Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθησαν οι αγώνες το τριήμερο . Όλα τα φαβορί προκρίθηκαν στην 4ηφάση του  Κυπέλλου Πειραιά . Ευτυχώς τα πάντα πήγαν καλά ενώ και όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά χωρίς προβλήματα , παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ….

Από τους 12  αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα για τον 3ο γύρο , στους 9 επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι .Απομένουν τέσσερις αγώνες για να ολοκληρωθεί η 3η φάση.

Μέχρι τώρα έχουν αποκλειστεί 15 ομάδες Α’ Κατηγορίας Ο αριθμός αυτό είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί αφού Ελλάς Ποντίων  ΑΟ Μοσχάτου, Χαραυγή αγωνίζονται αύριο εντός έδρας με τις ομάδες Γ’ Εθνικής  Ατρόμητο Πειραιά, Κερατσίνι ,Ιωνικό αντίστοιχα ….

Με έναν αγώνα μόνο ο Αστέρας  Νίκαιας έφτασε στους «16» του Κυπέλλου Πειραιά . Είναι η μοναδική ομάδα της Β’ Κατηγορίας που προκρίθηκε…..

Το σκορ της ημέρας ,αλλά και μέχρι τώρα στον θεσμό πέτυχε ο Ερμής Κορυδαλλού που σάρωσε τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου με 7-1….

Μόνο  ένας αγώνας  έφτασε στην παράταση , όπου η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας επικράτησε  του σκληροτράχηλου Πειραϊκού με2-1  στο 115’……

Επειδή τον τελευταίο καιρό λέγονται και γράφονται διάφορα  σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες ανθρώπων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Απόστολος Μαρούλης έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«Στον χώρο μας υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παράγοντες, ποδοσφαιριστές , διαιτητές που δραστηριοποιούνται  και έχουν καταστήματα κλπ   . Όλους αυτούς  τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου  πρέπει να τους στηρίζουμε  και όχι όταν βλέπουμε κάποιον σε ένα μαγαζί να κάνουμε διάφορα κακόβουλα σχόλια  εκ του πονηρού. Αυτό δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο. Λίγη  σοβαρότητα δεν βλάπτει.»

Από τον πρόεδρο του Παννεαπολικού Τάσο Τσίλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητέ Αντώνη έγραψες στις 28/9 ότι ο Ηρακλής Νικαίας ετοιμάζει δικά του αποδυτήρια στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης. Μακάρι οι άνθρωποι του συλλόγου να υλοποιήσουν οτι έχουν στο μυαλό τους για το καλό του συλλόγου τους. Το όλο θέμα είναι ότι οι ομάδες δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση από την δημοτική αρχή. Μάλιστα το μάθαμε τυχαία την Δευτέρα στις 24/9 και άμεσα επικοινωνήσαμε με γραπτό μήνυμα με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού τον κύριο Μπακατσέλο και τον ρωτήσαμε αν όντως ισχύει και αν θα γίνει μοίρασμα των αποδυτήριων στις ομάδες. Αν ναι,  καλό θα ήταν να βρεθούμε οι ομάδες για να κάνουμε συζήτηση για αυτό το θέμα. Και ενώ το μήνυμα διαβάστηκε απάντηση δεν πήραμε ποτέ. Ένα δεύτερο θέμα που συζητιέται για το γήπεδο ,και οι ομάδες το μαθαίνουμε τυχαία , είναι ότι θέλει να παραχωρήσει ώρα προπονήσεων στους παλαίμαχους του Ιωνικού. Σε ένα γήπεδο όπου είναι ασφυκτικά γεμάτο, όπου οι ώρες των προπονήσεων σε αντρικά τμήματα έχουν καταντήσει να είναι 75 λεπτά και των υποδομών 60 λεπτά. Σε ένα γήπεδο όπου για πρώτη φορά στα χρονικά οι ομάδες της Α κατηγορίας (Παννεαπολικός και Χαλκηδόνα) προσπαθώντας να βοηθήσουν να βγει το πρόγραμμα των προπονήσεων των ομάδων δεν θα έχουν το γήπεδο δυο φορές την εβδομάδα ολόκληρο διότι παραχώρησαν τις προπονητικές τους μονάδες. Και ενώ η Νίκαια με έγγραφο της στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δήλωσε ότι δεν θα κατεβάσει για φετος αντρικό τμήμα αντί άμεσα να μας φωνάξει για να ξανασυζητηθεί το ωράριο των προπονήσεων των αντρικών τμημάτων το όλο θέμα όλως τυχαία παραμένει στάσιμο. Εμείς θέλουμε την δημοτική αρχή να είναι κοντά μας και να έχουμε άμεση ενημέρωση για ότι θέμα προκύπτει και να προσπαθούσε μαζί να λύσουμε όλα τα θέματα. Όχι να τα μαθαίνουμε από άλλους τυχαία.»…..

Όταν η ομάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου πήγε στο Πέραμα το Σάββατο για  να παίξει με την ΑΕ Περάματος για το Κύπελλο της  παραχώρησαν τα αποδυτήρια των βετεράνων  .Μόλις μπήκαν μέσα οι άνθρωποι της ομάδας διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο νερά , αφού  λόγω της βροχής, έσταζε  από μια γωνία στην οροφή. «Τρελάθηκαν » και απείλησαν  με αποχώρηση αφού πρώτα  ειδοποίησαν κορυφαία στελέχη της ΕΠΣΠ .Η λύση που τους έδωσε ο φύλακας του γηπέδου , να αλλάξουν από την άλλη μεριά των αποδυτηρίων που δεν έχει νερά , απορρίφθηκε ασυζητητί. Τελικά μεσολάβησε η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕ Περάματος και δόθηκαν στην Αναγέννηση τα αποδυτήρια του Πυθαγόρα. Τα οποία όμως δεν είχαν μπάνια. Από ολότελα…..

Συνεστίαση παρέθεσε η διοίκηση της Ένωσης Α.Α. Ρέντη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας , στο «Κεμπαμπτζίδικο το γνήσιο» στο Μικρολίμανο, που είναι ιδιοκτησίας του ένθερμου φίλου του συλλόγου Ιωάννη Μπουτσικάκη…..

Μην νομίζετε ότι το ξεχάσαμε . Απλά περιμένουμε Για τον  πρώην  πρόεδρο  Πειραϊκού συλλόγου αναφερόμαστε που  έδωσε το λόγο του πως αν η  ομάδα του κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες  θα γίνει φροντιστής της… ήδη η μια νίκη έγινε. Πάμε για άλλες τέσσερις….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply