παππάς, Βαγγέλης Μαργαρώνης και Στέλιος Βρανάκης. Τώρα μετά τον Σταύρο και ο Αντώνης Βελαλόπουλος ήρθε για να μεγαλώσει κι άλλο η ”αδελφότητα” των παικτών που έχουν παίξει στον Αστέρα Νίκαιας! Ο 19χρονος τερματοφύλακας έρχεται κι αυτός δανεικός από τον Αετό Κορυδαλλού του οποίου τη διοίκηση ευχαριστεί γι ακόμα μία φορά ο Α.Σ.Αστέρας Νίκαιας!. Α, να μην το ξεχάσω . Επί προεδρίας Βασίλη Τσιτούρα στην ομάδα αγωνιζόταν και γιος του Γιώργος. Μόνο Ο Σκανάτοβιτς  είναι …ορφανός…..

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Γιάννης Παπαϊωάννου, θα άλλαζε ομάδα στα 38 του χρόνια . Μια ζωή στη Δόξα . Εκεί γεννήθηκε ποδοσφαιρικά ,εκεί μεγάλωσε. Εκεί παραμένει πρόεδρος . Μπάλα όμως θα συνεχίσει να παίζει στον Αστέρα Κερατσινίου. Όπου βρήκε προπονητή τον Γιάννη Καλαϊτζή. Ο οποίος ήταν αυτός που προώθησε στην ανδρική ομάδα της Δόξας τον Παπαϊωάννου. Η ζωή μας κύκλους κάνει…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply