Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….  

Published

on

Συνεχίζει να επιμένει η ΕΠΣΠ ορίζοντας αγώνες την Κυριακή στις 16.30 , σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα που τους ορίζει στις 16.00. Και καλά το Σάββατο , το καταλαβαίνω. Υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι . Αλλά την Κυριακή τι σκοπό   έχει ; Κάποιοι αγώνες τελειώνουν με το φως των προβολέων , που σε κάποια γήπεδα είναι ελλιπές. Χώρια ότι υπάρχει και το άλλο πρόβλημα . Ο προηγούμενος αγώνας τελειώνει στις 15.15 – 15.30 . Σε ώρα που δεν έχει αναλάβει  ακόμα υπηρεσία η οικονομική επιστασία . Έτσι μπαίνουν πολλοί χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Αυτό έγινε και την Κυριακή στο Μοσχάτο . Πάνω από 100 άτομα μπήκαν δωρεάν στο γήπεδο  αφού είδαν το τέλος του παιχνιδιού Πολυκράτη – Περαμαϊκού που τελείωσε στις 15.20 και είδαν τον αγώνα ΑΕ Μοσχάτου – Ένωσης Ρέντη που ξεκίνησε στις 16.30 . Θα μπορούσε λοιπόν η Ένωση να ορίσει τον ένα αγώνα στις 13.30 και τον άλλο στις 16.00 . Θα ήταν καλύτερα. Για πολλούς και διαφόρους λόγους…

Αλλαγή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το παιχνίδι Χαραυγής – Ερμή που  είχε προγραμματιστεί αρχικά την Κυριακή στις 16.30 , θα πραγματοποιηθεί τελικά  το Σάββατο στις 17.00. Αντίθετα ο αγώνας Ατρομήτου Κερατσινίου –ΑΣ Δραπετσώνας μετατίθεται από Σάββατο , την Κυριακή στις 16.30…..

Για την αλλαγή αυτή ο πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας επικοινώνησε μαζί μας χθες βράδυ μας είπε:

«Επειδή γράφονται  διάφορα ότι η Χαραυγή καθάρισε να γίνει  το παιχνίδι Σάββατο επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες   έχω να πω ότι δεν κατάφερε να αλλάξει αυτή το παιχνίδι. Το παιχνίδι το άλλαξε ο Ερμής με τις παρακλήσεις των ανθρώπων της Χαραυγής και συγκεκριμένα του κ. Πτερνέα  . Αν θέλαμε να παίξουμε Κυριακή, θα παίζαμε. Εμείς δεχτήκαμε να αγωνιστούμε Σάββατο. Όπως δεχόμαστε να παίξουμε όποια μέρα νάναι και με οποιονδήποτε .Αφού μας όρισε η Ένωση την περασμένη  Δευτέρα  όφειλε να μας βάλει τώρα να παίξουμε Κυριακή. Τώρα για  ποιο λόγο με πήραν τηλέφωνο από την Ένωση και μου είπαν ότι είναι εκεί η Χαραυγή και θέλει να παίξε Σάββατο , δεν μπορώ να το καταλάβω την στιγμή που είχε ορισθεί ο αγώνας . Επαναλαμβάνω όμως ότι εμείς δεχτήκαμε  να παίξουμε Σάββατο  και όχι ότι το κατάφερε η Χαραυγή.»

Πως τα φέρνει όμως   έτσι η ζωή. Στις 13 Μαρτίου του 2013  η Χαραυγή παρόλο ότι αγωνίστηκε  Τετάρτη για το Κύπελλο , ορίσθηκε Σάββατο με τον Ερμή . Σε αίτημα της Χαραυγής να γίνει ο αγώνας Κυριακή ο Ερμής αρνήθηκε . Αποτέλεσμα να ηττηθούν οι Χαραυγιώτες με 4-0  λόγω κούρασης . Το πρώτο γκολ μάλιστα  μπήκε στο 55’. Το επισημάναμε αυτό στον κ. Πρέκα που μας είπε: «Ναι μου το είπε και μένα ο Πτερνέας  και του απάντησα ότι τότε ήμουν στην Ειρήνη 2005, Να επικαλεστούμε τον συγχωρεμένο( Σ.Σ.  Ξηράκη )να έλθει από κει πάνω να μας απαντήσει.»….

Συνέχεια στο θέμα Ντρούγκα και σήμερα . Επικοινώνησε μαζί μας ο  πατέρας του παίκτης  Κώστας και έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση: «Κύριε Αντώνη γράψτε ότι ο κύριος Ζαρωτιάδης πρόεδρος του ΑΟΚ Φαλήρου δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τον μικρό και ζητάει πέντε χιλιάδες . Έλεος . Του δίνουμε 2.500  και πάλι δεν τον αφήνει . Εγώ φοράω παντελόνια » Σεβαστή η άποψη του Κώστα Ντρούγκα που έπαιξε σπουδαία μπάλα στο παρελθόν με τη φανέλα της Νίκης Ρέντη. Όμως θα πρέπει να πούμε πως όταν πήγε πέρυσι ο μικρός στον ΑΟΚ Φαλήρου , στην αρχή δεν τον υπολόγιζαν. Αυτός που πίστεψε σε αυτόν ήταν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κριμιτζάς και τον εμπιστεύτηκε δουλεύοντας παράλληλα πολύ μαζί του. Και φυσικά και ο17χρονος  άσος πάλεψε σκληρά .Τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι. Ο Αντώνης εξελίχτηκε σύντομα σε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που βοήθησε την ομάδα του. Δεν έχει λοιπόν σημασία αν ο παίκτης πήγε τσάμπα ή όχι στο Φάληρο . Αποτελούσε και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Φυσικά δεν μπορώ να πάρω θέση για τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου. Όσο για το θέμα της μεταγραφής που προς το παρών παραμένει σε εκκρεμότητα , ας βρεθεί μια λύση  και να επικρατήσει η λογική. Με τσαμπουκάδες και αστυνομίες δεν λύνεται το πρόβλημα. Έτσι δεν είναι ;;…

Είχε κληθεί σε απολογία ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Κερατσινίου  Γιάννης Τσιανάκας για κακή συμπεριφορά .. Ζήτησε όμως συγνώμη από την διοίκηση . Ο Μπαλαφούτης όχι μόνο του  έδωσε «άφεση αμαρτιών » αλλά τον παραχώρησε με υποσχετική στον Αστέρα Μαγούλας με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις ….

Μιας και αναφερθήκαμε στον Ατρόμητο Κερατσινίου να πούμε ότι το καλοκαίρι αποκτήθηκαν αρκετά μεγάλα ονόματα . Για διαφόρους λόγους δεν έμειναν στην ομάδα . Είναι οι Παπουτσής, Δαβιδάκης, Τζιώτης, Μπροτζάκης. Χθες λύθηκε η συνεργασία με τον Κοντοπάνο . Θα ακολουθήσει ο Φωτουλάκης  που θα αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων….

Τελικά πέταξε ή δεν πέταξε το …πουλί; Κι αν πέταξε , που βρήκε τελικά φωλιά; Μπορεί να μας απαντήσει κανείς ;;;