Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στην αφετηρία όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων από σήμερα . Οι ομάδες ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία . Σε μια περίεργη χρονιά εξαιτίας  των προβλημάτων που υπάρχουν φέτος . Γηπεδικό και οικονομικό . Πάντα υπήρχαν , αλλά τώρα το κακό έχει παραγίνει . Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά και να αποτρέψουμε τη βία. Η ΕΠΣΠ θα πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να τα καταφέρει . Επιβάλλοντας τις ανάλογες τιμωρίες για παραδειγματισμό. Και όχι ποινές «χάδια»..

Και μην  ξεχνάτε . Οι πρωταθλητές δεν βγαίνουν από τώρα , αλλά τον Μάη . Μέσα στο γήπεδο φαίνεται η αξία της κάθε ομάδας. Καλή επιτυχία σε όλους …..

Όπως γίνεται  τα τελευταία χρόνια στον Πειραιά , τα γηπεδούχα σωματεία στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων δεν θα πληρώσουν  το εξοδολόγιο διαιτησίας το οποίο θα είναι δωρεάν. Πρόκειται για μια προσφορά της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ  και όλων των Πειραιωτών διαιτητών. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα γηπεδούχα σωματεία της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου……

Ως εκ τούτου τα γηπεδούχα σωματεία αυτό το Σαββατοκύριακο θα επιβαρυνθούν μόνο με το εξοδολόγιο του Ιατρού……

Οριστικά και η Οδηγήτρια με έγγραφο της γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Ως εκ τούτου  αγώνας της Β΄ Κατηγορίας ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΑΟΑΔ ματαιώνεται….

Τέσσερις ομάδες θα ξεκινήσουν με  μείον βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα . Η Νίκη Ρέντη με -2 στη Β’ Κατηγορία ενώ στη Γ’ τρεις   η ΑΕ Χατζηκυριακείου , ο Μιθριδάτης και ο Περαμαϊκός θα αρχίσουν με -6  ……

Το’ παν και το έκαναν στην ΑΕ Μοσχάτου . Την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή έγινε το μεγάλο «μπαμ» και απέκτησαν τον Χατζάκη. Έναν επιθετικό που έχει την αίσθηση του γκολ . Είναι ο τέταρτος παίκτης που αποκτάται φέτος από τον Αετό Κορυδαλλού , μετά τους Σιδηρόπουλο και Ξενιτόπουλο και Σταύρου. Πέρυσι είχε αποκτηθεί ο Δρυμούσης…

Να σημειωθεί ότι την χρονιά που πέρασε ο Χατζάκης με την φανέλα του Αετού  «έκλεισε το σπίτι» στην ΑΕΜ σκοράροντας και στα δυο παιχνίδια .Και στο 3-1 στον Κορυδαλλό και στο 2-2 του Μοσχάτου. Μεγάλη ομολογουμένως μεταγραφή…..

Όσο για τον Αετό Κορυδαλλού με τις κινήσεις αυτές και με την «ευκολία » να αφήσει ελεύθερο τον Μουστάκα, δείχνει ,ότι αλλάζει τακτική. Κάτι που είχε δηλώσει πρόσφατα και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπούγας . Όχι ότι δεν θα συνεχίσει να έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό. Απλά θα δώσει περισσότερο χρόνο στα νέα παιδιά . Τα δικά του παιδιά που βγαίνουν κάθε χρόνο από τις υποδομές του. Εκεί που γίνεται πολύ καλή και σοβαρή  δουλειά εδώ και χρόνια…..

Αναφερθήκαμε χθες εκτενώς στα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα Ποντίων .Αυτό που προέχει τώρα είναι να βρει ο ιστορικός σύλλογος την ηρεμία του και να βρει τον δρόμο του, στην μετά Πουλή εποχή. Από αυτά που γράψαμε τις δυο τελευταίες μέρες ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Και κάτι ακόμα . Από αυτή εδώ τη στήλη , έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια ότι  τίποτα δεν γράφεται τυχαία. Και ποτέ δεν …γεννάμε πληροφορίες από το μυαλό μας . Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι . Εδώ και πάρα πολλά  χρόνια…..

Μια πολύ καλή «μεταγραφή » για την Ένωση Α.Α. Ρέντη . Στα διοικητικά . Νέο πρόσωπο η κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά. Πολύ σημαντική και αξιοπρεπής παρουσία , μια ιδιαίτερη προσωπικότητα για τον χώρο μας . Αναλαμβάνει υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  και εκδηλώσεων του συλλόγου. Ιδιαίτερα σημαντική κίνηση…..

Είχε συμφωνήσει να επιστρέψει  στην Ελλάδα Ποντίων ο γκολκίπερ Σάββας Λευκόπουλος που είχε δώσει τα χέρια με τον Νώντα Πουλή. Χωρίς όμως να υπογράψει . Έτσι τώρα και μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον σύλλογο , ο 23χρονος πορτιέρο που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού είναι ελεύθερος . Το τι θα κάνει θα το αποφασίσει ο ίδιος…..

Φαληρικός εναντίον ΑΕ Αίγινας αύριο . Για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας . Και οι δυο πέρυσι αγωνίζονταν στην Α’.Πως αλλάζουν οι καιροί….

Όταν έφυγε πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ο Στάθης Φουρίκης από τον Αίαντα Σαλαμίνας , τον αντικατέστησε ο Δημήτρης Βουτσινάς . Στη συνέχεια πήγε στην ΑΕ Νίκαια κι όταν αποχώρησε στη θέση του πήγε πάλι ο Βουτσινάς ο οποίος εν τω μεταξύ είχε φύγει από τον σύλλογο της Σαλαμίνας . Τώρα ο Στάθης ήταν στην Ελλάδα Ποντίων και ο μέχρι τώρα πρόεδρος του συλλόγου Νώντας Πουλής σύμφωνα με δήλωση του μιλούσε με τον Δημήτρη  για να τον αντικαταστήσει. Θα ακούει ο Φουρίκης για ….Μιμίκο και θα παίρνει δρόμο….