Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας Ποντίων έβαλε ο Νώντας Πουλής. Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του συλλόγου , όχι μόνο

υπέβαλε οριστικά την παραίτηση του , αλλά όπως είπε αποχωρεί για να πάει  σε άλλο σύλλογο παίρνοντας μαζί του επτά παίκτες από την ομάδα!!! Εκπληκτικό ομολογουμένως. Και δεν είναι μόνο αυτό ο κ. Πουλής «εξαπέλυσε πυρά » φεύγοντας κατά του – επίσης –παραιτηθέντος προπονητή Στάθη Φουρίκη λέγοντας ότι πριν από τον προχθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά παρουσία του ταμία της Ελλάδας Ποντίων Χρήστου Πουρσανίδη , του είπε ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και μάλιστα είχε δώσει εντολή να μην καθίσει και στον πάγκο .

Και πρόσθεσε :«Λυπάμαι για την συμπεριφορά του κ. Φουρίκη. Δεν θα γίνει όμως ήρωας στην πλάτη μου . Απλά ήθελε να κάνει ηρωική έξοδο. Τελευταία είχε κόντρες και με ποδοσφαιριστές τους οποίους χρησιμοποιούσε σε λάθος θέση. Η διαφορά του κ. Φουρίκη με πέρυσι  είναι ότι πέρυσι έφυγε από τον Αία Σαλαμίνας μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ τώρα πριν την έναρξη. Και κάτι ακόμα . Είχα σκοπό εδώ και καιρό να τον διώξω. Γι’ αυτό είχα έλθει σε επαφή με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινά. Κάτι που γνώριζε και ο Φουρίκης ο οποίος μου το είπε κιόλας»…..

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια για όλα αυτά . Τα συμπεράσματα δικά σας ….

Σε μια πολύ καλή κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Δία Κορυδαλλού . Ζήτησε από την ΕΠΣ Πειραιά και την Επιτροπή Διαιτησίας να γίνει ένα σεμινάριο διαιτησίας πάνω σε θέματα κανονισμών και αλλαγών. Πράγματι υπήρχε  ανταπόκριση και η Ε.Δ. έστειλε τον καθηγητή Διαιτησίας κ. Νίκο Αγαδάκο προκειμένου να διδάξει. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού και παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση.  Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του Δία Κορυδαλλού ευχαριστεί την ΕΠΣ Πειραιά , την Επιτροπή Διαιτησίας και τον κ. Αγαδάκο για την ανταπόκριση . Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Σταύρο Κασιμάτη για την παραχώρηση της αίθουσας…..

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη .  Ο φίλος μας ο Τάσος ο Σιδέρης  παλιός ποδοσφαιριστής σε ΑΕΚ Αιγάλεω, Ατρόμητο Αθηνών και διοικητικό στέλεχος σε ΑΕ Νίκαια , Κύπρο Κορυδαλλού , ανέλαβε έφορος στην γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιά . Προσωπική επιλογή του υπευθύνου του τμήματος Δημήτρη Κολοβού που έχει διατελέσει παράγοντας στην ΑΕ Νίκαια παλαιότερα . Ένα είναι το σίγουρο . Ότι ο Τάσος θα τα καταφέρει και εδώ κι ας έχει να κάνει με πόλο και γυναίκες…..

Παππούς έγινε για τρίτη φορά ο γνωστός παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Αντώνης Λήνας . Η κόρη του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο  κοριτσάκι .΄Μετά τους Αναστάση και Αντώνη ένα ακόμα εγγονάκι για τον φίλο Αντώνη. Τις καλύτερες ευχές μας στον «χαζοπαππού »  καθώς και στους ευτυχείς γονείς Χριστίνα και Βαλάντη…..

Σε ολική αρθροπλαστική ισχίου υποβλήθηκε με επιτυχία στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος. Σε λίγους μήνες μάλιστα , θα υποβληθεί και σε νέα επέμβαση, αυτή τη φορά στο άλλο ισχίο. Σε επικοινωνία του μαζί μας ο Γιάννης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδίας τον γιατρό μου Κο Κολλίντζα και το επιτελείο του για την εξαιρετική δουλειά που μου έκαναν ,καθώς επίσης και στο νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής που με πενιχρά μέσα προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στους νοσηλευόμενους. Ναί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σε κοιτούν σαν άνθρωπο και όχι σαν τραπεζικό λογαριασμό. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους “ασχολήθηκαν” μαζί μου κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου..Ευχαριστώ επίσης  και τον αδελφό μου Μιχάλη Μουσελή που με τις ενέργειες του είχε το αίμα που χρειάστηκα για το χειρουργείο μου.»…..

Ιδιαίτερα ευρηματική και συμβολική  η νέα φωτογραφία – μοντάζ  του Άγγελου Σκανάτοβιτς για τον Αστέρα Νίκαιας με αφορμή την είσοδο της ομάδας στους 16 του Κυπέλλου Πειραιά. Της μοναδικής που συμμετέχει από  την Β’ Κατηγορία.

«Στο λάκκο με τους καλύτερους» αναφέρει η ανακοίνωση  που αναφέρει μεταξύ άλλων :«Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα άπαντες είναι χαρούμενοι αφού ξέρουν πως είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι θέλουν να κληρωθούν με τον Αστέρα!»…….

Κηδεύεται σήμερα στις 3μμ στο Νεκροταφείο Σχιστού ο Τάσος Βασιλείου, η παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ του Απόλλωνα και του Ιωνικού που είχε γράψει τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι  «βράχε »….