Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ολοκληρώνεται σήμερα η 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά με τέσσερις αγώνες , στους οποίους μετέχουν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Μια από αυτές σίγουρα θα αποκλειστεί αφού παίζουν μεταξύ τους. Προοδευτική απέναντι στον Αμπελακιακό στο μεγάλο ντέρμπι   της ημέρας. Οι υπόλοιπες τρεις αγωνίζονται εκτός έδρας . Το Κερατσίνι παίζει στο Μοσχάτο με την  πανίσχυρη ΑΕΜ  ο Ιωνικός στο γήπεδο της  ΑΓΕΤ απέναντι στην πολύ δυνατή και ενθουσιώδη Χαραυγή , ενώ ο Ατρόμητος Πειραιά στους Ορυζόμυλους με αντίπαλο την ενισχυμένη φέτος Ελλάδα Ποντίων . Τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια που αναμένεται να τα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι ….

Και στους τέσσερις αγώνες η ΕΠΣΠ όρισε διπλούς παρατηρητές ενώ στον αγώνα Χαραυγής – Ιωνικού έχουν ληφθεί και αστυνομικά μέτρα τάξης ….

Και κάτι ακόμα . Από φέτος ακόμα και οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα τους τουλάχιστον 2 νεαρούς αθλητές γεννηθέντες το έτος 1998 και μετά. Κάτι που δεν ίσχυε πέρυσι..Οι δύο νεαροί μπορούν να είναι  είτε Έλληνες είτε αλλοδαποί…….

Όρισε τελικά η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ τον αγώνα της Οδηγήτριας με τον ΑΟΑΔ  την Κυριακή στις 11 το πρωί στο γήπεδο Χαραυγής. Αντίθετα δεν όρισε τον αγώνα της ΑΕ Νίκαιας . Κι αυτό γιατί η διοίκηση της τελευταίας έστειλε έγγραφο στην Ένωση με το οποίο ανακοίνωσε την απόφαση της να μην κατέβει μετά το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Κάτι που δεν έκανε η Οδηγήτρια . Μέχρι στιγμής τουλάχιστον . Για να παίξει το θεωρούμε αδύνατον .  Αν δεν στείλει έγγραφο η ομάδα , η Ένωση είναι υποχρεωμένη να ορίσει τους επόμενους αγώνες της . Μετά  τις τρεις αγωνιστικές , την αποβάλει οριστικά από το πρωτάθλημα…..

Την περίοδο 2016-17  η Χαλκηδόνα είχε πάρει δανεικό από τον Ιωνικό τον νεαρό Κούρτη.  Φέτος ο παίκτης επέστρεψε . Αυτή τη φορά κανονικά . Σε μια ομάδα που τον ξέρουν και τους ξέρει. Οπότε δεν υπάρχει θέμα προσαρμογής…..

Πριν από τον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου η διοίκηση του Ηρακλή Νικαίας βράβευσε τον ΑΟ Καραβά για την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά την περίοδο 2017-2018. Την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μέγγουλης. Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Καραβάς ευχαριστεί θερμά τον ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, για την όμορφη κίνηση να βραβεύει την ομάδα καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του συλλόγου…….

 Αστέρας Νίκαιας κύριοι. Η μοναδική ομάδα της Β’ Κατηγορίας που πέρασε στους «16 » του Κυπέλλου Πειραιά . Σε ένα κακό από την βροχή αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Άγγελου Σκανάτοβιτς επικράτησε στην επανάληψη του Ολυμπιακού Κερατσινίου  με 2-0 . Και φυσικά δεν έλειψε και πάλι η ευρηματική ανακοίνωση του συλλόγου που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Χόρεψε Ζορμπά στο 2ο ημίχρονο Ασορτί με τον καιρό και τον κυκλώνα ”Ζορμπά” ο Αστέρας Νίκαιας στο 2ο ημίχρονο του 1ου επίσημου φετινού παιχνιδιού για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, όπου κατάφερε να κερδίσει με 2-0  τον Ολυμπιακό Κερατσινίου που  έδειξε πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο δεν άντεξε άλλο στον πόλεμο των άστρων, αφού μετά τον Αστέρα Κερατσινίου και τα Αστέρια Δραπετσώνας που απέκλεισε στους 2 πρώτους γύρους βρήκε τον ”μάστορα” του σε αυτόν της Νίκαιας! »…..

Άλλες δυο μεταγραφές πραγματοποίησε η Ελλάδα Ποντίων . Και ετοιμάζεται να κλείσει ένα ακόμα μεγάλο όνομα . Θα μας…. τρελάνει φέτος ο Πουλής ….

Έμπειρος αμυντικός που πήρε μεταγραφή φέτος σε ομάδα  Α’ Κατηγορίας της περιοχής  του, σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει . Αφού, προς το παρόν τουλάχιστον , δεν υπολογίζεται  από τον προπονητή του…..

Τον γιο του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα απέκτησε ο  Καραβάς . Πέρυσι είχε πάρει τον γιο του Λίμα .Για να δούμε ποιος έχει σειρά τώρα;;;….

Χθεσινοβραδινά λόγια από τον  Γιάννη Σπάθα: « Δύσκολο ρούχο το παντελόνι» Αυτά μας είπε χωρίς όμως να αιτιολογήσει. Μας προβλημάτισε νυχτιάτικα  ο Γενικός ……