Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αναβλήθηκαν τα πρωταθλήματα  υποδομών της ΕΠΣΠ γι’αυτό το Σαββατοκύριακο , αφού η αρμόδια επιτροπή έλαβε υπόψη της , τα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων καθώς και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη, βάζοντας πάνω από όλα την ασφάλεια των νεαρών αθλητών .Για τους αγώνες Κυπέλλου Πειραιά , η ΕΠΣΠ έκρινε ότι δεν μπορεί να γίνει αναβολή. Βέβαια αν υπάρχουν προβλήματα από τις  βροχές και τους ανέμους  στα γήπεδα, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο διαιτητής αν θα διεξαχθεί ή αναβληθεί το παιχνίδι..

Έτσι η έναρξη των πρωταθλημάτων Κ18 και Κ16 πήρε  αναβολή κατά μια εβδομάδα…..

Με δέκα αγώνες το Σαββατοκύριακο και ένα την Δευτέρα συνεχίζεται η 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά  η οποία ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη με τέσσερα ακόμα παιχνίδι όπου συμμετέχουν ομάδες της Γ’ Εθνικής…

Οκτώ ομάδες Α’ Κατηγορίας αναμετρώνται μεταξύ τους γεγονός που σημαίνει ότι τέσσερις τουλάχιστον θα αποκλειστούν από τον επόμενο γύρο , φτάνοντας τον αριθμό των 15….

Αμφιάλη , Δίας Κορυδαλλού και Αστέρας Νίκαιας που είχαν ευνοηθεί από την κλήρωση , θα δώσουν το Σ/Κ , το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι φέτος …..

Την προσεχή Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΠ συγκέντρωση των παρατηρητών όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη……

Κάθε χρόνο η ΕΠΣΠ μοιράζει στα σωματεία  βιβλιαράκι με τον ΚΑΠ  εντελώς δωρεάν. Κι όμως είναι ζήτημα να τον διαβάζουν 2-3 άτομα από όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά . Με αποτέλεσμα να έχουν άγνοια σε πολλά πράγματα. Γιατί αν ήξεραν δεν θα δημιουργούνταν προβλήματα και η κατάσταση θα ήταν εντελώς  διαφορετική…..

Ο άλλος την περασμένη Κυριακή στη Σαλαμίνα , όταν τραυματίστηκε ο βοηθός και αποχώρησε  πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της Πειθαρχικής να μάθει αν είχε δικαίωμα ο διαιτητής να παίξει μόνο με έναν!!! Προφανώς γιατί δεν ήξερε. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να ενημερώνονται από τον ΚΑΠ..

Μιας και αναφέρθηκα στον πρόεδρο της Πειθαρχικής να πω ότι είναι απαράδεκτο να επικοινωνούν μαζί του παράγοντες σωματείων για  να ρωτήσουν για το πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο παίκτης τους. Αυτό είναι απαράδεκτο αλλά και παράνομο και επισύρει ποινές ….

Ο δαίμων του …διαδικτύου παρέλειψε χθες ένα ΔΕΝ και  χάλασε ολόκληρη την πρόταση .Γράψαμε για τα δυο πολύ καλά  Κορυδαλλιώτικα σωματεία τον Δία και την Ένωση Θύελλας Αχιλλέα που δεν δίνουν ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια. . Αυτό το ΔΕΝ κόπηκε πανάθεμα το . Ευτυχώς το διορθώσαμε σχετικά γρήγορα… Μου δίνεται με αυτό  η ευκαιρία να πω για τα δυο σωματεία. Τα οποία στην κυριολεξία κτίστηκαν από το μηδέν. Ο Γιάννης Μανδρέκας πήρε πριν από μερικά χρόνια το  2012  την ομάδα στη Γ’ Κατηγορία χωρίς παίκτες. Παρακαλούσε από δω κι από κει για παίκτες και με τη βοήθεια κυρίως της Ένωσης Καμινίων που του έδωσε κάποιους παίκτες ξεκίνησε «κουτσά- στραβά» την ομάδα η οποία σιγά – σιγά με επιμονή και επιμονή βρήκε τον δρόμο της για να φτάσει έτσι ο Δίας για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Ένωση Θύελλας Αχιλλέα  που προήλθε από τη συνένωση δυο σωματείων στην αρχή της περυσινής περιόδου ήταν στην κυριολεξία  για διάλυση . Την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα . Ο Αντώνης Αναστασιάδης όμως με σοβαρότητα κινήθηκε δραστήρια μαζί με τους συνεργάτες του και σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξαν μια ομάδα από το πουθενά . Η οποία όχι μόνο είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά παρέμεινε στην Α’ Κατηγορία , διαψεύδοντας αυτούς  που την είχαν ξεγραμμένη…

Σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά κλήθηκαν από την διοίκηση του Ατρομήτου Κερατσινίου οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιάννης Τσιανάκας και Δημήτρης Λουκίδης….

Στο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Νίκαιας με την ΑΕ Χατζηκυριακείου  ( 4-1) το γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας σημείωσε ο Τσιτούρας . Όχι αυτός του Αστέρα που είναι γιος του πρώην προέδρου της ομάδας. Απλή συνωνυμία. Από τόσους παίκτες  του Χατζηκυριακείου, αυτός βρέθηκε να σκοράρει . Το όνομα Τσίτουρας «σημαδεύει» τον Αστέρα …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply