Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Από την 2η αγωνιστική κιόλας άρχισαν ορισμένοι να βγάζουν συμπεράσματα εξαιτίας κάποιων στραβοπατημάτων ομάδων που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο.  Φυσικά είναι αστείο να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Και θυμήθηκα πέρυσι που την 2η αγωνιστική ο Ερμής Κορυδαλλού είχε νικήσει τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ρέντη, τι έλεγαν και τότε . Φυσικά έπεσαν έξω αφού οι Καμινιώτες ήταν αυτοί που πήραν την άνοδο . Τίποτα λοιπόν δεν έχει …ξεκαθαρίσει. Αν είναι δυνατόν. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε…..

Στον 1ο όμιλο η Χαραυγή που νίκησε τον Ερμή, η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα που επικράτησε της Αμφιάλης και η Καστέλλα που κατέβαλε τον ΑΣ Ποντίων έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Χωρίς βαθμό είναι τα Αστέρια Δραπετσώνας, ο ΑΟ Κορυδαλλός και ο ΑΟ Κορυδαλλός .

Στον 2ο ο ΑΟ Καραβάς που σάρωσε με 6-0 τον Παννεαπολικό, η ΑΕ Περάματος που νίκησε με 1-2 την Αναγέννηση στο Μοσχάτο και ο Αετός Κορυδαλλού που επικράτησε με 0-1 στο Ρέντη της τοπικής Ένωσης διπλασίασαν τις νίκες του σε δυο αγώνες.

Αντίθετα δυο στα δυο ήττες έχουν Αναγέννηση Μοσχάτου, Αστυπάλαια ΑΣ Δραπετσώνα , Ένωση Ρέντη.

Στη Β’ Κατηγορία Αίγινα, Αστέρας Νικαιας, Ολυμπιακός Περάματος ( 1ος όμιλος)  και Ηρακλής Νίκαιας, Αστέρας Κερατσινίου, Σπίθα Ηρακλής Νίκαιας , Νίκη Ρέντη ( 2ος όμιλος διπλασίασαν τις νίκες τους με τους Ρεντιώτες να έχουν 4 βαθμούς αφου ξεκίνησαν με -2 .

Αργοναύτης, Νέο Ικόνιο , ΑΟΚ Φαλήρου, Πανφαληρικός δεν έχουν ακόμα βαθμό.

Ο Περαμαϊκός που ξεκίνησε με -6 βαθμούς «ξεχρέωσε » ήδη και έχει πλέον μηδέν!!. Μιθριδάτης και ΑΕ Χατζηκυριακείου άρχισαν με -6 και τώρα έχουν -2 και -3 αντίστοιχα….

Κουκουλοφόροι χθες στις Σιταποθήκες επιτέθηκαν με γιαούρτια στην αποστολή της ΑΕ Μοσχάτου κατά την άφιξη της. Απαράδεκτα πράγματα  που θα πρέπει να απασχολήσουν την ΕΠΣΠ. Στο γήπεδο βρέθηκαν χθες αρκετοί ουδέτεροι , αλλά και κάποια περίεργα «φουσκωτά » άτομα . Δυστυχώς η κατάσταση αυτή συνεχίζεται…

Μεγάλη νίκη το Σάββατο πέτυχε η Χαραυγή επί του Ερμή σε ένα κατάμεστο γήπεδο και σε ένα αγώνα που διεξήχθη σε αθλητικότατα πλαίσια. Το Δ.Σ του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κι ο πρόεδρος Κώστας Πρέκας  ευχαριστούν  τη Διοίκηση της ΧΑΡΑΥΓΗΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Νίκο Σίμο για την αρίστη φιλοξενία. Και όπως τονίζει  ο κ. Πρέκας : «Παράγοντες σαν τον Νίκο επικεφαλή ιστορικών σωματείων κοσμούν το ποδόσφαιρο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αγώνα υψηλού επιπέδου σε ενα κατάμεστο γήπεδο. Ο ΕΡΜΗΣ με τη σειρά του δεσμεύεται για κάτι αντίστοιχο. Αντίπαλοι μόνο στα 90′ του παιχνιδιού!!!»

 Όσον αφορά το παιχνίδι να πούμε ότι οι γηπεδούχοι επικράτησαν δίκαια παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά . Πολύ εύστοχα ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σίμος έγραψε  στοfacebook δυο λόγια για τον Αχιλλέα  Ανδριανάκη και την ομάδα του βάζοντας μέσα και λίγο …Τρωϊκό πόλεμο :«Ο Αχιλλέας, και οι Μυρμιδόνες του» ….

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας τόνισε :

«Χαίρομαι που τελικά οι επιλογές μας δικαιώθηκαν απόλυτα. Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το πειραϊκό ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι που κάνει περήφανους τόσο την ΕΠΣΠ για την διοργάνωση της την Πειραϊκή διαιτησία και το επίπεδο δύο σπουδαίων ομάδων. Με πολύ κόσμο λόγω της ημέρας καλή είσπραξη. Η Κυριακή γι’ αυτά τα ματς δεν είναι η κατάλληλη μέρα αφού ταυτόχρονα γίνονται πολλοί αγώνες Δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα κάποιος εκ των δύο κάλλιστα θα ήταν κερδισμένος γι’ αυτό δεν στέκομαι σε αυτό. Μπορεί να στενοχώρησα για την αρχική επιμονή μου αλλά να τον ακούτε τον παλιό. Η εμπειρία σαράντα και πλέον ετών φέρνει αποτελέσματα. Εύχομαι καλό πραγματικά πρωτάθλημα που μόλις άρχισε σε όλους.»……

Είδα και τον αγώνα της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα με την πανίσχυρη Αμφιάλη . Πολύ καλή ομάδα οι Κορυδαλλιώτες . Σπουδαία δουλειά γίνεται από τον Σταμάτη Αναστασιάδη και φέτος. Τεράστια προσπάθεια από πέρυσι που αποδίδει ήδη καρπούς….

Στέλιος Βογιατζής , Δημήτρης Αλειφεράκης βίοι αντίθετοι..Από την Παρασκευή ο δεύτερος είχε ανακοινώσει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κορυδαλλού . ‘Έτσι κάθισε για τελευταία φορά την Κυριακή στον  πάγκο της ομάδας στον αγώνα  με τον Αίαντα Σαλαμίνας . Αντίθετα ο  Βογιατζής είχε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου από την  Παρασκευή , όπως είχε γράψει και το stoplekto,gr .  Ήταν  στο γήπεδο και είδε τον αγώνα από την εξέδρα . Πιάνει δουλειά από σήμερα. Ένας φεύγει λοιπόν και ένας άλλος  έρχεται σε ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply