Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η βαριά ήττα  του Αίαντα Σαλαμίνας από τον Ερμή συγκλόνισε το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Όλοι ασχολούνται όχι τόσο με την μεγάλη επιτυχία της Κορυδαλλιώτικης ομάδας, όσο κυρίως με την συντριβή του ιστορικού Σαλαμινιώτικου συλλόγου. Γιατί ο Αίας είναι ιδέα. Είναι ιστορία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο .Ας επικρατήσει τώρα ψυχραιμία και οι υπεύθυνοι να βρουν τη λύση . Ο Αίας επιβάλλεται να σταθεί στα πόδια του . Η διοίκηση είναι ικανή και μπορεί να βρει λύσεις . Ας μην ασχολείται με αυτούς που χάρηκαν για την βαριά ήττα . Ας τους αγνοήσει . Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της .Αυτό είναι σίγουρο. Ήδη κάνει τις κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της

Το χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με τη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στον ΑΟΚ Φαλήρου και τον ποδοσφαιριστή Ντρούγκα καθώς και τα όσα σημειώθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σπίθα προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση . Εμείς αναφέραμε τα γεγονότα από …πρώτο χέρι , αφού έτυχε να ήμασταν στο γήπεδο . Σχετικά με το επεισόδιο στο ημίχρονο που οι πρωταγωνιστές έφτασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα ακούστηκαν και ειπώθηκαν διάφορα . Η κάθε πλευρά υποστηρίζει  τα δικά της .  Εμείς γράψαμε τι είδαμε . Δεν πήραμε θέση , απλά μόνο αναφέραμε ότι αυτός που την πληρώνει από όλη αυτή την ιστορία είναι ο 17χρονος παίκτης. Δεν είπαμε δίκαια ή άδικα . Απλά το γεγονός. Ότι θα αναγκαστεί τώρα να μείνει εκτός  αγωνιστικής δράσης….

Επικοινώνησε μαζί μας ο πρόεδρος του ΑΟΚ Φαλήρου Τέλης Ζαρωτιάδης και μας ανέφερε χαρακτηριστικά : «Θα  αναφέρω τα πράγματα όπως είναι με δήλωση μου τις επόμενες μέρες και θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου»……

Στα αξιοσημείωτα των αγώνων  του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας είναι ότι δεν σημειώθηκε καμία ισοπαλία .

Με τον διαιτητή Ορφανό τα είχαν στους Νέους Δραπετσώνας . Ο έμπειρος ρέφερι απέβαλε στο 80’ δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή Μανώλη Πράσινο από τον πάγκο. Και η ατάκα του ηγέτη των Νέων Βασίλη Ταουξή με το σχετικό λογοπαίγνιο : « Ο Ορφανός μας …ορφάνεψε»…..

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο νεαρός  ποδοσφαιριστής της Κύπρου Κορυδαλλού Γιάννης Κάππος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο Κερατσινίου. Μεταφέρθηκε στο Τζάννειο Νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες  και το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του. Ο πατέρας του ο γνωστός προπονητής Αντώνης Κάππος ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του γιου του…..

Η επιτροπή Παρατηρητών δια του προέδρου της Λουκά Κανδύλη αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια Σπανόπουλου για την προσφορά της σε γραφική ύλη….

Μας έστειλε βιντεάκι ο Βασίλης Τσιτούρας που γυρνάει όλη την Κυριακή στα γήπεδα . Ήταν από τον αγώνα Νέων Ευγενείας – Πανιώνιου Κερατσινίου . Στο 90’  και κάτι δείχνει τον  διαιτητή Ανθόπουλο να  τρέχει ακατάπαυστα σαν τον …Βέγγο, όπως  λέει ο Τσιτούρας που χαρακτήρισε τη διαιτησία σεμιναριακή . Κι όμως υπήρχαν κάποιοι στην εξέδρα που έβριζαν . Χωρίς να ξέρουν τον λόγο. Μόνο και μόνο έτσι , για να βρίσουν …..

Πρωταθλητής είναι εκείνος που καταφέρνει να σηκωθεί όταν δεν μπορεί” αυτά τα λόγια έγραψε ο Αλέξανδρος Ζαμπέτης στην σελίδα του στο facebook μετά την πετυχημένη εγχείρηση προσθίου χιαστού που υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον χειρούργο ορθοπεδικό (ειδικό αθλίατρο) κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο. Ο Αλέξανδρος βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του.
Ο 19χρονος αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα κυπέλλου του Κορυδαλλού με την Χαλκηδόνα στο 120′ . Όλος ο Κορυδαλλός του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει και πάλι γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.Επίσης ο ΑΟ Κορυδαλλός θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Καραχάλιο και το επιτελείο του για την βοήθεια τους στον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Ζαμπέτη.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της οποίας ο πρώην πρόεδρος υποσχέθηκε ότι αν κάνει πέντε σερί θα αναλάβει χρέη φροντιστή. Ήδη έχει αρχίσει να …τσιτώνεται…..