Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Δεύτερη αγωνιστική για τα Πειραϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες . Να πούμε ότι οι σημερινοί αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις διαφορετικές ώρες . Οι οκτώ από τους δέκα θα ξεκινήσουν στις 16.30 , ο αγώνας ΑΟ Καραβά – Παννεαπολικού στις 16.00 ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στη Χαραυγή και τον Ερμή Κορυδαλλού θα ξεκινήσει στις 17.00……

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΠ οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας που διεξάγονται Δευτέρες μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα παίξουν 20 από τις 28 ομάδες της Α’ Κατηγορίας . Από μία φορά η κάθε μία . Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες στη συνέχεια .

Καθυστερούν όπως φαίνεται οι εργασίες για το ταρτάν του γηπέδου Κορυδαλλού, αφού το νέο υλικό δεν έχει έλθει ακόμα . Πλησιάζουμε το χειμώνα και εφόσον αρχίσουν οι βροχές , θα υπάρξει πρόβλημα. Και ενώ είναι να κλείσει το γήπεδο για 20 μέρες  καιρού επιτρέποντος βέβαια , μπορεί να πάμε και στην περίπτωση του….. Θεού θέλοντος ……

Να πούμε ότι γύρω στα μέσα του Νοέμβρη , σε ένα μήνα περίπου από τώρα , θα κλείσει το γήπεδο των Σιταποθηκών για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα , οπότε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί θα είναι τεράστιο . Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι εκτός  όλων των άλλων ,  ο φωτισμός στο γήπεδο αυτό  για τις βραδινές προπονήσεις είναι ελλιπέστατος και μόνο 2-3 προβολείς ανάβουν . Μας το κατήγγειλαν  σωματεία που δεν μπορούν να κάνουν σωστή προπόνηση…..

Στο μεταξύ το γήπεδο των Αμπελακίων ….καλά κρατεί.. Η ΕΠΣΠ ορίζει κανονικά αγώνες , αφού τα έργα  μετατροπής του χλοοτάπητα αφού φυσικό σε πλαστικό, δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει……

Την προσεχή Τετάρτη 17/10 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Οι 8 μονοί αγώνες που θα προκύψουν είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου , εφόσον υπάρξει θέμα διασταυρώσεων με κοινές έδρες την Τετάρτη 5/11, ενώ υπό προϋποθέσεις αγώνες μπορούν να διεξαχθούν και το Σαββάτο 27/10 που δεν έχει πρωταθλήματα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου….

Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στην Ελλάδα Ποντίων. Ο  πρώην πρόεδρος Νώντας Πουλής θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν. Ο μέχρι τώρα ηγέτης των Ποντίων δεν ανακαλεί την παραίτηση του για λόγους ηθικής, όπως είπε, αλλά θα βρίσκεται όπως πρώτα κοντά στην ομάδα . Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του , όχι μόνο θα είναι στυλοβάτης της προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα, αλλά όποιος δημιουργεί προβλήματα , θα τον βρίσκει απέναντι του….

.Συνεχίζεται η προσπάθεια των μικτών ομάδων Πειραιά Νέων & Παίδων ώστε να παρουσιασθούν πανέτοιμες στην έναρξη του σύντομου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ στις 31/10/2018. Οι προπονήσεις γίνονται κανονικά κάθε Δευτέρα στο γήπεδο Ρέντη από τους προπονητές των μικτών Τέλη Μελά και Θεολόγο Ρενιέρη.

Το μέλος της Επιτροπής Μικτών Σταύρος Μορφόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος μικτών να έχουμε την συμπαράσταση όλων των ανθρώπων που λένε η υποστηρίζουν ότι αγαπούν τις υποδομές. Γιατί οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΠ είναι όλου του Πειραιά και για όλο των Πειραιά. »…..

Επειδή γράφτηκε κάπου  ότι η κάρτα υγείας παρατάθηκε μέχρι τις 31/10 να πούμε ότι το ορθόν είναι  μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Από την αρχή του νέου έτους 2019 κανένας αθλητής (ποδοσφαιριστής) δεν θα μπορεί να αγωνισθεί  χωρίς να προσκομίζει στους διαιτητές την ατομική  Κάρτα Υγείας, που θα συνοδεύει το δελτίο Ποδοσφαιριστή Ε.Π.Ο.

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά  ήδη διαθέτει στα σωματεία της ένα αριθμό Καρτών Υγείας (50 τεμ.), ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία…..

Ως πολύ καλή επιλογή  για την τεχνική ηγεσία του Περαμαϊκού σαν πρώτος προπονητής θεωρείται ο Μανώλης Πόλλιας  μετά  την αποχώρηση  του Γιάννη Κούση . Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του τελευταίου γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και  είναι σίγουρα η ιδανικότερη λύση…