Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Το επισήμανε η ΕΠΣΠ και είναι πολύ σοβαρό . Τα σωματεία του Πειραιά σε όλες τις κατηγορίες και τις υποδομές  δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν προσκομίσει τα προσωπικά έγγραφα συναίνεσης Προσωπικών δεδομένων. Τα σωματεία που δεν τηρούν αυτή τη διάταξη , θα έχουν συνέπειες…..

Πανίσχυρη πλέον γίνεται η Επιτροπή πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣΠ .  Διαλεκτοί όλοι ένας κι ένας . Επικεφαλής φυσικά ο πρόεδρος Απόστολος Μαρούλης. Στα ήδη υπάρχοντα μέλη , τον Σταύρο Μορφόπουλο και Νίκο Χοχλάκη προστέθηκαν ο Γιώργος Σιάκουλης και ο Χρύσανθος( Άκης ) Τρύφωνας . Εκλεκτά στελέχη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου όλα….

Πας στο γήπεδο . Είσαι ο μόνος – στην κυριολεξία – που γράφει αγώνες σε ολόκληρο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο .Οι υπόλοιποι το έχουν απαξιώσει . Κάθεσαι σε μια γωνιά( στην κυριολεξία)  και προσέχεις τις φάσεις . Όσο μπορείς βέβαια και χωρίς …μόνιτορ( τι είπα τώρα 😉 και άλλα τεχνικά μέσα . Και έρχεται ο άλλος και εμμέσως σου την λέει , και σου δείχνει βίντεο, το οποίο τράβηξε κάποιος από την ομάδα,  που ζητάει πέναλτι ( ενδεχομένως να ήταν ) και αναλύει τη φάση με σχεδιαγράμματα και άλλα… κόλπα. Βέβαια στο ίδιο σημείο ακριβώς είχαν ζητήσει πέναλτι  και οι αντίπαλοι ( που ενδεχομένως και αυτό να ήταν ) , οι οποίοι όμως δεν είχαν προνοήσει να τραβήξουν βίντεο  για να βγάλουν κι αυτοί σχεδιαγράμματα. Αναζητείται λογική…

Αντικαταστάθηκε στο 82’  του αγώνα με τον Πυθαγόρα ο ποδοσφαιριστής της Δάφνης Ταμπουρίων Παναγιωτόπουλος της Δάφνης . Στο 87’  σκαρφάλωσε στα κάγκελα του γηπέδου Χαραυγής και ανέβηκε στην εξέδρα , όπου γρονθοκόπησε  οπαδό της αντίπαλης ομάδας και μάλιστα τέσσερις φορές σύμφωνα με το φύλλο αγώνα . Προφανώς κάτι θα είδε ή θα του είπε Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στην εξέδρα και το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου τρία λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα . Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟ Πυθαγόρας Περάματος , χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη την ενέργεια του Παναγιωτόπουλου και  ζητά από την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ την παραδειγματική τιμωρία του ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Και καταλήγει η ανακοίνωση : «Είναι αδιανόητο ποδοσφαιριστής ομάδας να σκαρφαλώνει χωρίς κανένα σοβαρό λόγο στις κερκίδες του γηπέδου και να γρονθοκοπεί φιλάθλους. Αν θέλουμε να σταματήσουμε τέτοια φαινόμενα από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά»…..

Και κάτι ακόμα από τον συγκεκριμένο αγώνα . Στο 93’ ο ποδοσφαιριστής της Δάφνης Βορδώνης ήταν έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο . Ο βοηθός Γαρούφος του υπέδειξε να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό του ,. Και μάλιστα του τον έπιασε . Ο παίκτης αντέδρασε έντονα και τον έβρισε . Και φυσικά αποβλήθηκε . Πριν ακόμα προλάβει να μπει στο παιχνίδι. Βρισιές  για ένα σταυρουδάκι. Θου Κύριε φυλακή το στόματι μου…..

Σχετικά με τα παράπονα του ΑΣ Ποντίων για τους βοηθούς διαιτητές στον αγώνα με τον Αίαντα η διοίκηση του Σαλαμινιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αφού αναφέρει ότι ουδέποτε κάνει σχόλια για τη διαιτησία ανέφερε: «Αν και ηττημένοι όλοι είδαν τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα που έγιναν το Σάββατο χωρίς ένδειξη κίτρινης κάρτας .Εμείς ως Αίας αφήνουμε τον κόσμο να βλέπει και να τους κρίνει .Έχουμε εμπιστοσύνη στην διαιτησία και τα οποία λάθη θεωρούμε ότι είναι στα ανθρώπινα πλαίσια .Όσον αφορά την φιλοξενία εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και ευχόμαστε στους ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καλή συνέχεια .Ο στόχος μας δεν αλλάζει όλοι ενωμένοι μια γροθιά θα πολεμήσουμε κάθε ματς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο .
Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας όπως και στους προπονητές , είναι στο χέρι τους να έρθουν οι νίκες , δεν αξίζουν οι ήττες σε αυτή την ομάδα !»…..

Νέος προπονητής στους Νέους Ευγενείας ο Δημήτρης Αλειφεράκης . Μια πολύ καλή επιλογή για τον ιστορικό σύλλογο……

Μπορεί ο Δημήτρης ο Βουτσινάς να ήταν το τελευταίο διάστημα χωρίς ομάδα   αλλά κάθε εμπόδιο για καλό..Έκλεισε στον Πανθυρεατικό  Άστρους Κυνουρίας , που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Αρκαδίας. Ένα νοικοκυρεμένο σύλλογο με πολύ όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις  και δικό του γήπεδο . Για τον λόγο αυτό ο Μιμίκος είναι  δικαιολογημένα τόσο πολύ χαρούμενος  τις τελευταίες μέρες…..

Δεν έχουμε ακόμα δημοσιεύσει τα στατιστικά στοιχεία του Σαββατοκύριακου που πέρασε , λόγω χώρου.. Δεν χάθηκε ο κόσμος . Τα δημοσιεύουμε κι αύριο